Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
AleOla26 wrote:Dziękuję! To takie dobre, że was mam. Bliscy dookoła tylko mowia "wyluzuj, nie mysl ciagle o tym". Nie da sie... często się wraca do tego tematu w głowie.
Cały czas wierzyłam że w ciąży jestem, a teraz z euforii która miałam piątek jestem cala w obawach, że teraz nie wyjdzie.
Dokładnie pamiętaj nie jesteś sama. Każda z nas cię rozumie. ♥️
Też słyszę ciągle wyluzuj itp. łatwo powiedzieć. Nie znamy sie, nie widziałyśmy nigdy a rozumiemy się tak dobrze 😊♥️ i wspieramy ♥️Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Ale dostałam ból jajników właśnie. Typowo pod owulacje. Także zaczyna się coś dziać.
Ochhh oby oby sie udało. Niby owuluje z prawego jajnika a bola mnie dwa i znowu mam taki lekko promienujacy bol na odbyt. Uczucie jakby czlowiek byl bardzo wzdęty, ale to nie jelita a jajniki bola. No może wieczorem lub w nocy albo jutro rano wyskoczy co nieco. 🙏🙏🙏08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
Niki wrote:Dokładnie pamiętaj nie jesteś sama. Każda z nas cię rozumie. ♥️
Też słyszę ciągle wyluzuj itp. łatwo powiedzieć. Nie znamy sie, nie widziałyśmy nigdy a rozumiemy się tak dobrze 😊♥️ i wspieramy ♥️
My nie znamy się w ogole a wspieramy się mocno! to jest mega super!❤
kupiłam test ciazowy w Rossmann obok którego przechodizloam bo idę na dworzec żeby znowu przebyć 8 godzinna podróż do domu! Mega się ciesze że już wracam i przez miesiąc nie będę widziała tej okroonej Łodzi...
no i mam plan zrobić test w toalecie na dworcu bo mam taki z ppjemniczkien ale nie wieeem
obiecałam sobie że nie zrobię do spóźnienia @ ale np cos mnie tknwlo i kupilam -
Wiktorynka wrote:Dokładnie mam takie same przemyślenia...większość moich koleżankę wspiera mnie ale w ofole nie czai tematy bo albo mają dzieci albo są właśnie w ciąży po pierwszym razie albo w ogole jeszcze nie w głowie im ciąża bo albo brak partnera albo studia albo jeszcze wieczna impreza...
My nie znamy się w ogole a wspieramy się mocno! to jest mega super!❤
kupiłam test ciazowy w Rossmann obok którego przechodizloam bo idę na dworzec żeby znowu przebyć 8 godzinna podróż do domu! Mega się ciesze że już wracam i przez miesiąc nie będę widziała tej okroonej Łodzi...
no i mam plan zrobić test w toalecie na dworcu bo mam taki z ppjemniczkien ale nie wieeem
obiecałam sobie że nie zrobię do spóźnienia @ ale np cos mnie tknwlo i kupilam
Jak juz masz to zrób, może będziesz spokojniejsza przez to? Jak wyjdzie to wyjdzie, jak nie bedziesz czekać na nowy cykl. Prędzej czy później i tak sie dowiesz...08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Jak juz masz to zrób, może będziesz spokojniejsza przez to? Jak wyjdzie to wyjdzie, jak nie bedziesz czekać na nowy cykl. Prędzej czy później i tak sie dowiesz...
AleOla26 lubi tę wiadomość
-
Haha ale ja głupia! Aż mi się śmiać chxe z samej siebie! Oczywiście wyszedł negatywny! 😁 Czego ja sie głupia spodziewałam.
Ale uwierzcie mi że jak zobaczyłam ta jedna kreskę to po raz pierwszy zaczęłam się śmiać! Z własnej głupoty!
No nic! Czekamy tersz spokojnie na @ i ....Motto przewodnie
NOWY CYKL NOWE MOŻLIWOŚCI 😁😁😁 -
Wiktorynka wrote:Haha ale ja głupia! Aż mi się śmiać chxe z samej siebie! Oczywiście wyszedł negatywny! 😁 Czego ja sie głupia spodziewałam.
Ale uwierzcie mi że jak zobaczyłam ta jedna kreskę to po raz pierwszy zaczęłam się śmiać! Z własnej głupoty!
No nic! Czekamy tersz spokojnie na @ i ....Motto przewodnie
NOWY CYKL NOWE MOŻLIWOŚCI 😁😁😁
Szkooda wiem. Jednak no nie ma innego wyjścia, jak spróbować jeszcze raz.
Ściskam mocno ❤
Kiedy masz mieć @? Nie zrobilas też za szybko? Mowi się że testy wykrywają 12-14 dni po zaplodnieniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 19:48
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Ej dziewczyny macie tak czasem że po okresie macie jeszcze małe plamienia? Takie resztki?Bo już nie wiem czy to u mnie jest coś nie tak czy co.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:Ej dziewczyny macie tak czasem że po okresie macie jeszcze małe plamienia? Takie resztki?Bo już nie wiem czy to u mnie jest coś nie tak czy co.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Ale jak po okresie ? Ja musze ostatni piąty dzien @ zabezpieczyć się wkładką bo no gdzieś tam skąpo jeszcze leci Myśle ze wszystko z Toba w porzadku
No właśnie tak że już krwawienie się kończy a potem jeszcze brązowe plamienia sa. Taka końcówka jakby.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:No właśnie tak że już krwawienie się kończy a potem jeszcze brązowe plamienia sa. Taka końcówka jakby.
Tak to normalne mysle ze nikt nie ma.ze okres nagle.sie urywa A ile razy mam tak że caly dzien nie mam i nagle mnie zaleje. Albo po wspolzyciu, gdzie myślałam że juz sie skonczyl.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Tak to normalne mysle ze nikt nie ma.ze okres nagle.sie urywa A ile razy mam tak że caly dzien nie mam i nagle mnie zaleje. Albo po wspolzyciu, gdzie myślałam że juz sie skonczyl.
A no to dobrze😉 a właśnie miałam się pytac, bo planuję od następnego cyklu kupić olej z wiesiołka. Lepiej plynny czy w tabletkach? jego się bierze od 1 DC do owu?Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
AleOla26 wrote:Szkooda wiem. Jednak no nie ma innego wyjścia, jak spróbować jeszcze raz.
Ściskam mocno ❤
Kiedy masz mieć @? Nie zrobilas też za szybko? Mowi się że testy wykrywają 12-14 dni po zaplodnieniu. -
Niki wrote:A no to dobrze😉 a właśnie miałam się pytac, bo planuję od następnego cyklu kupić olej z wiesiołka. Lepiej plynny czy w tabletkach? jego się bierze od 1 DC do owu?08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Wiktorynka wrote:Jest opcja że za wcześnie bo jestem 7 dni po owu 😁 dlatwgo mowie zem glupia 😁😁
Szalona, nawet nie wiem czy z krwi by juz wyszło 🙈08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Od 1 dnia cyklu do owulacji. Ja biore w tabletkach
A jakiejś konkretnej firmy?😊Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:A jakiejś konkretnej firmy?😊08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Wiktorynka wrote:Jest opcja że za wcześnie bo jestem 7 dni po owu 😁 dlatwgo mowie zem glupia 😁😁
To za wcześnie 😁 najszybciej wykrywaja 8/9dpo. Niby jeden dzień, ale już widziałam wiele wykresów, że załóżmy w 9dpo negatyw a 11 dpo pozytywny 😁 tak wiec myślę, że test jeszcze może wyjść do 14 dpo więc masz dużo czasu -
Niki wrote:No właśnie tak że już krwawienie się kończy a potem jeszcze brązowe plamienia sa. Taka końcówka jakby.
Ja tak mam co okres 😁 chyba wszystko dobrze, wydaje mi się, że to taka końcówka, żeby wszystko już 'wylecialo"😅 -
AleOla26 wrote:Ale dostałam ból jajników właśnie. Typowo pod owulacje. Także zaczyna się coś dziać.
Ochhh oby oby sie udało. Niby owuluje z prawego jajnika a bola mnie dwa i znowu mam taki lekko promienujacy bol na odbyt. Uczucie jakby czlowiek byl bardzo wzdęty, ale to nie jelita a jajniki bola. No może wieczorem lub w nocy albo jutro rano wyskoczy co nieco. 🙏🙏🙏
Powodzenia 💪🏻 działajcie ile się da, niby mówią że, raz na dwa dni starczy... Ale przecież nic się nie stanie jak będzie 2 razy dziennie 😁😁😁