Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelle28 wrote:Bo mój przeprowadza się do mnie i będziemy mieli siebie na codzień
No u mnie to kwestia jego pracy, także póki dziecko sie nie pojawi na większe zmiany nie czekam. Bo przecież kawaler bez dzieci nie ma nic lepszego do roboty niż praca... Z drugiej strony lepsze pieniądze. Przydadzą się, gdy pojawi sie Maluch.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
Niki wrote:Ja biorę 75.
Niki, ale może to za mała dawka dla Twojego organizmu. Skonsultuj to z lekarzem i zapytaj wprost jak szybko powinno się równać, jak można i czy bezpiecznie jest to przyspieszyć
Z lekarzami trzeba wprost. Wiem, że bywaja ostrożni i wola dać mniejsza dawke leku, ale chyba powinni znać sie na rzeczy.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Niki, ale może to za mała dawka dla Twojego organizmu. Skonsultuj to z lekarzem i zapytaj wprost jak szybko powinno się równać, jak można i czy bezpiecznie jest to przyspieszyć
Z lekarzami trzeba wprost. Wiem, że bywaja ostrożni i wola dać mniejsza dawke leku, ale chyba powinni znać sie na rzeczy.
Tak mu powiem chociaż Teraz bardziej martwię ta bardzo niska prolaktyna. Ciągle cos😅 a Dobrze być nie może?🤦no przecież nie 😅Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Niki wrote:Ja biorę 75.
To moze powinien endo sprobowac Ci podwyzszych na dawkę 100, może wtedy by szybciej Ci to ruszylo. Daj znać po wizycie co zalecil lekarzWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2019, 15:59
-
doomi03 wrote:To moze powinien endo sprobowac Ci podwyzszych na dawkę 100, może wtedy by szybciej Ci to ruszylo. Daj znać po wizycie co zalecil lekarz
Oczywiście że dam znać 😘Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Jestem padnięta. Prawie jesteśmy spakowani. Tyle tego jest że szok 😱jak my się do auta zmieścimy. I jeszcze tv trzeba wziąć 😱i jeszcze ciągle kłótnie 😅 bo ja bym najchętniej wzięła wszystko bo.mi to wszystko się przyda🤣Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:Jestem padnięta. Prawie jesteśmy spakowani. Tyle tego jest że szok 😱jak my się do auta zmieścimy. I jeszcze tv trzeba wziąć 😱i jeszcze ciągle kłótnie 😅 bo ja bym najchętniej wzięła wszystko bo.mi to wszystko się przyda🤣
Hahaha jak się przeprowadzalismy to mój też się wsciekal po co tyle rzeczy biore na raz xD 😂 -
doomi03 wrote:Hahaha jak się przeprowadzalismy to mój też się wsciekal po co tyle rzeczy biore na raz xD 😂
Faceci myśla bardzo powierzchownie 😅 przecież ja muszę wziąć torebki buty to nie takie proste jak im się wydaje😂Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
doomi03 wrote:Test ten sam.. Jeszcze tak myślę ze w sumie wczoraj wieczorem faktycznie mialam nawet intensywniejszy kolor moczu, bo dziś rano to taki bardzo blady.... Pozostaje mi czekac i powtarzać wieczorem a w pon beta rozwieje wszystkie wątpliwości.
Mocno mocno trzymam kciuki ❤❤ -
Niki wrote:Jestem padnięta. Prawie jesteśmy spakowani. Tyle tego jest że szok 😱jak my się do auta zmieścimy. I jeszcze tv trzeba wziąć 😱i jeszcze ciągle kłótnie 😅 bo ja bym najchętniej wzięła wszystko bo.mi to wszystko się przyda🤣
-
U nas dzisiaj też kłótnia zaliczona 😜 ale już pogodzeni jesteśmy 😁 i w sumie też trochę jestem zmęczona, bo dzisiaj dopiero mogłam Ogarnąć porządnie chatę, później od razu obiad zrobiłam, później na cmentarz koło nas poszliśmy, trochę spaceru 😊 i teraz chwilę mam dla siebie
Dobrze, że udało się jakoś spakować 😁 teraz znowu rozpakować na "nowym" 😜 haha sama pewnie bym brała wszystko co pod ręką bo się przecierz przydać moze -
Niki wrote:Faceci myśla bardzo powierzchownie 😅 przecież ja muszę wziąć torebki buty to nie takie proste jak im się wydaje😂
No dokładnie, ty musisz mieć wszystko na każdą okazję, bo nigdy nic nie wiadomo 🤣 a oni to są zbyt uniwersalni i tego nie zrozumieją -
aliciaaa wrote:U nas dzisiaj też kłótnia zaliczona 😜 ale już pogodzeni jesteśmy 😁 i w sumie też trochę jestem zmęczona, bo dzisiaj dopiero mogłam Ogarnąć porządnie chatę, później od razu obiad zrobiłam, później na cmentarz koło nas poszliśmy, trochę spaceru 😊 i teraz chwilę mam dla siebie
Dobrze, że udało się jakoś spakować 😁 teraz znowu rozpakować na "nowym" 😜 haha sama pewnie bym brała wszystko co pod ręką bo się przecierz przydać moze
O to też aktywny dzień 😊 godzenie jest fajne 😅♥️
Ja dopiero teraz mam czas dla siebie. Jutro tylko takie pierdoly się ogarnie. Tak mnie ledzwia bolą 😒
Masaż by mi się przydał, a mój ogląda MMA. I oderwi go teraz to zabije wzrokiem 😂
Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Wiktorynka wrote:Niki..rozumiem! U mnie ostatnio też remonty, ostatnio robiliśmy sypialnie i był taki burdel, spaliśmy na środku wszystkiego I nic nie było znaleźć w tym wszystkim!
Remonty są i fajne i nie fajne.trzeba to przetrwać 😊Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
aliciaaa wrote:Domi jak sytuacja? Powtarzałas test? Cały czas myślę o tobie 💗
Powtarzałam, niestety negatywny. Jak uda mi sie podejść jeszcze jutro lub pojutrze na calodobowe labo to zrobię ta bete. Jak nie to dopiero w poniedzialek... Może biochem... Albo test mnie oszukał, albo sama nie wiem... Będzie co ma być. -
Niki wrote:O to też aktywny dzień 😊 godzenie jest fajne 😅♥️
Ja dopiero teraz mam czas dla siebie. Jutro tylko takie pierdoly się ogarnie. Tak mnie ledzwia bolą 😒
Masaż by mi się przydał, a mój ogląda MMA. I oderwi go teraz to zabije wzrokiem 😂
U nas obecnie na ekranie Świnka Peppa 😂🤣🐷 -
doomi03 wrote:Powtarzałam, niestety negatywny. Jak uda mi sie podejść jeszcze jutro lub pojutrze na calodobowe labo to zrobię ta bete. Jak nie to dopiero w poniedzialek... Może biochem... Albo test mnie oszukał, albo sama nie wiem... Będzie co ma być.
Mało sie znam na tym ale kurcze dziwna taka ta sytuacja. Chyba ze w chwili bolu organizm sam zglupial i wytworzyl hormon.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Mnie właśnie nq wieczor zaczął caly brzuch bolec. Jajniki, czuje sie wzdęta, a nic takiego nie jadłam ani nie piłam... mysle ze @ przyjdzie za tydzień08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
doomi03 wrote:Powtarzałam, niestety negatywny. Jak uda mi sie podejść jeszcze jutro lub pojutrze na calodobowe labo to zrobię ta bete. Jak nie to dopiero w poniedzialek... Może biochem... Albo test mnie oszukał, albo sama nie wiem... Będzie co ma być.
Zrobiłam test przed planowanym terminem @ wyszedł pozytywny, na drugi dzień negatywny, beta była podwyższona ale spadkowa..dostałam okres jak zawsze tylko bardziej obfity.
Ale trzymam mocno kciuki A Ciebie żeby wszystko było dobrze kochana! Cały czas myślę o tobie! Mysl pozytywnie❤ Moze jeszcze za wcześnie na testy kochana, a wczorajszy był mocno stężony. Spróbuj jeszcze zrobić dzień przed @❤❤✊✊✊✊✊