Forum Starając się - ogólne Młode staraczki ❤ (22-28)
Odpowiedz

Młode staraczki ❤ (22-28)

Oceń ten wątek:
  • AleOla26 Ekspertka
    Postów: 616 96

    Wysłany: 30 października 2019, 14:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:
    Dobra dobra nie szalejmy tak 🤣 hahahaha

    Nowe łóżko nowe dziecko! Tak sie mowi! Albo nowy dom nowe dziecko! Skupisz sie na remoncie i raz dwa zobaczysz dwie.krechy!

    Ja dzisisj rano zamykalam oczy na stojaco. Teraz lepiej ale odwolalam 2h ostatnie z zajęć bo kaszel dusi. Poszlam.do.apteki po syrop a ta nie dosc ze nie wiedziala co mi dac to dala mi suplement z czosnkiem i wit c na kaszel kuźwa....

    Ja nic nie czuje ani na okres ani na ciążę. Tyle co ten jajnik. Dzisiaj myślę negatywnie na ten temat. :)

    08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
    26 lat

    Wiesiołek do ovu 1500mg
    L-carnityna 1500mg
    Wit D
    Femibion 0
    Magnez

    On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C
  • AleOla26 Ekspertka
    Postów: 616 96

    Wysłany: 30 października 2019, 14:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aliciaaa wrote:
    Hahah dobra, powiem może mu na starcie " panie, albo mówisz Pan konkrety i działasz, albo moje psiapsióły z ovu przyjdą skopac ci dupe!" ❤️🤪
    Tak!!! Przy okazji odwiedzę rodzinę w Pleszewie haha

    aliciaaa lubi tę wiadomość

    08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
    26 lat

    Wiesiołek do ovu 1500mg
    L-carnityna 1500mg
    Wit D
    Femibion 0
    Magnez

    On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1413 699

    Wysłany: 30 października 2019, 14:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:
    Dokładnie tak!! Tu się warzą losy jego dupy 😂😂hahaha Boże co ja gadam 🤣🤣

    Nie no będzie dobrze 😘 pomoże ci, no i żeby ci te cykle ładnie wyregulowal. Na regulację cykli wiem że jest duphaston, castagnus też . Będzie gicio ♥️

    Brałam tylko raz duphaston na wywołanie miesiączki 🙄 później cykl był 28 dniowy, więc może to jego zasługa. Później mi już nie dał nic 😠 a cykl znowu zwariował. Wuec naprawdę liczę na tego gina ❗

    Dziękuję za wsparcie ❤️

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1413 699

    Wysłany: 30 października 2019, 14:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleOla26 wrote:
    Tak!!! Przy okazji odwiedzę rodzinę w Pleszewie haha


    Przyjemne z pożytecznym 🤣❤️

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
  • Niki Ekspertka
    Postów: 577 99

    Wysłany: 30 października 2019, 14:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleOla26 wrote:
    Nowe łóżko nowe dziecko! Tak sie mowi! Albo nowy dom nowe dziecko! Skupisz sie na remoncie i raz dwa zobaczysz dwie.krechy!

    Ja dzisisj rano zamykalam oczy na stojaco. Teraz lepiej ale odwolalam 2h ostatnie z zajęć bo kaszel dusi. Poszlam.do.apteki po syrop a ta nie dosc ze nie wiedziala co mi dac to dala mi suplement z czosnkiem i wit c na kaszel kuźwa....

    Ja nic nie czuje ani na okres ani na ciążę. Tyle co ten jajnik. Dzisiaj myślę negatywnie na ten temat. :)

    Taka mam cichą nadzieję że tak właśnie będzie 😁♥️
    Na kaszel z czosnkiem i Wit c? Pierwsze słyszę. No to ona chyba powinna wiedzieć skoro jest farmaceutką. Dzisas. Kiedyś poszłam do apteki bo od kataru dostałam takich ranek w nosie i ciągle mi pękały i tak to bolało. A babka nie wiedziała co mi dac na to . Więc przy niej weszłam na google i wyszukałam maść i troszkę jej głupio było. No ale co miałam zrobić.

    Widxisz ja wczoraj miałam zły dzień i negatywne myślenie. Jutro będzie lepiej ♥️

    Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

    Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • Niki Ekspertka
    Postów: 577 99

    Wysłany: 30 października 2019, 14:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aliciaaa wrote:
    Brałam tylko raz duphaston na wywołanie miesiączki 🙄 później cykl był 28 dniowy, więc może to jego zasługa. Później mi już nie dał nic 😠 a cykl znowu zwariował. Wuec naprawdę liczę na tego gina ❗

    Dziękuję za wsparcie ❤️

    Może to zasługa duphastonu. I może ci go przepisze. Zobaczymy.
    Nie masz za co dziękować ♥️

    aliciaaa lubi tę wiadomość

    Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

    Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1413 699

    Wysłany: 30 października 2019, 14:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleOla26 wrote:
    Nowe łóżko nowe dziecko! Tak sie mowi! Albo nowy dom nowe dziecko! Skupisz sie na remoncie i raz dwa zobaczysz dwie.krechy!

    Ja dzisisj rano zamykalam oczy na stojaco. Teraz lepiej ale odwolalam 2h ostatnie z zajęć bo kaszel dusi. Poszlam.do.apteki po syrop a ta nie dosc ze nie wiedziala co mi dac to dala mi suplement z czosnkiem i wit c na kaszel kuźwa....

    Ja nic nie czuje ani na okres ani na ciążę. Tyle co ten jajnik. Dzisiaj myślę negatywnie na ten temat. :)


    Matko kochana, cieszę się, że pod nosem mam aptekę z super personelem. W takich momentach jak czytam to doceniam ich. Zawsze pomogą czy przy moich problemach czy dziecka 😊
    Ale na kaszel... Matko pełno syropow ziołowych bezpiecznych na czas staran i ciążę a ona jakiś suplement 🤯 musisz może jutro podejść do innej apteki 😊 bo wykończyez się z tym kaszlem

    Niki lubi tę wiadomość

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
  • Niki Ekspertka
    Postów: 577 99

    Wysłany: 30 października 2019, 16:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam właśnie koło siebie taką zrytą aptekę. Dlatego zawsze kupuję gdzieś na mieście wszystko.


    No też radzę żebyś poszła do innej apteki. Kaszel potrafi wykończyć. A w nocy. O Matko najgorsze

    Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

    Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1413 699

    Wysłany: 30 października 2019, 16:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Źle wykalkulowalam trasę i czekam w aucie bo jestem na miejscu 🤣 zaraz idę tam, uchh co za stresy hahah

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
  • Niki Ekspertka
    Postów: 577 99

    Wysłany: 30 października 2019, 16:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aliciaaa wrote:
    Źle wykalkulowalam trasę i czekam w aucie bo jestem na miejscu 🤣 zaraz idę tam, uchh co za stresy hahah

    Trzymam kciuki 😘będzie dobrze

    aliciaaa lubi tę wiadomość

    Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

    Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1413 699

    Wysłany: 30 października 2019, 17:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:
    Trzymam kciuki 😘będzie dobrze

    Czekam ciągle do położnej 🙄 a przyszłam 16:20, ciekaw kiedy wejdę do lekarza

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
  • Niki Ekspertka
    Postów: 577 99

    Wysłany: 30 października 2019, 17:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aliciaaa wrote:
    Czekam ciągle do położnej 🙄 a przyszłam 16:20, ciekaw kiedy wejdę do lekarza

    Uuuuuu.to tam zajad mają

    Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

    Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • Inga28 Autorytet
    Postów: 874 1432

    Wysłany: 30 października 2019, 18:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    26dc i plamienie, rozkręca się @ 😭

    poronienie 08.2019 (puste jajo-łyżeczkowanie)
    30.03.2020 - II kreski ❤️🐥 20.04.2020 - 0,83cm i serduszko
    Będzie synek!💙
    8599rjjg9nc50a0l.png
  • Niki Ekspertka
    Postów: 577 99

    Wysłany: 30 października 2019, 18:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inga28 wrote:
    26dc i plamienie, rozkręca się @ 😭

    Spokojnie ♥️ nasze motto: nowy cykl nowe możliwości ♥️uda się innym razem ♥️ jesteśmy z tobą ♥️

    AleOla26 lubi tę wiadomość

    Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

    Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1413 699

    Wysłany: 30 października 2019, 18:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny napisze wam wszystko jak małego położę spać 😁 ogólnie jestem mega zadowolona z lekarza, naprawdę pierwszy taki dobry człowiek 😁 no i ciąży nie widać ale też może być za wcześnie 😋

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
  • Niki Ekspertka
    Postów: 577 99

    Wysłany: 30 października 2019, 18:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aliciaaa wrote:
    Dziewczyny napisze wam wszystko jak małego położę spać 😁 ogólnie jestem mega zadowolona z lekarza, naprawdę pierwszy taki dobry człowiek 😁 no i ciąży nie widać ale też może być za wcześnie 😋

    Czekamy ♥️

    Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

    Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • Wiktorynka Ekspertka
    Postów: 226 51

    Wysłany: 30 października 2019, 18:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inga28 wrote:
    26dc i plamienie, rozkręca się @ 😭
    Jesteśmy z Tobą kochana ! Taka jak Niki mówi nowy cykl nowe możliwości ❤❤ u mnie pewnie też będzie nic z tego no ale czekamy do soboty św. niedzieli.
    Pamiętaj! Jesteśmy z toba❤

    Niki lubi tę wiadomość

  • Wiktorynka Ekspertka
    Postów: 226 51

    Wysłany: 30 października 2019, 18:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aliciaaa wrote:
    Dziewczyny napisze wam wszystko jak małego położę spać 😁 ogólnie jestem mega zadowolona z lekarza, naprawdę pierwszy taki dobry człowiek 😁 no i ciąży nie widać ale też może być za wcześnie 😋
    Aaale supwr!! Kochana czekamy na wiadomości 😍😍😍❤❤❤ Czekajcie, czekajcie ...z kim ja jestem tą parą? Z Ola czy z Tobą Ala?😁😁😁

  • Wiktorynka Ekspertka
    Postów: 226 51

    Wysłany: 30 października 2019, 18:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie że milcze ale zapierdziel w pracy...baby kupują dziaiaj pomadki i lakiery jak szalone! W galerii tłum jak przed Bożym narodzeniem, nie wiem w co ręce włożyć !

  • Niki Ekspertka
    Postów: 577 99

    Wysłany: 30 października 2019, 18:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktorynka wrote:
    Wybaczcie że milcze ale zapierdziel w pracy...baby kupują dziaiaj pomadki i lakiery jak szalone! W galerii tłum jak przed Bożym narodzeniem, nie wiem w co ręce włożyć !

    A ty gdzie pracujesz?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 18:58

    Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

    Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
‹‹ 42 43 44 45 46 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego