Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze powiem wam, że w tej pracy sobie odpocznęlam 🤣 sciagam towar, myje półki, wpisuje na kartę z kodami i układam jak było 😅 tak przed inwentura pomagam, żeby tylko wpisywały ilości babki 😁
Terwz właśnie kąpię Damiana, zrobil mi taka powódź, że nie wiem jak to.ogarnac 😭 a mnie tak boli żołądek od czasu jak wróciłam, że szok 😕 do tego ząb... Czekam ciągle jak Moj K zapisze mnie do. Swojego znajomego dentysty 🙄 może w końcu się doczekam -
aliciaaa wrote:Kurcze powiem wam, że w tej pracy sobie odpocznęlam 🤣 sciagam towar, myje półki, wpisuje na kartę z kodami i układam jak było 😅 tak przed inwentura pomagam, żeby tylko wpisywały ilości babki 😁
Terwz właśnie kąpię Damiana, zrobil mi taka powódź, że nie wiem jak to.ogarnac 😭 a mnie tak boli żołądek od czasu jak wróciłam, że szok 😕 do tego ząb... Czekam ciągle jak Moj K zapisze mnie do. Swojego znajomego dentysty 🙄 może w końcu się doczekam
O to fajna praca 😁
Kurcze co z tym twoim żołądkiem 😣i jeszcze ząb , masakra. Współczuję bardzo kochana.
Kurde a ja dziś podczas przytulania z mężem tak mega czułam jajniki że szok. Plamienie ustało ale za to suchość mam. 😒Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Niki wrote:O to fajna praca 😁
Kurcze co z tym twoim żołądkiem 😣i jeszcze ząb , masakra. Współczuję bardzo kochana.
Kurde a ja dziś podczas przytulania z mężem tak mega czułam jajniki że szok. Plamienie ustało ale za to suchość mam. 😒
Ja na suchość używałam specjalnego lubrykantu Fertilsafe plus
Na suchość olej lniany lub wiesołek
Kurcze coś ci sie dzieje dzisiaj ze nagle tak wszystko czujesz
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
W piątek pójdę myślę zrobić prywatnie żelazo i bete. Jeżeli cos sie w niedziele udało to powinno juz lekko wzrosnąć... jak i tal bede kluta to co mi szkodzi i w poniedziałek odbiorę wyniki.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Ja na suchość używałam specjalnego lubrykantu Fertilsafe plus
Na suchość olej lniany lub wiesołek
Kurcze coś ci sie dzieje dzisiaj ze nagle tak wszystko czujesz
No właśnie planuje olej z wiesiołka kupić ale to w kolejnym cyklu. Nie wiem może to zabieg okoliczności. Zobaczymy. Może zwale na zioła 😅 może organizm doznał olśnienia 🤣
Hahaha a mój ogląda po przytulaniu na relaksie bajkę 😂kapitan cubasa czy jak to się piszę 🤣🤣Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:No właśnie planuje olej z wiesiołka kupić ale to w kolejnym cyklu. Nie wiem może to zabieg okoliczności. Zobaczymy. Może zwale na zioła 😅 może organizm doznał olśnienia 🤣
Hahaha a mój ogląda po przytulaniu na relaksie bajkę 😂kapitan cubasa czy jak to się piszę 🤣🤣
Ahhh mężczyźni to dzieci duze hehe, chociaż moj bajek nie oglada ale wszystkich gorali, zlomowisko i chlopakow do wzięcia... same "życiowe"... eh xd
No ciekawe jak bedzie po tych ziołach. Owulacja była piękna. Zioła przerwałam na trzy dni i po konsultacji zielarskiej pije na nowo Nie wiem jeszcze jak wpłynie to na moj @. Ale jajniki często czuje w ciągu dnia. Piersi zaczynam dostawać jak na okres. Ehh 11 dni oczekiwania na test jeszcze.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Ahhh mężczyźni to dzieci duze hehe, chociaż moj bajek nie oglada ale wszystkich gorali, zlomowisko i chlopakow do wzięcia... same "życiowe"... eh xd
No ciekawe jak bedzie po tych ziołach. Owulacja była piękna. Zioła przerwałam na trzy dni i po konsultacji zielarskiej pije na nowo Nie wiem jeszcze jak wpłynie to na moj @. Ale jajniki często czuje w ciągu dnia. Piersi zaczynam dostawać jak na okres. Ehh 11 dni oczekiwania na test jeszcze.
Mój tez ogląda złomowisko 😂 duże dzieci 😅
No też jestem ciekawa jak to po tych ziołach będzie. Oczekiwanie najgorsze 🤪
Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:O to fajna praca 😁
Kurde a ja dziś podczas przytulania z mężem tak mega czułam jajniki że szok. Plamienie ustało ale za to suchość mam. 😒
Naprawdę nie wiem co się dzieje z moim organizmem... Normalnie czuje się jakby wszystko naraz mnie dopadło, pierw to zatrucie, później ząb i jeszcze ten żołądek 🤬😠 aż tęsknię za tym jak czułam się dobrze 🤣
Jest taki żel, chyba Ola o nim pisała 😁 grunt, żeby żele były pomocne dla plemników 😁 tylko nie wiem jak. Cenowo wychodzą 🤔 -
Niki wrote:Mój tez ogląda złomowisko 😂 duże dzieci 😅
No też jestem ciekawa jak to po tych ziołach będzie. Oczekiwanie najgorsze 🤪
Oooo matko, nawet nie mówcie. Mój też ciagle ogląda to cale zlomowisko a ja szalu dostaje jak słyszę tego krzykacza 😂 i oczywiste tylko mu zrzedze "wylacz to, tego się nie da słuchać" a ten się ze mnie śmieje 🤣🤣 -
AleOla26 wrote:W piątek pójdę myślę zrobić prywatnie żelazo i bete. Jeżeli cos sie w niedziele udało to powinno juz lekko wzrosnąć... jak i tal bede kluta to co mi szkodzi i w poniedziałek odbiorę wyniki.
W ten piątek?raczej nie czynne bo święto.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
AleOla26 wrote:W piątek pójdę myślę zrobić prywatnie żelazo i bete. Jeżeli cos sie w niedziele udało to powinno juz lekko wzrosnąć... jak i tal bede kluta to co mi szkodzi i w poniedziałek odbiorę wyniki.
A ile będziesz dpo w piątek? 😁 Bo bete chyba można dopiero 7dpo, tzn dopiero coś może wyjść 🤔 ja też myślałam nad bhcg ale nie zrobiłam, bo czasami zagnieżdżenie jest później 😅 nie chciałam za szybko się złamać, że nic z tego 😋
Edit. Niki ma rację, przecież piątek jest 1.11 😅 zapominam ciągleWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 20:17
-
aliciaaa wrote:Naprawdę nie wiem co się dzieje z moim organizmem... Normalnie czuje się jakby wszystko naraz mnie dopadło, pierw to zatrucie, później ząb i jeszcze ten żołądek 🤬😠 aż tęsknię za tym jak czułam się dobrze 🤣
Jest taki żel, chyba Ola o nim pisała 😁 grunt, żeby żele były pomocne dla plemników 😁 tylko nie wiem jak. Cenowo wychodzą 🤔
Może takie apogeum dolegliwości.ta pogoda też tak odzialowuje źle .albo organizm ci mówi że coś się fajnego dzieje 😁Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Kurde mój K nie ogląda takich programów życiowych hahah jedyne co to czasami razem oglądamy 19+ 🤣🤣🤣 ale my sami ledwo ponad 19 lat mamy haha
-
aliciaaa wrote:Naprawdę nie wiem co się dzieje z moim organizmem... Normalnie czuje się jakby wszystko naraz mnie dopadło, pierw to zatrucie, później ząb i jeszcze ten żołądek 🤬😠 aż tęsknię za tym jak czułam się dobrze 🤣
Jest taki żel, chyba Ola o nim pisała 😁 grunt, żeby żele były pomocne dla plemników 😁 tylko nie wiem jak. Cenowo wychodzą 🤔
Fertilsafe Plus (to jest dawny Conceive Plus). Cena kolo 50-60 zł.
Na BB też wiele dziewczyn go polecalo. -
Niki wrote:Może takie apogeum dolegliwości.ta pogoda też tak odzialowuje źle .albo organizm ci mówi że coś się fajnego dzieje 😁
Hahah jeśli to wszystko ma wskazywac bejbika to biorę wszystkie dolegliwości na klate 🤣 a jeśli nie to umrę chyba 🥴 oczywiście żart, ale niech się to skończy proszę 😧 -
doomi03 wrote:Oooo matko, nawet nie mówcie. Mój też ciagle ogląda to cale zlomowisko a ja szalu dostaje jak słyszę tego krzykacza 😂 i oczywiste tylko mu zrzedze "wylacz to, tego się nie da słuchać" a ten się ze mnie śmieje 🤣🤣
Mój jeszcze czasem ogląda jakiś kanał o łowieniu ryb. I jak już słyszę w tle rybyrybyryby to gula mi skacze🤣Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
aliciaaa wrote:Hahah jeśli to wszystko ma wskazywac bejbika to biorę wszystkie dolegliwości na klate 🤣 a jeśli nie to umrę chyba 🥴 oczywiście żart, ale niech się to skończy proszę 😧
Wszystko się okaże 😊 ♥️Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
doomi03 wrote:Fertilsafe Plus (to jest dawny Conceive Plus). Cena kolo 50-60 zł.
Na BB też wiele dziewczyn go polecalo.
O właśnie 😁 cena wydaje się wysoka, wiesz może na jak długo starcza? Ja na fb widziałam często reklamy tego żelu oraz na grupach dla mam też czytałam trochę 😁 w miarę ok pisały, wiadomo, jednej pomoże innej nie. Tak samo jak z wszystkim niestety 🙄 -
Niki wrote:Mój jeszcze czasem ogląda jakiś kanał o łowieniu ryb. I jak już słyszę w tle rybyrybyryby to gula mi skacze🤣
O pani, tego bym nie zniosla hahah ja za to nie lubię jak mój ogląda filmiki o fifie i gra we fife... Matko wtedy aż nerwy mi skaczą 🤣 wszystkie gry jestem w stanie zrozumiec, ale nie Fife 🤬🤯