Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Inga28 wrote:Dziękuje ten cykl był jeszcze taki na luzie, więc też nie mam dużych nadziei, ale testowania nie odpuszczę i tak
Którego testujesz 😁? -
Inga28 wrote:26dc i plamienie, rozkręca się @ 😭
Daj sobie czas Inga, zwlaszcza że pisałaś że jesteś po łyzeczkowaniu.... pytalas moze lekarza kiedy mozesz miec najlepszy czas na kolejna ciążę?
Dlugo sie staraliscie o poprzednia?08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
Wiktorynka wrote:Aaale supwr!! Kochana czekamy na wiadomości 😍😍😍❤❤❤ Czekajcie, czekajcie ...z kim ja jestem tą parą? Z Ola czy z Tobą Ala?😁😁😁
Hahaha nie pamietam jak Ala ułożyła te pary haha ❤❤
Ala czy to znaczy ze mogłaś zaskoczyć na fasolke ?!aliciaaa lubi tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Hahaha nie pamietam jak Ala ułożyła te pary haha ❤❤
Ala czy to znaczy ze mogłaś zaskoczyć na fasolke ?!
A ja z kim w takim razie jestem para?🤣Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Ja dzis dziewczyny zakupilam w koncu Niepokalanka i zaczynam łykać Mam nadzieję ze pozytywnie wpłynie na moje cykle i podrasuje mi hormony tak zeby sie w koncu udalo 😁🤓. Nie obrazilabym się jakby mi o pare dni wydłużył też cykle.
Dzisiaj też prawy jajnik pobolewa. -
aliciaaa wrote:Bo to prawda jest ❤️ ja trzymam kciuki za nas, żeby się udało nam tak po kolei. Parami tez możemy hihi akurat jutro wizytę masz ty, dzisiaj Wiktorynka 😋 później ja i Niki haha pary ustalone
PS w pierwszej ciąży, z kumpelami z gimnazjum, w trójkę zachodzilysny w ciążę jedna po drugiej 😅
Znalazłam pary hahaha na podstawie wizyty u ginekologa, Ala poleciałaś 😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 19:37
aliciaaa lubi tę wiadomość
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
doomi03 wrote:Ja dzis dziewczyny zakupilam w koncu Niepokalanka i zaczynam łykać Mam nadzieję ze pozytywnie wpłynie na moje cykle i podrasuje mi hormony tak zeby sie w koncu udalo 😁🤓. Nie obrazilabym się jakby mi o pare dni wydłużył też cykle.
Dzisiaj też prawy jajnik pobolewa.
Jak działa niepokalanek ? Nigdzie sie nie natknęlam na jego działanie i skutecznosc08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Jak działa niepokalanek ? Nigdzie sie nie natknęlam na jego działanie i skutecznosc
Powinien regulować hormony prolaktyne i progesteron przede wszystkim (niby nie mam z tym problemu, ale nie zaszkodzi brać). Jedna kobitka też pisala ze wydluzyl jej nieco cykl (a przy moich krotkich to moglobybyc wskazane, zawsze to dodatkowe dni fazy lutealnej czyli więcej czasu dla zarodka na ładne zagniezdzenie i zadomowienie się).
Tu masz więcej o niepokalanku:
https://www.google.com/amp/s/parenting.pl/niepokalanek-mnisi%3famp=1 -
Wiktorynka wrote:Niki ty chyba z Alą a ja z Olą😁
Wiki to ty działaj skutecznie bym mogla szybko dobic do Twojej pary !aliciaaa lubi tę wiadomość
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Tak jakos to wyszło, pare dla Domi trzeba znalezc ! Mamy tutaj jeszcze Inge !
Wiki to ty działaj skutecznie bym mogla szybko dobic do Twojej pary !
No właśnie, ja też chcę zeby moc par i na mnie zadzialala 😂 także szukam pary do dwóch kresek 😁aliciaaa lubi tę wiadomość
-
Wiktorynka wrote:Niki ty chyba z Alą a ja z Olą😁
Hahahaha 😂 uwielbiam was ♥️♥️♥️AleOla26, aliciaaa lubią tę wiadomość
Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Wiktorynka wrote:Opcja jest duża, objawy niby są ale miga świadczyć o @...czekam na sobotę
Mnie ciagle pobolewa prawy jajnik, a wlasnie lezac na kanapie rozbolały mnie dwa na raz. Uhhh, jeszcze to kłócie w podbrzuszu, ale to równie dobrze moge byc oberwana po kaszlu. Nie bede sobie ciąży wmawiać08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
doomi03 wrote:No właśnie, ja też chcę zeby moc par i na mnie zadzialala 😂 także szukam pary do dwóch kresek 😁
Ja i Ola
Niki i Ala ❤❤
Watpliwosci rozwiane moje panie! teraz nie ma innej opcji😁😁😁doomi03, AleOla26, aliciaaa lubią tę wiadomość
-
AleOla26 wrote:Mnie ciagle pobolewa prawy jajnik, a wlasnie lezac na kanapie rozbolały mnie dwa na raz. Uhhh, jeszcze to kłócie w podbrzuszu, ale to równie dobrze moge byc oberwana po kaszlu. Nie bede sobie ciąży wmawiać
Ola a ty kiedy masz termin @? ❤ -
Ja mam znów małe krwawienie, po przytulanku zauważyłam. Mam nadzieję że to tylko podrażnienie bo było troszkę sucho. Co to kuźwa ma być. Nie miałam tak. 😣Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️