Forum Starając się - ogólne Młode staraczki ❤ (22-28)
Odpowiedz

Młode staraczki ❤ (22-28)

Oceń ten wątek:
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1413 699

    Wysłany: 29 października 2019, 19:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleOla26 wrote:
    Dawaj! Chce!


    Wysłałam Ci zaproszenie❤️ akceptuj i wyślę 😍🥰❤️

    AleOla26 lubi tę wiadomość

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1413 699

    Wysłany: 29 października 2019, 19:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze powiem wam, że w tej pracy sobie odpocznęlam 🤣 sciagam towar, myje półki, wpisuje na kartę z kodami i układam jak było 😅 tak przed inwentura pomagam, żeby tylko wpisywały ilości babki 😁
    Terwz właśnie kąpię Damiana, zrobil mi taka powódź, że nie wiem jak to.ogarnac 😭 a mnie tak boli żołądek od czasu jak wróciłam, że szok 😕 do tego ząb... Czekam ciągle jak Moj K zapisze mnie do. Swojego znajomego dentysty 🙄 może w końcu się doczekam

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
  • Niki Ekspertka
    Postów: 577 99

    Wysłany: 29 października 2019, 19:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aliciaaa wrote:
    Kurcze powiem wam, że w tej pracy sobie odpocznęlam 🤣 sciagam towar, myje półki, wpisuje na kartę z kodami i układam jak było 😅 tak przed inwentura pomagam, żeby tylko wpisywały ilości babki 😁
    Terwz właśnie kąpię Damiana, zrobil mi taka powódź, że nie wiem jak to.ogarnac 😭 a mnie tak boli żołądek od czasu jak wróciłam, że szok 😕 do tego ząb... Czekam ciągle jak Moj K zapisze mnie do. Swojego znajomego dentysty 🙄 może w końcu się doczekam

    O to fajna praca 😁
    Kurcze co z tym twoim żołądkiem 😣i jeszcze ząb , masakra. Współczuję bardzo kochana.

    Kurde a ja dziś podczas przytulania z mężem tak mega czułam jajniki że szok. Plamienie ustało ale za to suchość mam. 😒

    Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

    Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • AleOla26 Ekspertka
    Postów: 616 96

    Wysłany: 29 października 2019, 19:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:
    O to fajna praca 😁
    Kurcze co z tym twoim żołądkiem 😣i jeszcze ząb , masakra. Współczuję bardzo kochana.

    Kurde a ja dziś podczas przytulania z mężem tak mega czułam jajniki że szok. Plamienie ustało ale za to suchość mam. 😒

    Ja na suchość używałam specjalnego lubrykantu Fertilsafe plus :)
    Na suchość olej lniany lub wiesołek :)
    Kurcze coś ci sie dzieje dzisiaj ze nagle tak wszystko czujesz

    08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
    26 lat

    Wiesiołek do ovu 1500mg
    L-carnityna 1500mg
    Wit D
    Femibion 0
    Magnez

    On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C
  • AleOla26 Ekspertka
    Postów: 616 96

    Wysłany: 29 października 2019, 19:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    W piątek pójdę myślę zrobić prywatnie żelazo i bete. Jeżeli cos sie w niedziele udało to powinno juz lekko wzrosnąć... jak i tal bede kluta to co mi szkodzi i w poniedziałek odbiorę wyniki.

    08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
    26 lat

    Wiesiołek do ovu 1500mg
    L-carnityna 1500mg
    Wit D
    Femibion 0
    Magnez

    On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C
  • Niki Ekspertka
    Postów: 577 99

    Wysłany: 29 października 2019, 19:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleOla26 wrote:
    Ja na suchość używałam specjalnego lubrykantu Fertilsafe plus :)
    Na suchość olej lniany lub wiesołek :)
    Kurcze coś ci sie dzieje dzisiaj ze nagle tak wszystko czujesz

    No właśnie planuje olej z wiesiołka kupić ale to w kolejnym cyklu. Nie wiem może to zabieg okoliczności. Zobaczymy. Może zwale na zioła 😅 może organizm doznał olśnienia 🤣

    Hahaha a mój ogląda po przytulaniu na relaksie bajkę 😂kapitan cubasa czy jak to się piszę 🤣🤣

    Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

    Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • AleOla26 Ekspertka
    Postów: 616 96

    Wysłany: 29 października 2019, 19:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:
    No właśnie planuje olej z wiesiołka kupić ale to w kolejnym cyklu. Nie wiem może to zabieg okoliczności. Zobaczymy. Może zwale na zioła 😅 może organizm doznał olśnienia 🤣

    Hahaha a mój ogląda po przytulaniu na relaksie bajkę 😂kapitan cubasa czy jak to się piszę 🤣🤣

    Ahhh mężczyźni to dzieci duze hehe, chociaż moj bajek nie oglada ale wszystkich gorali, zlomowisko i chlopakow do wzięcia... same "życiowe"... eh xd

    No ciekawe jak bedzie po tych ziołach. Owulacja była piękna. Zioła przerwałam na trzy dni i po konsultacji zielarskiej pije na nowo :) Nie wiem jeszcze jak wpłynie to na moj @. Ale jajniki często czuje w ciągu dnia. Piersi zaczynam dostawać jak na okres. Ehh 11 dni oczekiwania na test jeszcze.

    08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
    26 lat

    Wiesiołek do ovu 1500mg
    L-carnityna 1500mg
    Wit D
    Femibion 0
    Magnez

    On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C
  • Niki Ekspertka
    Postów: 577 99

    Wysłany: 29 października 2019, 20:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleOla26 wrote:
    Ahhh mężczyźni to dzieci duze hehe, chociaż moj bajek nie oglada ale wszystkich gorali, zlomowisko i chlopakow do wzięcia... same "życiowe"... eh xd

    No ciekawe jak bedzie po tych ziołach. Owulacja była piękna. Zioła przerwałam na trzy dni i po konsultacji zielarskiej pije na nowo :) Nie wiem jeszcze jak wpłynie to na moj @. Ale jajniki często czuje w ciągu dnia. Piersi zaczynam dostawać jak na okres. Ehh 11 dni oczekiwania na test jeszcze.


    Mój tez ogląda złomowisko 😂 duże dzieci 😅
    No też jestem ciekawa jak to po tych ziołach będzie. Oczekiwanie najgorsze 🤪

    Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

    Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1413 699

    Wysłany: 29 października 2019, 20:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:
    O to fajna praca 😁
    Kurcze co z tym twoim żołądkiem 😣i jeszcze ząb , masakra. Współczuję bardzo kochana.

    Kurde a ja dziś podczas przytulania z mężem tak mega czułam jajniki że szok. Plamienie ustało ale za to suchość mam. 😒

    Naprawdę nie wiem co się dzieje z moim organizmem... Normalnie czuje się jakby wszystko naraz mnie dopadło, pierw to zatrucie, później ząb i jeszcze ten żołądek 🤬😠 aż tęsknię za tym jak czułam się dobrze 🤣

    Jest taki żel, chyba Ola o nim pisała 😁 grunt, żeby żele były pomocne dla plemników 😁 tylko nie wiem jak. Cenowo wychodzą 🤔

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
  • doomi03 Autorytet
    Postów: 2772 3307

    Wysłany: 29 października 2019, 20:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:
    Mój tez ogląda złomowisko 😂 duże dzieci 😅
    No też jestem ciekawa jak to po tych ziołach będzie. Oczekiwanie najgorsze 🤪

    Oooo matko, nawet nie mówcie. Mój też ciagle ogląda to cale zlomowisko a ja szalu dostaje jak słyszę tego krzykacza 😂 i oczywiste tylko mu zrzedze "wylacz to, tego się nie da słuchać" a ten się ze mnie śmieje 🤣🤣

    f2w33e3kzedgyh89.png

    28 lat - 12cs 💚⏸️

    03.03 Progesteron: 6,45 (7dpo)
    05.03 (9dpo) - beta: 2,12 ; progesteron: 3,77 ;
    06.03 (10dpo) - ⏸️
    07.03 (11dpo) - beta: 22,80
    09.03 (13dpo) - beta 105
    11.03 (15dpo) - beta: 314 Progesteron: 34,70
    16.03 (20dpo) - beta: 1830
    17.03 (5+0) - pęcherzyk 5,1 mm
    31.03 (6+6) - ❤️ + 👶🏼 8,1 mm
    11.05 (12+5) - 👶🏼 7,1 cm
    30.06 - synuś 💙 (351g)
    27.08 - ponad 1300 g
    10.09 - 1700g szczęścia
  • Niki Ekspertka
    Postów: 577 99

    Wysłany: 29 października 2019, 20:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleOla26 wrote:
    W piątek pójdę myślę zrobić prywatnie żelazo i bete. Jeżeli cos sie w niedziele udało to powinno juz lekko wzrosnąć... jak i tal bede kluta to co mi szkodzi i w poniedziałek odbiorę wyniki.

    W ten piątek?raczej nie czynne bo święto.

    Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

    Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1413 699

    Wysłany: 29 października 2019, 20:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleOla26 wrote:
    W piątek pójdę myślę zrobić prywatnie żelazo i bete. Jeżeli cos sie w niedziele udało to powinno juz lekko wzrosnąć... jak i tal bede kluta to co mi szkodzi i w poniedziałek odbiorę wyniki.

    A ile będziesz dpo w piątek? 😁 Bo bete chyba można dopiero 7dpo, tzn dopiero coś może wyjść 🤔 ja też myślałam nad bhcg ale nie zrobiłam, bo czasami zagnieżdżenie jest później 😅 nie chciałam za szybko się złamać, że nic z tego 😋

    Edit. Niki ma rację, przecież piątek jest 1.11 😅 zapominam ciągle

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 20:17

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
  • Niki Ekspertka
    Postów: 577 99

    Wysłany: 29 października 2019, 20:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aliciaaa wrote:
    Naprawdę nie wiem co się dzieje z moim organizmem... Normalnie czuje się jakby wszystko naraz mnie dopadło, pierw to zatrucie, później ząb i jeszcze ten żołądek 🤬😠 aż tęsknię za tym jak czułam się dobrze 🤣

    Jest taki żel, chyba Ola o nim pisała 😁 grunt, żeby żele były pomocne dla plemników 😁 tylko nie wiem jak. Cenowo wychodzą 🤔

    Może takie apogeum dolegliwości.ta pogoda też tak odzialowuje źle .albo organizm ci mówi że coś się fajnego dzieje 😁

    Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

    Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1413 699

    Wysłany: 29 października 2019, 20:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mój K nie ogląda takich programów życiowych hahah jedyne co to czasami razem oglądamy 19+ 🤣🤣🤣 ale my sami ledwo ponad 19 lat mamy haha

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
  • doomi03 Autorytet
    Postów: 2772 3307

    Wysłany: 29 października 2019, 20:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aliciaaa wrote:
    Naprawdę nie wiem co się dzieje z moim organizmem... Normalnie czuje się jakby wszystko naraz mnie dopadło, pierw to zatrucie, później ząb i jeszcze ten żołądek 🤬😠 aż tęsknię za tym jak czułam się dobrze 🤣

    Jest taki żel, chyba Ola o nim pisała 😁 grunt, żeby żele były pomocne dla plemników 😁 tylko nie wiem jak. Cenowo wychodzą 🤔

    Fertilsafe Plus (to jest dawny Conceive Plus). Cena kolo 50-60 zł.
    Na BB też wiele dziewczyn go polecalo.

    f2w33e3kzedgyh89.png

    28 lat - 12cs 💚⏸️

    03.03 Progesteron: 6,45 (7dpo)
    05.03 (9dpo) - beta: 2,12 ; progesteron: 3,77 ;
    06.03 (10dpo) - ⏸️
    07.03 (11dpo) - beta: 22,80
    09.03 (13dpo) - beta 105
    11.03 (15dpo) - beta: 314 Progesteron: 34,70
    16.03 (20dpo) - beta: 1830
    17.03 (5+0) - pęcherzyk 5,1 mm
    31.03 (6+6) - ❤️ + 👶🏼 8,1 mm
    11.05 (12+5) - 👶🏼 7,1 cm
    30.06 - synuś 💙 (351g)
    27.08 - ponad 1300 g
    10.09 - 1700g szczęścia
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1413 699

    Wysłany: 29 października 2019, 20:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:
    Może takie apogeum dolegliwości.ta pogoda też tak odzialowuje źle .albo organizm ci mówi że coś się fajnego dzieje 😁

    Hahah jeśli to wszystko ma wskazywac bejbika to biorę wszystkie dolegliwości na klate 🤣 a jeśli nie to umrę chyba 🥴 oczywiście żart, ale niech się to skończy proszę 😧

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
  • Niki Ekspertka
    Postów: 577 99

    Wysłany: 29 października 2019, 20:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    Oooo matko, nawet nie mówcie. Mój też ciagle ogląda to cale zlomowisko a ja szalu dostaje jak słyszę tego krzykacza 😂 i oczywiste tylko mu zrzedze "wylacz to, tego się nie da słuchać" a ten się ze mnie śmieje 🤣🤣

    Mój jeszcze czasem ogląda jakiś kanał o łowieniu ryb. I jak już słyszę w tle rybyrybyryby to gula mi skacze🤣

    Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

    Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • Niki Ekspertka
    Postów: 577 99

    Wysłany: 29 października 2019, 20:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aliciaaa wrote:
    Hahah jeśli to wszystko ma wskazywac bejbika to biorę wszystkie dolegliwości na klate 🤣 a jeśli nie to umrę chyba 🥴 oczywiście żart, ale niech się to skończy proszę 😧

    Wszystko się okaże 😊 ♥️

    Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

    Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1413 699

    Wysłany: 29 października 2019, 20:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    Fertilsafe Plus (to jest dawny Conceive Plus). Cena kolo 50-60 zł.
    Na BB też wiele dziewczyn go polecalo.

    O właśnie 😁 cena wydaje się wysoka, wiesz może na jak długo starcza? Ja na fb widziałam często reklamy tego żelu oraz na grupach dla mam też czytałam trochę 😁 w miarę ok pisały, wiadomo, jednej pomoże innej nie. Tak samo jak z wszystkim niestety 🙄

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1413 699

    Wysłany: 29 października 2019, 20:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:
    Mój jeszcze czasem ogląda jakiś kanał o łowieniu ryb. I jak już słyszę w tle rybyrybyryby to gula mi skacze🤣


    O pani, tego bym nie zniosla hahah ja za to nie lubię jak mój ogląda filmiki o fifie i gra we fife... Matko wtedy aż nerwy mi skaczą 🤣 wszystkie gry jestem w stanie zrozumiec, ale nie Fife 🤬🤯

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Insulinooporność - zasady żywieniowe, dieta i objawy.

Czym jest insulinooporność? Insulinooporność a dieta - na czym polega zależność? Jak odżywiać się przy insulinooporności? Które produkty spożywcze warto włączyć do diety, a z których warto zrezygnować? Artykuł napisany przez Zosię i Anię z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego