Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
doomi03 wrote:Pociesze Cie jeszcze 😜 zagnieżdżenie moze odbywać się od 6 az do 12 dpo
Kurde to jakaś szansa jest 🤪 ale nie nastawiam się i tak, wolę w tą stronę bo wiadomo, ze lepiej się miło zaskoczyć niż rozczorwac 😁 -
Niki wrote:Ala super że trafiłas na dobrego lekarza.
Czyli się postarał i dupki mu nie skopiemy 😂
Ale z endometrioza to jestem w szoku że z blizny może być. Ale widzę że on kuma czacze i ci pomoże ♥️
Ja też się cieszę, pewnie wyczuł, że jest pod presją hahaha 🤣
Ale tak serio to jestem bardzo zadowolona, ktoś wziął mnie na poważnie i zainteresował się czymś, w czym inni problemu nie widzieli od samego początku 😊 co do blizny to też jestem w szoku, nie sądziłam, że to może się tak przypałętać 😧 -
Niki wrote:Czekam właśnie w laboratorium na badania. Już mnie wkręca jak mysle że muszę wypić te glukozę i wiedzieć tu 3 h. 😱
Trzymam kciuki, żeby poszło ci to sprawnie i czas szybko zleciał ❗ glukoza nic przyjemnego, ale do przejścia 💪🏻 -
aliciaaa wrote:Trzymam kciuki, żeby poszło ci to sprawnie i czas szybko zleciał ❗ glukoza nic przyjemnego, ale do przejścia 💪🏻
Nie ma w laboratorium glukozy i zrobilam tylko zwykła na czczo. Najwyżej jak mi lekarz zlecił to zrobię.wracam już do domu. U nas tak zimno okropnie. I taaaaka mgła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2019, 07:24
Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
aliciaaa wrote:Ja też się cieszę, pewnie wyczuł, że jest pod presją hahaha 🤣
Ale tak serio to jestem bardzo zadowolona, ktoś wziął mnie na poważnie i zainteresował się czymś, w czym inni problemu nie widzieli od samego początku 😊 co do blizny to też jestem w szoku, nie sądziłam, że to może się tak przypałętać 😧
Cieszę się bardzo kochana 😘 Teraz już będzie tylko lepiej ♥️Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
AleOla26 wrote:Czyli właściwie najlepiej czekac na termin @ bo wcześniej nic może nie wyjsc ?
Jak wyjdzie że sie nie udało to ten ból jajników zacznie mnie zastanawiać... od czego w takim razie dzień w dzień?
Moze cos wyjść jesli u kogoś implantacja byla szybko, ale nie musi bo jest jeszcze opcja ze sie nie odbyla, bo jednak tydzien między najwcześniejszym czasem zagnieżdżenie a najpozniejszym to dosyc spory rozstrzal. Także najlepiej czekać do dnia miesiączki nawet na testach to piszą xD ale wszystkie dobrze znamy ta niecierpliwość podczas starań, każda chce wiedzieć jak najszybciej 😅.
Aaa ja tam to przywyklam ze od fazy okolo owulacyjnej az do @, jajniki mi bardziej pracuje i czuje przez caly ten czas czasem jakieś klucia, czasem pobolewania (zwlaszcza jajnik z którego byla owu) , już nie doszukuje sie w tym objawu.aliciaaa lubi tę wiadomość
-
Niki wrote:Nie ma w laboratorium glukozy i zrobilam tylko zwykła na czczo. Najwyżej jak mi lekarz zlecił to zrobię.wracam już do domu. U nas tak zimno okropnie. I taaaaka mgła.
U nas też już czuję, że zimno 🥶 za oknem nie ma mgły ale szron na dachach 😳. I pomyśleć, że będzie coraz zimniej 😭 nie lubię zimy, tego ubierania siebie i małego ☹️ -
U nas tez mega zimno, na minusie. I cos jest w powietrzu nie wiem czy to deszcz czy śnieg bo jest tak drobne ze okiem ciezko dojrzeć ale czuję jak mnie smyra po twarzy 😅brrr
-
doomi03 wrote:Moze cos wyjść jesli u kogoś implantacja byla szybko, ale nie musi bo jest jeszcze opcja ze sie nie odbyla, bo jednak tydzien między najwcześniejszym czasem zagnieżdżenie a najpozniejszym to dosyc spory rozstrzal. Także najlepiej czekać do dnia miesiączki nawet na testach to piszą xD ale wszystkie dobrze znamy ta niecierpliwość podczas starań, każda chce wiedzieć jak najszybciej 😅.
Aaa ja tam to przywyklam ze od fazy okolo owulacyjnej az do @, jajniki mi bardziej pracuje i czuje przez caly ten czas czasem jakieś klucia, czasem pobolewania (zwlaszcza jajnik z którego byla owu) , już nie doszukuje sie w tym objawu.
Masz racje, na wszystkich testach piszą, że czekać do dnia miesiączki 😊 tylko ta ciekawość i niecierpliwość wszystko psują 😅
Mnie jajniki bolą od czerwca i to z różnym nasileniem. W cyklu, który był prawidłowy to bardzo delikatnie może raz poczułam. W cyklach tych "złych" co się przedłużaly czułam okropnie, zwijalo mnie z bólu 🤔 -
aliciaaa wrote:U nas też już czuję, że zimno 🥶 za oknem nie ma mgły ale szron na dachach 😳. I pomyśleć, że będzie coraz zimniej 😭 nie lubię zimy, tego ubierania siebie i małego ☹️
Ja też nie lubię tego ubierania. Czapkek nie lubię. Wyglądam jak szogun jak zdejmę czapkę 😂Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:Ja też nie lubię tego ubierania. Czapkek nie lubię. Wyglądam jak szogun jak zdejmę czapkę 😂
Ja to nie noszę 🤣 włosy dramat po czapce 🤣 ale też nie noszę, bo nie znalazłam nigdy odpowiedniej dla siebie haha we wszystkich coś nie tak jest 🤣 -
aliciaaa wrote:Ja to nie noszę 🤣 włosy dramat po czapce 🤣 ale też nie noszę, bo nie znalazłam nigdy odpowiedniej dla siebie haha we wszystkich coś nie tak jest 🤣
Haha mam to samo xD w każdej mam wrażenie ze wygladam jak ufoludek, albo zjeżdżaja mi ciągle przy rozpuszczonych włosach i tylko się wkurzam xD więc stwierdzilam ze czapki najwidoczniej nie są mi pisane 😂 musi mi wystarczac kaptur kurtki 😝 -
doomi03 wrote:Haha mam to samo xD w każdej mam wrażenie ze wygladam jak ufoludek, albo zjeżdżaja mi ciągle przy rozpuszczonych włosach i tylko się wkurzam xD więc stwierdzilam ze czapki najwidoczniej nie są mi pisane 😂 musi mi wystarczac kaptur kurtki 😝
No dokładnie, mam niewydarzona twarz w czapce hahah a jeszcze ja często warkocze noszę to w czapce wyglądam jak Łysa 🤣 kaptur mi też musi wystarczyć -
aliciaaa wrote:U nas też już czuję, że zimno 🥶 za oknem nie ma mgły ale szron na dachach 😳. I pomyśleć, że będzie coraz zimniej 😭 nie lubię zimy, tego ubierania siebie i małego ☹️
Dwie lekcje w kinie przesiadalam z uczniami, teraz mam chwile przerwy to kupilam sobie sukienkę na cmentarz (i tak ubiorę dłuższy płaszcz, ale uznajmy ze to dobry pretekst) i grube rajstopy zeby nie zmarznac hahha. W ogole odkrylam niedawno że mężczyzna mego życia to typowy facet, ktory lubi jak jego dziewczyna nosi mini... 🙄 ale mam taka dziwna koszulowa w beżu ze tył jest dluzszy a przod krotszy, ale ma piekne falbanki i drobne kwiatki. Także na codzień tez sie nada.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
doomi03 wrote:Moze cos wyjść jesli u kogoś implantacja byla szybko, ale nie musi bo jest jeszcze opcja ze sie nie odbyla, bo jednak tydzien między najwcześniejszym czasem zagnieżdżenie a najpozniejszym to dosyc spory rozstrzal. Także najlepiej czekać do dnia miesiączki nawet na testach to piszą xD ale wszystkie dobrze znamy ta niecierpliwość podczas starań, każda chce wiedzieć jak najszybciej 😅.
Aaa ja tam to przywyklam ze od fazy okolo owulacyjnej az do @, jajniki mi bardziej pracuje i czuje przez caly ten czas czasem jakieś klucia, czasem pobolewania (zwlaszcza jajnik z którego byla owu) , już nie doszukuje sie w tym objawu.
Ja właśnie mam tak od poprzedniej miesiączki że czuje intensywniej prawy jajnik. I to się utrzymuje, a w czasie owu był nieprzyjemnie bolesny. Teraz to tak w ciągu dnia kilka razy o sobie przypomni.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
AleOla26 wrote:U mnie -2 piękne słońce i wszystko biale od mrozu z rana
Dwie lekcje w kinie przesiadalam z uczniami, teraz mam chwile przerwy to kupilam sobie sukienkę na cmentarz (i tak ubiorę dłuższy płaszcz, ale uznajmy ze to dobry pretekst) i grube rajstopy zeby nie zmarznac hahha. W ogole odkrylam niedawno że mężczyzna mego życia to typowy facet, ktory lubi jak jego dziewczyna nosi mini... 🙄 ale mam taka dziwna koszulowa w beżu ze tył jest dluzszy a przod krotszy, ale ma piekne falbanki i drobne kwiatki. Także na codzień tez sie nada.
A mój lubi tylko mini w domu 🤣 na zewnątrz mnie nie wypuszcza w mini 🤣 hahaPoczątek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
aliciaaa wrote:No dokładnie, mam niewydarzona twarz w czapce hahah a jeszcze ja często warkocze noszę to w czapce wyglądam jak Łysa 🤣 kaptur mi też musi wystarczyć
Ja wyglądam jak taki czopek w czapce 😂 ale noszę bo zatoki mi dokuczaja jak tylko się przeziębie troszkę.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Hejka można dołączyć? Mam 28 lat. 12 cs. 1 z ziołami ojca sroki. ten cykl jest inny niż zwykle. Testy owu poszły w ruch i 1 raz miałam takie pozytywy. Dziś widzę się z moim i będziemy działać chociaż może już być za późno ale kto wieMama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Zaraz nadeibie kochane dzisiaj dołączy do nas nowa koleżanka która napisała do mnie z forum z fejsa dla stataczek ❤ Ewelina 😍 zaprosiłem ja do nas bo powiedziałam że u nas na wątku jest super! też pije ziółka ale chyba ma lekkie wątpliwości.
-
Wiktorynka wrote:Zaraz nadeibie kochane dzisiaj dołączy do nas nowa koleżanka która napisała do mnie z forum z fejsa dla stataczek ❤ Ewelina 😍 zaprosiłem ja do nas bo powiedziałam że u nas na wątku jest super! też pije ziółka ale chyba ma lekkie wątpliwości.Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA