Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki wrote:Dobrze mówisz prostak zawsze zostanie prostakiem.
Ja kiedyś tak miałam że od owu to ciągle mnie bolały i kilka dni przed okresem przestawaly. Natomiast teraz bolą mnie przez cały okres.29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Lea28 wrote:Wiki ja to samo miałam, cykl temu. Miesiączka spóźniła się o ponad 2 tyg !!! Testy negatywne, ale oczywiście gdzieś z tylu głowy, że może jednak coś się udało 🤣 objawy ciążowe też potrafiłam u siebie dostrzec 🤯 i też sobie obiecałam, że już żaden błahy objaw nie zwróci mojej uwagi 🤪 bo zwariować idzie!
Ps. Oglądałam Twój kanał na yt, jesteś świetna w tym co robisz! Przyjemnie się słucha i ogląda 🤩💆🏼♀️💄
Jwjku kochana dziękuję bardzo!!❤ muszę wrócić na YT bo muszę zająć głowę czymś pożytecznym !😁Lea28 lubi tę wiadomość
-
Wiktorynka wrote:Haha laski nie nadążam! 😁😁 może faktycznie zrobimy sobie grupę na messengerze? Wydaje mi się że łatwiej będzie się gadało Bo tu jaknsie odpowie to potem trzeba wracać przewijac i łatwo coś przeoczyć..
Myślę że to bardzo dobry pomysł. Mam tak samo nie nadazam. Wystarczy że chwilę mnie nie ma i się gubię. Komu odpisać itp 😁♥️Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Patutka wrote:Nie wiem co się dzieje, pierwszy raz mam tak, że prawie mnie nie bolą, a @ za 3 dni...
Ja kiedyś miałam tak ze prawie ryczalam.z bólu. Jak mnie piekły okropnie. A teraz jakoś takos lepiej. Nie wiem czemu tak.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Wiktorynka wrote:Haha laski nie nadążam! 😁😁 może faktycznie zrobimy sobie grupę na messengerze? Wydaje mi się że łatwiej będzie się gadało Bo tu jaknsie odpowie to potem trzeba wracać przewijac i łatwo coś przeoczyć..
Niki lubi tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Niki wrote:Ja kiedyś miałam tak ze prawie ryczalam.z bólu. Jak mnie piekły okropnie. A teraz jakoś takos lepiej. Nie wiem czemu tak.29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Patutka wrote:To ja już nie wiem co mi w końcu jest. To chore jakieś
Też tak uważam. Raz tak raz siak.bez sensu.jedna wielka niewiadoma . O jak tu się dostosować jak kuźwa nie wiesz co cię czeka czy będziesz się zwijać z bolu czy też nic nie będziesz czuć. I tak człowiek czeka co się wydarzy.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:Też tak uważam. Raz tak raz siak.bez sensu.jedna wielka niewiadoma . O jak tu się dostosować jak kuźwa nie wiesz co cię czeka czy będziesz się zwijać z bolu czy też nic nie będziesz czuć. I tak człowiek czeka co się wydarzy.
Ale po prostu martwię się, czy może nic się nie dzieje, bo nagle przestały boleć... Nigdy tak nie miałam, do teraz...29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Nadrobie Was po pracy. Normalnie dzisiaj mam urwanie głowy! Zaspałam na zajęcia, bo budzika nie nastawiłam! Na szczęście obyło się bez konsekwencji bo zajecia poza szkołą! Następnie szybko przeskoczylam na nastepne, teraz mam chwile przerwy to wieszam pranie i lecę znowu do pracy do 15!08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
Patutka wrote:Bardziej chodzi o to, że już raczej ciąże wykluczam...
Ale po prostu martwię się, czy może nic się nie dzieje, bo nagle przestały boleć... Nigdy tak nie miałam, do teraz...
Myślę że nie masz się czym martwić. Kobiecy organizm taki jest. Wystarczy stres i już coś się zmienia.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
AleOla26 wrote:Nadrobie Was po pracy. Normalnie dzisiaj mam urwanie głowy! Zaspałam na zajęcia, bo budzika nie nastawiłam! Na szczęście obyło się bez konsekwencji bo zajecia poza szkołą! Następnie szybko przeskoczylam na nastepne, teraz mam chwile przerwy to wieszam pranie i lecę znowu do pracy do 15!
O kurde to masz zajazd że się tak wyrażę.
Ja siedzę w papierkowej robicie i już mam dość.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
U mnie susza dzisiaj, a z tego co wiem na ciąże powinien być kremowy śluz? Także @ przyjdzie zapewne za 4 dni.
O dziwo cera mi sie nie pogorszyla jak to ma w zwyczaju. Im bliżej jutrzejszego testowania tym mi trudniej, bo wiem ze zobacze jedna kreske.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
AleOla26 wrote:U mnie susza dzisiaj, a z tego co wiem na ciąże powinien być kremowy śluz? Także @ przyjdzie zapewne za 4 dni.
O dziwo cera mi sie nie pogorszyla jak to ma w zwyczaju. Im bliżej jutrzejszego testowania tym mi trudniej, bo wiem ze zobacze jedna kreske.
Nom tak podobno jest.a co do cery to ja mam ostatnio jakis wysyp.raz zniknie i wskakuje następne.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
AleOla26 wrote:U mnie susza dzisiaj, a z tego co wiem na ciąże powinien być kremowy śluz? Także @ przyjdzie zapewne za 4 dni.
O dziwo cera mi sie nie pogorszyla jak to ma w zwyczaju. Im bliżej jutrzejszego testowania tym mi trudniej, bo wiem ze zobacze jedna kreske.
Ja znów mam mieć @ za 3 dni, też właśnie dziwi mnie brak tych pięknych pryszczy.
Bo zazwyczaj tydzień przed to była tragedia.
Ja znów nie mam tak sucho ale pomocy mam jeszcze w domu z 30 pink testów i tak je robię 😂
Dzisiaj też jedna, więc spokojnie czekam na @, może w listopadzie się uda.. Fajnie by było.
Ola testuj testuj i chwal się 2 kreskami!29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Nie ma reguły, póki @ nie ma zawsze jest szansa i nadzieja 😊 czekaj cierpliwie ❤ trzymam kciuki ✊Patutka lubi tę wiadomość
-
Pomysł dobry, ale obawiam się, że tam może być to samo, natłok wiadomości! 😂🤭
Mimo wszystko jestem za 😁❣ -
Heja, nadrobię was jak tylko będę wolna 😅
Co do cery w ciąży, ja w pierwszej ciąży okropnie wyglądałam...syfy, szara twarz jak z więźenia 🤣 teraz widzę, że to samo się robi... Więc różnie to bywa. U mnie od 20tc dopiero pięknie wyglądałam 😊
A i co do konferencji na fb to spoko i można 😊 tylko myślę, że trzeba też tutaj zaglądać bo dużo nowych dziewczyn pisze ❤️ -
Jestem za konferencja na fb...
Dziewczyny czy 5dp jest sens robić progesteron? Czy lepiej poczekać do 7 dp? Jakie ewentualnie jeszcze mogę zrobić badanie...
Cholernie jestem wrażliwa na pobieranie krwi i jakby się dało to mogłabym zrobić wszytskie hormony za jednym zamachem 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 14:24
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Evelle28 wrote:Jestem za konferencja na fb...
Dziewczyny czy 5dp jest sens robić progesteron? Czy lepiej poczekać do 7 dp? Jakie ewentualnie jeszcze mogę zrobić badanie...
Cholernie jestem wrażliwa na pobieranie krwi i jakby się dało to mogłabym zrobić wszytskie hormony za jednym zamachem 😂😂😂29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️