Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Najpiękniejszy widok tego miesiąca ? Wstaje rano w domu rodzinnym mojego M., chcę przejść przez salon do łazienki a zza rogu wychodzi moj M. trzymając na rękach swojego 1.5 rocznego siostrzeńca w słodkiej piżamce.
Booszzz cudowny widok! Mężczyzna niosący małego chłopca na rękach i witajacy mnie!
Marzę o tym, by powitał kiedyś mnie, niosac w ten sam sposob naszego ciemnookiego synka. (Licze, że odziedziczy kolor oczu po M.) ❤❤❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 22:15
Patutka lubi tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
Ja już pisałam na forum o tym jak poznałam mojego męża 😅😁i właśnie to był etap mojego życia gdzie całkowicie sie tego nie spodziewalam. Byłam po 4 letnim burzliwym związku i miałam dość facetów. I powiem wam że nie chciałam nic na początku, myślałam że zostaniemy tylko znajomymi i już. No ale cóż nie wyszło 😅
Tak w ogóle mój siedząc dziś koło mnie powiedział że obiecuje mi że będziemy mieli dziecko. Że doczekamy tego dnia ♥️
A teraz sobie słodko śpi czasem podchrapujac cicho 😂Patutka lubi tę wiadomość
Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
AleOla26 wrote:Najpiękniejszy widok tego miesiąca ? Wstaje rano w domu rodzinnym mojego M., chcę przejść przez salon do łazienki a zza rogu wychodzi moj M. trzymając na rękach swojego 1.5 rocznego siostrzeńca w słodkiej piżamce.
Booszzz cudowny widok! Mężczyzna niosący małego chłopca na rękach i witajacy mnie!
Marzę o tym, by powitał kiedyś mnie, niosac w ten sam sposob naszego ciemnookiego synka. (Licze, że odziedziczy kolor oczu po M.) ❤❤❤
Ja to miałam jak mój trzymał swoją chrześnice kilka dni po narodzinach ♥️tego widoku nie da się opisać słowami.
Mój tez ma ciemne oczy, wiele potrafi nimi wyprosić niestety 😂Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:Ja to miałam jak mój trzymał swoją chrześnice kilka dni po narodzinach ♥️tego widoku nie da się opisać słowami.
Mój tez ma ciemne oczy, wiele potrafi nimi wyprosić niestety 😂
Mi dziś szwagierka wysłała zdjęcie jak moj S. trzyma na rękach swoją trzytygodniowa siostrzenice i jeszcze taki wpatrzony w nią jak w obrazek, a ona cala na różowo mala landryneczka ... No serce mi się ścisnelo ze wzruszenia 😍😊 piękny widok.Patutka lubi tę wiadomość
-
Niki wrote:Ja już pisałam na forum o tym jak poznałam mojego męża 😅😁i właśnie to był etap mojego życia gdzie całkowicie sie tego nie spodziewalam. Byłam po 4 letnim burzliwym związku i miałam dość facetów. I powiem wam że nie chciałam nic na początku, myślałam że zostaniemy tylko znajomymi i już. No ale cóż nie wyszło 😅
Tak w ogóle mój siedząc dziś koło mnie powiedział że obiecuje mi że będziemy mieli dziecko. Że doczekamy tego dnia ♥️
A teraz sobie słodko śpi czasem podchrapujac cicho 😂
Kochany mąż ❤❤ Czyli jednak spotykaja nas wspaniałe rzeczy wtedy, gdy tego nie planujemy, ani nie chcemy08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Kochany mąż ❤❤ Czyli jednak spotykaja nas wspaniałe rzeczy wtedy, gdy tego nie planujemy, ani nie chcemy
Dokładnie 😃Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
doomi03 wrote:Mi dziś szwagierka wysłała zdjęcie jak moj S. trzyma na rękach swoją trzytygodniowa siostrzenice i jeszcze taki wpatrzony w nią jak w obrazek, a ona cala na różowo mala landryneczka ... No serce mi się ścisnelo ze wzruszenia 😍😊 piękny widok.
Słodkości ♥️Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Myślę, że każda z nas musiała coś przejść takiego, co właśnie dało jej szansę na te obecne teraz związki 😁. Najważniejsze, że jesteśmy teraz szczęśliwe ze swoimi facetami, w końcu to ojcowie i przyszli ojcowie naszych dzieci ❤️
Kochane już niedługo takie widoki będzie wasza codziennością ❣️ więc spokojnie, niech wasi trenują na chrzesniaczkach, siostrzencach i wszystkich innych dzieciach 😅😁Patutka lubi tę wiadomość
-
Co słuchać u was dzisiaj dziewczyny? Wczoraj chyba wszystkie zajęte byłyśmy bo dopiero wieczorem widziałam, że tu ozylo 🤭 jakieś plany na niedzielę?
-
Ahhhh te piękne historie miłosne ❤️
U nas nic Ciekawego w sumie, K idzie do pracy.
Julka dalej z angina, więc skazane jesteśmy na siedzenie w domu.
Ja mam jeszcze dwa dni zwolnienia, od wtorku czas do pracy.
A jak u Ciebie kochana?
Dziewczyny jak to jest z tymi testami owu?
Robilyscie je raz dziennie?
I w ogóle jak one dokładnie działają?29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
aliciaaa wrote:Co słuchać u was dzisiaj dziewczyny? Wczoraj chyba wszystkie zajęte byłyśmy bo dopiero wieczorem widziałam, że tu ozylo 🤭 jakieś plany na niedzielę?
Niiic nie robie! No moze jakas pomoc do pracy w szkole, by nie było ze nic nie zrobilam haha. Aktualnie nadal leżę w łóżku 😁 Daawno nie zrobilam sobie takiego dnia. Szkoda tylko, że sama w domu i nikt kawki do lozka nir przyniesie
Naoglądałam się właśnie Chodakowskiej i jej diety, dobrze byloby przed ciążą zrzucic 10kg. Kurde te kobiety robią to w 3-4 miesiace, a to bedzie juz zaraz! Myślę nad tym.
Wczoraj cały dzień w Poznaniu takze jak wróciłam to juz padlam 😅Andzia lubi tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Patutka wrote:Ahhhh te piękne historie miłosne ❤️
U nas nic Ciekawego w sumie, K idzie do pracy.
Julka dalej z angina, więc skazane jesteśmy na siedzenie w domu.
Ja mam jeszcze dwa dni zwolnienia, od wtorku czas do pracy.
A jak u Ciebie kochana?
Dziewczyny jak to jest z tymi testami owu?
Robilyscie je raz dziennie?
I w ogóle jak one dokładnie działają?
Ja je robiłam wieczorami i wtedy mi wychodziły, bo rano zawsze negatywy. Ale ja wiem Kiedy mam owu i dwa dni wczesniej testowałam:)08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Ja je robiłam wieczorami i wtedy mi wychodziły, bo rano zawsze negatywy. Ale ja wiem Kiedy mam owu i dwa dni wczesniej testowałam:)
Ja chce tylko zobaczyć czy w ogóle ten cykl byłby z owu..29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
aliciaaa wrote:Co słuchać u was dzisiaj dziewczyny? Wczoraj chyba wszystkie zajęte byłyśmy bo dopiero wieczorem widziałam, że tu ozylo 🤭 jakieś plany na niedzielę?
Ja dziś niestety caly dzień na uczelni 🙄 trzeba wytrwać do 18. Przynajmniej na wykładach mam czas nadrobić forum xD -
Patutka wrote:No dobra a sens jest ich robienia o 15?
Ja chce tylko zobaczyć czy w ogóle ten cykl byłby z owu..
Jak najbardziej chociaż same testy owu nie dadzą Ci gwarancji czy owu na pewno byla, bo wciąż nie wiadomo będzie czy pecherzyk pękł. Testy wyłapuja tylkl wzrost lh i jego skok. Najlepiej jest połączyć testy owu z mierzenie temperatury która ci potwierdzi czy owu była, a testy moga cie jedynie naprowadzic kiedy owu może wystąpić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2019, 12:04
-
AleOla26 wrote:Niiic nie robie! No moze jakas pomoc do pracy w szkole, by nie było ze nic nie zrobilam haha. Aktualnie nadal leżę w łóżku 😁 Daawno nie zrobilam sobie takiego dnia. Szkoda tylko, że sama w domu i nikt kawki do lozka nir przyniesie
Naoglądałam się właśnie Chodakowskiej i jej diety, dobrze byloby przed ciążą zrzucic 10kg. Kurde te kobiety robią to w 3-4 miesiace, a to bedzie juz zaraz! Myślę nad tym.
Wczoraj cały dzień w Poznaniu takze jak wróciłam to juz padlam 😅03.2020- cb
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieję się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi" -
doomi03 wrote:Jak najbardziej chociaż same testy owu nie dadzą Ci gwarancji czy owu na pewno byla, bo wciąż nie wiadomo będzie czy pecherzyk pękł. Testy wyłapuja tylkl wzrost lh i jego skok. Najlepiej jest połączyć testy owu z mierzenie temperatury która ci potwierdzi czy owu była, a testy moga cie jedynie naprowadzic kiedy owu może wystąpić.
Chce zobaczyć czy w ogóle lh będzie wzrastało.
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Patutka wrote:No dobra a sens jest ich robienia o 15?
Ja chce tylko zobaczyć czy w ogóle ten cykl byłby z owu..
Musisz sama sprawdzić. Musisz wg instrukcji nie pić wody chyba 2 lub 3 h by mocz był gęsty.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Andzia wrote:Sorki nie chcacy polubilam moja kolezanka pisala do jakiegos dietetyka i on na podstawie wagi i wzrostu daje listę zapotrzebowania organizmu. Mozna wszystko jesc tylko trzeba wazyc. W bodajze 3 miesiace 8 kilo w dol
To musisz zdobyc namiary na tego dietetyka ! Błagam 😅08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Musisz sama sprawdzić. Musisz wg instrukcji nie pić wody chyba 2 lub 3 h by mocz był gęsty.
Sama nie wiem czy ona trochę ciemnieje czy ja mam zwidy😂
Ola, gdzie Ty schudnąć potrzebujesz :ooo
Swoją drogą co robicie w tą niedzielę drogie Panie?29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️