X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki ❤ (22-28)
Odpowiedz

Młode staraczki ❤ (22-28)

Oceń ten wątek:
  • AleOla26 Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2019, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    Bo mój przeprowadza się do mnie i będziemy mieli siebie na codzień :)
    Ach zazdroszcze ! Świetna sprawa, wtedy to można próbować! 🤤😋❤
    No u mnie to kwestia jego pracy, także póki dziecko sie nie pojawi na większe zmiany nie czekam. Bo przecież kawaler bez dzieci nie ma nic lepszego do roboty niż praca... Z drugiej strony lepsze pieniądze. Przydadzą się, gdy pojawi sie Maluch.

08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
    26 lat

Wiesiołek do ovu 1500mg
    L-carnityna 1500mg
    Wit D
    Femibion 0
    Magnez

On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C
  • AleOla26 Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2019, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:
    Ja biorę 75.

Niki, ale może to za mała dawka dla Twojego organizmu. Skonsultuj to z lekarzem i zapytaj wprost jak szybko powinno się równać, jak można i czy bezpiecznie jest to przyspieszyć :)
    Z lekarzami trzeba wprost. Wiem, że bywaja ostrożni i wola dać mniejsza dawke leku, ale chyba powinni znać sie na rzeczy. :)

26 lat

Wiesiołek do ovu 1500mg
    L-carnityna 1500mg
    Wit D
    Femibion 0
    Magnez

• Niki Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2019, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleOla26 wrote:
    Niki, ale może to za mała dawka dla Twojego organizmu. Skonsultuj to z lekarzem i zapytaj wprost jak szybko powinno się równać, jak można i czy bezpiecznie jest to przyspieszyć :)
    Z lekarzami trzeba wprost. Wiem, że bywaja ostrożni i wola dać mniejsza dawke leku, ale chyba powinni znać sie na rzeczy. :)

Tak mu powiem chociaż Teraz bardziej martwię ta bardzo niska prolaktyna. Ciągle cos😅 a Dobrze być nie może?🤦no przecież nie 😅

Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • doomi03 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:
    Ja biorę 75.

To moze powinien endo sprobowac Ci podwyzszych na dawkę 100, może wtedy by szybciej Ci to ruszylo. Daj znać po wizycie co zalecil lekarz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2019, 15:59

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Mój syn, moje szczęście: 💙 Kacper - ur. 22.11.2020
    godz 21:48
    Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • Niki Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2019, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    To moze powinien endo sprobowac Ci podwyzszych na dawkę 100, może wtedy by szybciej Ci to ruszylo. Daj znać po wizycie co zalecil lekarz :)

Oczywiście że dam znać 😘

Podwyższone TSH-euthyox

• Niki Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem padnięta. Prawie jesteśmy spakowani. Tyle tego jest że szok 😱jak my się do auta zmieścimy. I jeszcze tv trzeba wziąć 😱i jeszcze ciągle kłótnie 😅 bo ja bym najchętniej wzięła wszystko bo.mi to wszystko się przyda🤣

Podwyższone TSH-euthyox

• doomi03 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:
    Jestem padnięta. Prawie jesteśmy spakowani. Tyle tego jest że szok 😱jak my się do auta zmieścimy. I jeszcze tv trzeba wziąć 😱i jeszcze ciągle kłótnie 😅 bo ja bym najchętniej wzięła wszystko bo.mi to wszystko się przyda🤣

Hahaha jak się przeprowadzalismy to mój też się wsciekal po co tyle rzeczy biore na raz xD 😂

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • Niki Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2019, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    Hahaha jak się przeprowadzalismy to mój też się wsciekal po co tyle rzeczy biore na raz xD 😂

Faceci myśla bardzo powierzchownie 😅 przecież ja muszę wziąć torebki buty to nie takie proste jak im się wydaje😂

Podwyższone TSH-euthyox

• Wiktorynka Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2019, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    Test ten sam.. Jeszcze tak myślę ze w sumie wczoraj wieczorem faktycznie mialam nawet intensywniejszy kolor moczu, bo dziś rano to taki bardzo blady.... Pozostaje mi czekac i powtarzać wieczorem a w pon beta rozwieje wszystkie wątpliwości.
    Kochana idź na bete i daj znać! Trzymam mocno kciuki! Myślę że może zbyt rozcienczony mocz mialas...
    Mocno mocno trzymam kciuki ❤❤

• Wiktorynka Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2019, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:
    Niki..rozumiem! U mnie ostatnio też remonty, ostatnio robiliśmy sypialnie i był taki burdel, spaliśmy na środku wszystkiego I nic nie było znaleźć w tym wszystkim!

• aliciaaa Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:

U nas dzisiaj też kłótnia zaliczona 😜 ale już pogodzeni jesteśmy 😁 i w sumie też trochę jestem zmęczona, bo dzisiaj dopiero mogłam Ogarnąć porządnie chatę, później od razu obiad zrobiłam, później na cmentarz koło nas poszliśmy, trochę spaceru 😊 i teraz chwilę mam dla siebie
    Dobrze, że udało się jakoś spakować 😁 teraz znowu rozpakować na "nowym" 😜 haha sama pewnie bym brała wszystko co pod ręką bo się przecierz przydać moze

💙05.2018 21:50 synek, 36tc - 2730g, 51cm
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    🌈💙30.06.2021 1:35 synek, 38+4 - 3390g, 55cm

atdc20mmfi0aq01z.png
    atdc2n0ar4eb4z07.png
  • aliciaaa Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi jak sytuacja? Powtarzałas test? Cały czas myślę o tobie 💗

atdc20mmfi0aq01z.png
    atdc2n0ar4eb4z07.png
  • aliciaaa Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:
    Faceci myśla bardzo powierzchownie 😅 przecież ja muszę wziąć torebki buty to nie takie proste jak im się wydaje😂

No dokładnie, ty musisz mieć wszystko na każdą okazję, bo nigdy nic nie wiadomo 🤣 a oni to są zbyt uniwersalni i tego nie zrozumieją

atdc20mmfi0aq01z.png
    atdc2n0ar4eb4z07.png
  • Niki Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2019, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aliciaaa wrote:
    U nas dzisiaj też kłótnia zaliczona 😜 ale już pogodzeni jesteśmy 😁 i w sumie też trochę jestem zmęczona, bo dzisiaj dopiero mogłam Ogarnąć porządnie chatę, później od razu obiad zrobiłam, później na cmentarz koło nas poszliśmy, trochę spaceru 😊 i teraz chwilę mam dla siebie
    Dobrze, że udało się jakoś spakować 😁 teraz znowu rozpakować na "nowym" 😜 haha sama pewnie bym brała wszystko co pod ręką bo się przecierz przydać moze

O to też aktywny dzień 😊 godzenie jest fajne 😅♥️
    Ja dopiero teraz mam czas dla siebie. Jutro tylko takie pierdoly się ogarnie. Tak mnie ledzwia bolą 😒
    Masaż by mi się przydał, a mój ogląda MMA. I oderwi go teraz to zabije wzrokiem 😂

Podwyższone TSH-euthyox

• Niki Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2019, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktorynka wrote:
    Niki..rozumiem! U mnie ostatnio też remonty, ostatnio robiliśmy sypialnie i był taki burdel, spaliśmy na środku wszystkiego I nic nie było znaleźć w tym wszystkim!

Remonty są i fajne i nie fajne.trzeba to przetrwać 😊

Podwyższone TSH-euthyox

• doomi03 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aliciaaa wrote:
    Domi jak sytuacja? Powtarzałas test? Cały czas myślę o tobie 💗

Powtarzałam, niestety negatywny. Jak uda mi sie podejść jeszcze jutro lub pojutrze na calodobowe labo to zrobię ta bete. Jak nie to dopiero w poniedzialek... Może biochem... Albo test mnie oszukał, albo sama nie wiem... Będzie co ma być.

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • doomi03 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:
    O to też aktywny dzień 😊 godzenie jest fajne 😅♥️
    Ja dopiero teraz mam czas dla siebie. Jutro tylko takie pierdoly się ogarnie. Tak mnie ledzwia bolą 😒
    Masaż by mi się przydał, a mój ogląda MMA. I oderwi go teraz to zabije wzrokiem 😂

U nas obecnie na ekranie Świnka Peppa 😂🤣🐷

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • AleOla26 Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2019, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    Powtarzałam, niestety negatywny. Jak uda mi sie podejść jeszcze jutro lub pojutrze na calodobowe labo to zrobię ta bete. Jak nie to dopiero w poniedzialek... Może biochem... Albo test mnie oszukał, albo sama nie wiem... Będzie co ma być.

Mało sie znam na tym ale kurcze dziwna taka ta sytuacja. Chyba ze w chwili bolu organizm sam zglupial i wytworzyl hormon.

26 lat

Wiesiołek do ovu 1500mg
    L-carnityna 1500mg
    Wit D
    Femibion 0
    Magnez

• AleOla26 Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2019, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie właśnie nq wieczor zaczął caly brzuch bolec. Jajniki, czuje sie wzdęta, a nic takiego nie jadłam ani nie piłam... mysle ze @ przyjdzie za tydzień :(

26 lat

Wiesiołek do ovu 1500mg
    L-carnityna 1500mg
    Wit D
    Femibion 0
    Magnez

• Wiktorynka Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2019, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    u mnie niestety tak było...
    Zrobiłam test przed planowanym terminem @ wyszedł pozytywny, na drugi dzień negatywny, beta była podwyższona ale spadkowa..dostałam okres jak zawsze tylko bardziej obfity.
    Ale trzymam mocno kciuki A Ciebie żeby wszystko było dobrze kochana! Cały czas myślę o tobie! Mysl pozytywnie❤ Moze jeszcze za wcześnie na testy kochana, a wczorajszy był mocno stężony. Spróbuj jeszcze zrobić dzień przed @❤❤✊✊✊✊✊

‹‹ 52 53 54 55 56 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ