Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ej to jak wam się teraz uda to z kim ja zajde w ciążę 😭 sama? Nie zostawiajcie mnie samej 😭
Haha żartuje ♥️
ja to śluz mleczny mam zawsze przed @.
Dziś już plamienia prawie nie ma.
Mnie wczoraj też tak.bolal żołądek ale jakoś po ziołach przeszło.
Na Katar polecam xylogel, na gardło orofar zawszę mi pomaga. A no i mój faworyt : straty imbir, sok z cytryny,miód i ciepła przygotowana woda. Rozgrzewa bosko i pomaga.Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
aliciaaa wrote:Kurde ja zasnęła od razu jak przyszedł mój K. Nie dałam rady wytrzymać dłużej 🤪 w nocy obudził mnie ten żołądek jeszcze, udało mi się jakoś zasnąć i teraz przed 7 znowu 🙄 mdłości też mam, ale to nic nowego bo od czasu kiedy cykle mi się pomieszaly to zawsze jakieś mdłości miałam między owulacja a miesiączka 🥺🥴
No nic, pożyjemy zobaczymy 🤣 oby te cierpienia zakończyły się dobrze 😅
Mnie też niestety w poprzednim cyklu pare razy pomeczyly mdłości do tego stopnia ze zwymiotowalam kawę która wcześniej wypilam i oczywiście zaraz była chwila konsternacji że może coś jest na rzeczy, ale niestety kilka dni później przyszło malpisko. Uwielbiam to jak nasz organizm sobie z nami pogrywa 😂 -
Niki wrote:No ej to jak wam się teraz uda to z kim ja zajde w ciążę 😭 sama? Nie zostawiajcie mnie samej 😭
Haha żartuje ♥️
ja to śluz mleczny mam zawsze przed @.
Dziś już plamienia prawie nie ma.
Mnie wczoraj też tak.bolal żołądek ale jakoś po ziołach przeszło.
Na Katar polecam xylogel, na gardło orofar zawszę mi pomaga. A no i mój faworyt : straty imbir, sok z cytryny,miód i ciepła przygotowana woda. Rozgrzewa bosko i pomaga.
Spokojnie, podzielimy się na pary ❤️🤪
Ja też mam zawsze mleczny, tylko raz jest bardziej rozciagliwy a w innym cyklu mniej 🤯 w tym go mam mniej, dużo mniej 🤔
Ja właśnie nie mogę tabletek na gardło wszystkich ☹️ mogę tylko te "ziołowe" typu amolove, tamtym verde i zresztą te drugie można tylko w ciąży 😅 a i imbir też nie raz próbowałam ale nie mogę, jakiś po nim mi nie dobrze 😅 ale to chyba po ciąży mi został taki niesmak 🤣 -
aliciaaa wrote:Spokojnie, podzielimy się na pary ❤️🤪
Ja też mam zawsze mleczny, tylko raz jest bardziej rozciagliwy a w innym cyklu mniej 🤯 w tym go mam mniej, dużo mniej 🤔
Ja właśnie nie mogę tabletek na gardło wszystkich ☹️ mogę tylko te "ziołowe" typu amolove, tamtym verde i zresztą te drugie można tylko w ciąży 😅 a i imbir też nie raz próbowałam ale nie mogę, jakiś po nim mi nie dobrze 😅 ale to chyba po ciąży mi został taki niesmak 🤣
A emskie z Wadowic ? Takie fajne ziołowe.
A właśnie gdzieś czytałam kiedyś że kobiety w ciąży powinny unikać imbiru 😣 to prawda?Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
doomi03 wrote:Mnie też niestety w poprzednim cyklu pare razy pomeczyly mdłości do tego stopnia ze zwymiotowalam kawę która wcześniej wypilam i oczywiście zaraz była chwila konsternacji że może coś jest na rzeczy, ale niestety kilka dni później przyszło malpisko. Uwielbiam to jak nasz organizm sobie z nami pogrywa 😂
Rozumiem haha sama czasami myślę, że to może jednak jakiś znak 😅 ale idąc tropem pierwszej ciąży to dopiero mdłości z wymiotami około 8/9 tc zaczęłam 🤔 i teraz żaden " objaw " już nie traktuje jak ewentualną ciążę, przynajmniej staram się nie traktować 🤣 -
Niki wrote:A emskie z Wadowic ? Takie fajne ziołowe.
A właśnie gdzieś czytałam kiedyś że kobiety w ciąży powinny unikać imbiru 😣 to prawda?
Oj o tych nawet nie słyszałam 🤔
Raczej nie prawda, bo polecają na mdłości imbir 😋 do leczenia przeziębien też imbir mi kazali lekarze 🤔 chyba, że to jakieś nowe wytyczne. Ale mi normalnie polecali na mdłości i przeziębienie. Tylko, że u mnie nie zdał się niestety 😅 -
AleOla26 wrote:Oby to wszystko skończyło się ciąża to jakos zniose to wszystko!
Właśnie nie ma chyba nic bezpiecznego na kaszel i katar A przynajmniej ja nic nie znam.
To tak jak ja, wszystko biorę na klate jak to będzie jednak to 🤣 ale serio, jak już się męczymy teraz to niech to chociaż zakończy się w dobry sposób 😋
Napisałam ci we wcześniejszym poście co możesz np brać ❤️ -
Ja jutro rano wędruje na badania. I trzy godziny będzie siedzenia🤪 ale oby chociaż wyniki były lepsze. Tyle kasy pójdzie 😒 no ale trudno na zdrowiu nie można oszczędzać.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
aliciaaa wrote:To tak jak ja, wszystko biorę na klate jak to będzie jednak to 🤣 ale serio, jak już się męczymy teraz to niech to chociaż zakończy się w dobry sposób 😋
Napisałam ci we wcześniejszym poście co możesz np brać ❤️
Skocze do apteki i poproszę o ziołowe pomoce w moich dolegliwościach! Bo najgorszy ten kaszel, jak wejdzie w faze to nie moze przestać A pracować trzeba.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
aliciaaa wrote:Tak naprawdę objawy znaczące na okres i na ciążę 🤪 bądź tu mądra i nie nakręcaj się 🙄 Wiktorynka, ja trzymam kciuki, żeby to jednak była ciąża a nie ta głupia @! Na brzuch może jakiś masaż lekki? Wiem, że to może G pomoc ale zawsze to może rozkurczyc ból 😁 śluz mleczny to chyba dobry znak 😁 a na zimno ubiera bluzę lub chowaj się pod koc 😍 haha takie rady ❤️ a tak na poważnie, to niedługo zrobisz test i się dowiemy co w trawie piszczy ❤️
U mnie ból żołądka nie odpuszcza. Myślałam, że może zjem coś to przyjedzie. Ale nic. Jadłam, piłam i nic, nadal to samo ☹️ a i u mnie też śluz mleczny, ale mniej niż zawsze (musiałam zawsze wkładkę ubierać lekką) 🤔 kurde, szkoda, że nie da się zajrzeć do brzucha co się dzieje 🤣
Do tego zmęczenie.. Już od rana nic mi się nie chce, teraz bym poszła spać już dawno ale muszę czekać bo mój nie wziął kluczy ☹️
Ahhh mi dzisiaj tez sie tak nic nie chce! Stoje i czuje jak mi sie oczy zamykaja ! A caly dzien na obrotach sie szykuje ! Po pracy musze lecieć cmentarz ogarnąć.... U Was też tak zimno? Aż człowiek rękawiczki by ubrał i zimową kurtkę.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Ahhh mi dzisiaj tez sie tak nic nie chce! Stoje i czuje jak mi sie oczy zamykaja ! A caly dzien na obrotach sie szykuje ! Po pracy musze lecieć cmentarz ogarnąć.... U Was też tak zimno? Aż człowiek rękawiczki by ubrał i zimową kurtkę.
Noo u mnie tak zimno. Ja.juz zimowa kurtke założyłam 😅Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
W przyszłym tygodniu będziemy szaleć z testami :p Ja wczoraj czułam brzuch, ale dzisiaj już cisza. I w sumie ani nie czuje zbliżającego się okresu ani ciąży haha :p
Oby tylko cykle po zabiegu łyżeczkowania się nie rozregulowały na pierwszą miesiączkę po zabiegu czekałam 7 tygodni i mam nadzieje, że moje cykle wróciły już do normy. -
Inga28 wrote:W przyszłym tygodniu będziemy szaleć z testami :p Ja wczoraj czułam brzuch, ale dzisiaj już cisza. I w sumie ani nie czuje zbliżającego się okresu ani ciąży haha :p
Oby tylko cykle po zabiegu łyżeczkowania się nie rozregulowały na pierwszą miesiączkę po zabiegu czekałam 7 tygodni i mam nadzieje, że moje cykle wróciły już do normy.
Przykro mi, że musiałaś przejść przez takie coś .
Oby testy wyszły pozytywne i wszystko szczęśliwie się skonczylo!08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Przykro mi, że musiałaś przejść przez takie coś .
Oby testy wyszły pozytywne i wszystko szczęśliwie się skonczylo!
Dziękuje ten cykl był jeszcze taki na luzie, więc też nie mam dużych nadziei, ale testowania nie odpuszczę i tak -
Niki wrote:Ja jutro rano wędruje na badania. I trzy godziny będzie siedzenia🤪 ale oby chociaż wyniki były lepsze. Tyle kasy pójdzie 😒 no ale trudno na zdrowiu nie można oszczędzać.
Powiem wam, że te badania z krwi pochłaniają kasę 🙄 Niki będzie na pewno dobrze, musisz tylko zabezpieczyć się na tą trzy godzinna nudę 😋 -
AleOla26 wrote:Ahhh mi dzisiaj tez sie tak nic nie chce! Stoje i czuje jak mi sie oczy zamykaja ! A caly dzien na obrotach sie szykuje ! Po pracy musze lecieć cmentarz ogarnąć.... U Was też tak zimno? Aż człowiek rękawiczki by ubrał i zimową kurtkę.
Ja dzisiaj też znowu od rana zmęczenie jakbym w kopalni pracowała jakiejś haha noralnie zrobiłam śniadanie i już bym spać mogła iść 🤣 masakra normalnie haha u mnie też mega zimno 🥶 jak wstałam przed 7 to było - 2°C. Kurtkę zmieniłam w poniedziałek na taką lekka zimową. Lekka bo bez kaptura krótka 😋 rękawiczek muszę poszukać bo do wózka się przydadzą -
Inga28 wrote:W przyszłym tygodniu będziemy szaleć z testami :p Ja wczoraj czułam brzuch, ale dzisiaj już cisza. I w sumie ani nie czuje zbliżającego się okresu ani ciąży haha :p
Oby tylko cykle po zabiegu łyżeczkowania się nie rozregulowały na pierwszą miesiączkę po zabiegu czekałam 7 tygodni i mam nadzieje, że moje cykle wróciły już do normy.
Dokładnie, przyszły tydzień rozwieje wszystkie wątpliwości 😋 a raczej powinien rozwiać 😅 u mnie były jakieś bóle podbrzusza w pon, wczoraj jakieś lekkie ale teraz cisza. Za to żołądek boli, z przerwami co prawda ale boli 🙄
Matko kochana, tak bardzo Ci współczuję, że musiałaś to przejść ☹️ mam nadzieję, że cykle wrócą do normy! A nawet słyszałam, że po tym zabiegu szybko zachodzi się w kolejną ciążę 😊 może to już czas na szczęśliwy finał ❤️ -
Ja oczywiście dzisiaj znów zaspałam prawie do pracy. I mój jeszcze rano szumu narobił bo ktoś mu ukradł spodnie i gdzie są jego spodnie. No tak przyszły w nocy krasnoludki i ukradły 🤣
Ja dzisiaj czułam prawy jajnik.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:Ja oczywiście dzisiaj znów zaspałam prawie do pracy. I mój jeszcze rano szumu narobił bo ktoś mu ukradł spodnie i gdzie są jego spodnie. No tak przyszły w nocy krasnoludki i ukradły 🤣
Ja dzisiaj czułam prawy jajnik.
Haha znam temat zaginionych ubrań.. Przecież kładł je tutaj i ich nie ma 🤣 a że upadły to nie raczy spojrzeć hahah a ty szukaj 🤣
Ważne, że dotarłas jakoś do pracy 😋 -
aliciaaa wrote:Haha znam temat zaginionych ubrań.. Przecież kładł je tutaj i ich nie ma 🤣 a że upadły to nie raczy spojrzeć hahah a ty szukaj 🤣
Ważne, że dotarłas jakoś do pracy 😋
Albo coś w stylu. Gdzie jest maslo. Ja mówię w lodówce a on nie ma. Ja mówię że jest. A on no nie ma. Po czym przychodzę i wyciągam maslo a on ooooo znalazło się. Kuźwa czary 😂
Nom jakoś mi się udało 😅 jutro wziąłam wolne. Na te badania i potem będę już pakować rzeczy.doomi03 lubi tę wiadomość
Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️