Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki wrote:Dobra dobra nie szalejmy tak 🤣 hahahaha
Nowe łóżko nowe dziecko! Tak sie mowi! Albo nowy dom nowe dziecko! Skupisz sie na remoncie i raz dwa zobaczysz dwie.krechy!
Ja dzisisj rano zamykalam oczy na stojaco. Teraz lepiej ale odwolalam 2h ostatnie z zajęć bo kaszel dusi. Poszlam.do.apteki po syrop a ta nie dosc ze nie wiedziala co mi dac to dala mi suplement z czosnkiem i wit c na kaszel kuźwa....
Ja nic nie czuje ani na okres ani na ciążę. Tyle co ten jajnik. Dzisiaj myślę negatywnie na ten temat.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
aliciaaa wrote:Hahah dobra, powiem może mu na starcie " panie, albo mówisz Pan konkrety i działasz, albo moje psiapsióły z ovu przyjdą skopac ci dupe!" ❤️🤪
aliciaaa lubi tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
Niki wrote:Dokładnie tak!! Tu się warzą losy jego dupy 😂😂hahaha Boże co ja gadam 🤣🤣
Nie no będzie dobrze 😘 pomoże ci, no i żeby ci te cykle ładnie wyregulowal. Na regulację cykli wiem że jest duphaston, castagnus też . Będzie gicio ♥️
Brałam tylko raz duphaston na wywołanie miesiączki 🙄 później cykl był 28 dniowy, więc może to jego zasługa. Później mi już nie dał nic 😠 a cykl znowu zwariował. Wuec naprawdę liczę na tego gina ❗
Dziękuję za wsparcie ❤️ -
AleOla26 wrote:Nowe łóżko nowe dziecko! Tak sie mowi! Albo nowy dom nowe dziecko! Skupisz sie na remoncie i raz dwa zobaczysz dwie.krechy!
Ja dzisisj rano zamykalam oczy na stojaco. Teraz lepiej ale odwolalam 2h ostatnie z zajęć bo kaszel dusi. Poszlam.do.apteki po syrop a ta nie dosc ze nie wiedziala co mi dac to dala mi suplement z czosnkiem i wit c na kaszel kuźwa....
Ja nic nie czuje ani na okres ani na ciążę. Tyle co ten jajnik. Dzisiaj myślę negatywnie na ten temat.
Taka mam cichą nadzieję że tak właśnie będzie 😁♥️
Na kaszel z czosnkiem i Wit c? Pierwsze słyszę. No to ona chyba powinna wiedzieć skoro jest farmaceutką. Dzisas. Kiedyś poszłam do apteki bo od kataru dostałam takich ranek w nosie i ciągle mi pękały i tak to bolało. A babka nie wiedziała co mi dac na to . Więc przy niej weszłam na google i wyszukałam maść i troszkę jej głupio było. No ale co miałam zrobić.
Widxisz ja wczoraj miałam zły dzień i negatywne myślenie. Jutro będzie lepiej ♥️Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
aliciaaa wrote:Brałam tylko raz duphaston na wywołanie miesiączki 🙄 później cykl był 28 dniowy, więc może to jego zasługa. Później mi już nie dał nic 😠 a cykl znowu zwariował. Wuec naprawdę liczę na tego gina ❗
Dziękuję za wsparcie ❤️
Może to zasługa duphastonu. I może ci go przepisze. Zobaczymy.
Nie masz za co dziękować ♥️aliciaaa lubi tę wiadomość
Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
AleOla26 wrote:Nowe łóżko nowe dziecko! Tak sie mowi! Albo nowy dom nowe dziecko! Skupisz sie na remoncie i raz dwa zobaczysz dwie.krechy!
Ja nic nie czuje ani na okres ani na ciążę. Tyle co ten jajnik. Dzisiaj myślę negatywnie na ten temat.
Matko kochana, cieszę się, że pod nosem mam aptekę z super personelem. W takich momentach jak czytam to doceniam ich. Zawsze pomogą czy przy moich problemach czy dziecka 😊
Ale na kaszel... Matko pełno syropow ziołowych bezpiecznych na czas staran i ciążę a ona jakiś suplement 🤯 musisz może jutro podejść do innej apteki 😊 bo wykończyez się z tym kaszlemNiki lubi tę wiadomość
-
Ja mam właśnie koło siebie taką zrytą aptekę. Dlatego zawsze kupuję gdzieś na mieście wszystko.
No też radzę żebyś poszła do innej apteki. Kaszel potrafi wykończyć. A w nocy. O Matko najgorszePoczątek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
aliciaaa wrote:Źle wykalkulowalam trasę i czekam w aucie bo jestem na miejscu 🤣 zaraz idę tam, uchh co za stresy hahah
Trzymam kciuki 😘będzie dobrzealiciaaa lubi tę wiadomość
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:Trzymam kciuki 😘będzie dobrze
Czekam ciągle do położnej 🙄 a przyszłam 16:20, ciekaw kiedy wejdę do lekarza -
aliciaaa wrote:Czekam ciągle do położnej 🙄 a przyszłam 16:20, ciekaw kiedy wejdę do lekarza
Uuuuuu.to tam zajad mająPoczątek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Inga28 wrote:26dc i plamienie, rozkręca się @ 😭
Spokojnie ♥️ nasze motto: nowy cykl nowe możliwości ♥️uda się innym razem ♥️ jesteśmy z tobą ♥️AleOla26 lubi tę wiadomość
Podwyższone TSH-euthyox
Dziewczyny napisze wam wszystko jak małego położę spać 😁 ogólnie jestem mega zadowolona z lekarza, naprawdę pierwszy taki dobry człowiek 😁 no i ciąży nie widać ale też może być za wcześnie 😋
-
aliciaaa wrote:Dziewczyny napisze wam wszystko jak małego położę spać 😁 ogólnie jestem mega zadowolona z lekarza, naprawdę pierwszy taki dobry człowiek 😁 no i ciąży nie widać ale też może być za wcześnie 😋
Czekamy ♥️Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Inga28 wrote:26dc i plamienie, rozkręca się @ 😭
Pamiętaj! Jesteśmy z toba❤Niki lubi tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:Dziewczyny napisze wam wszystko jak małego położę spać 😁 ogólnie jestem mega zadowolona z lekarza, naprawdę pierwszy taki dobry człowiek 😁 no i ciąży nie widać ale też może być za wcześnie 😋
-
Wiktorynka wrote:Wybaczcie że milcze ale zapierdziel w pracy...baby kupują dziaiaj pomadki i lakiery jak szalone! W galerii tłum jak przed Bożym narodzeniem, nie wiem w co ręce włożyć !
A ty gdzie pracujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 18:58
Podwyższone TSH-euthyox
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️