Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
AleOla26 wrote:Przykro mi bardzo Trzeba próbować znowu... ja jutro testuje ale mam przeczucie że negatyw....
Boli mnie bardziej lewy jajnik, a owu było z prawego to dopiero zagadka.
A ja mam przeczucie, że będą 2 kreski 🙃
Wiesz co co do mnie to nie rozumiem nic kompletnie 🤷♀️
Mam 37.4 a nic mi nie jest 😱 nie mam ani kataru, ani kaszlu ani nic.
Mam jakieś dziwne dreszcze, nie rozumiem naprawdę o co chodzi.
Jeszcze mam ten dziwny śluz, może @ się rozkręcić i będę mieć to za sobą....29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
AleOla26 wrote:Tylko czy ktos bedzie wtedy kontrolował to co sie tu dzieje ?
Dochodza nowe osoby. Boje sie ze przez message bedzie taki hardcor w ilosci wiadomości, że telefon mi splonie 💌💥
Hahaha 😂😂😂 tam już nit będzie hamulców 🤣Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Wiktorynka wrote:Ja to samo Niki! obiecuje walki sobie także jesteśmy we dwie!!❤😁✊Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Wiktorynka wrote:Dziewczyny to co próbujemy z fb? Jak będzie masakrs to rezygnujemy Podajcie swoje imiona i Nazwiska i się pododajemy:)
Ja bym zaryzykowała 😅♥️
Nikola Górska to właśnie ja 😁 dziękuję za uwagę 😅♥️Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
AleOla26 wrote:Tylko czy ktos bedzie wtedy kontrolował to co sie tu dzieje ?
Dochodza nowe osoby. Boje sie ze przez message bedzie taki hardcor w ilosci wiadomości, że telefon mi splonie 💌💥
Kurcze u mnie sie to chyba nie sprawdzi mimo szczerych chęci. Juz mam jedną konferencje na fb z moimi wspolpracownikami z którymi muszę byc caly czas na łączach, jakby mieli jakies pytania, jakis problem w którym muszę pomoc itd bo niektórzy sa dosyc nowi. I obawiam się ze bedzie mi to kolidowalk bo nie bede wiedziała kiedy wy piszecie a kiedy oni, a jednak musze nad nimi czuwać i jak tylko slysze w pracy wibracje to wiem ze pewnie oni i trzeba obczaic (a kolejki ludzi nawet i to mi utrudniają). No i juz z doświadczenia widzę ze jak parę osob napisze sporo wiadomości to potem ciezko jest to wszystko odczytać zwłaszcza jak sie włącza go i wyłącza to automatycznie leci okienko do tych najnowszych i trzeba znow przewijać zebu znaleźć to na czym się czytalo, wiec ja już sobie wyobrażam jak będzie tyle osob pisać na raz... Nie wiem moze jestem pesymistka ale mam przeczucie ze nie odnalezienie sie w tylu wiadomościach np po dniu pracy będzie niemalże niemozliwe. Tu przynajmniej pamiętam mniej więcej na ktorej stronie skończyłam was czytać. Wiec ja chyba i tak raczej tu zostane. Noo i forum ma swoj klimat, mozesz zacytować dana wypowiedź do ktorej sie odnosisz a na fb pewnie nie bedzir z czasem wiadomo kto kogo o co pyta 😂 -
A robi któraś z Was testy owulacyjne? Zaczęłam dopiero w tym cyklu, ale chyba nie wyszedł mi ani razu pozytyw .. 🤷🏼♀️ to testy z allegro. Możliwe że się pomyliły i owulacja była, ale nie pokazało? Dwie kreski były zawsze, raz mocniej, raz mniej, ale nigdy takie same. 🙁
Wg aplikacji i moich wyliczeń owu powinna być 1 listopada. Mam mętlik 🤯🤨 -
Później nadrobię dziewczyny. U mnie jednorazowe mocniejsze plamienie, ból brzucha 😣 wzięłam duphaston bo mam akurat kilka tabletek i teraz cisza. Brzuch pobolewa. Powiedziałam mojemu K o wszystkim, bo się wystraszyłam ☹️😣 może uda mi się umówić jakąś wizytę szybko u lekarza. W piątek dopiero będę mogła iść na bete, teraz fizycznie nie mam jak. Jutro zrobię test jeszcze i zobaczymy. Oby wszystko było dobrze
-
Lea28 wrote:A robi któraś z Was testy owulacyjne? Zaczęłam dopiero w tym cyklu, ale chyba nie wyszedł mi ani razu pozytyw .. 🤷🏼♀️ to testy z allegro. Możliwe że się pomyliły i owulacja była, ale nie pokazało? Dwie kreski były zawsze, raz mocniej, raz mniej, ale nigdy takie same. 🙁
Wg aplikacji i moich wyliczeń owu powinna być 1 listopada. Mam mętlik 🤯🤨
Poza tym ja akurat mam pesymistyczne podejście do testów owu, nie wiem dlaczego. Chyba nic tak jej nie potwierdzi jak temp29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
aliciaaa wrote:Później nadrobię dziewczyny. U mnie jednorazowe mocniejsze plamienie, ból brzucha 😣 wzięłam duphaston bo mam akurat kilka tabletek i teraz cisza. Brzuch pobolewa. Powiedziałam mojemu K o wszystkim, bo się wystraszyłam ☹️😣 może uda mi się umówić jakąś wizytę szybko u lekarza. W piątek dopiero będę mogła iść na bete, teraz fizycznie nie mam jak. Jutro zrobię test jeszcze i zobaczymy. Oby wszystko było dobrze
Albo weź jak możesz napisz to mnie na insta 🙃
Nie przejmuj się, na pewno wszystko jest okej. Pamiętaj że Ci ma być to będzie, ale nie możesz się stresować.
Musi być. Kiedy miałaś termin @?
Bo ja już nie pamiętam która kiedy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 19:35
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
aliciaaa wrote:Później nadrobię dziewczyny. U mnie jednorazowe mocniejsze plamienie, ból brzucha 😣 wzięłam duphaston bo mam akurat kilka tabletek i teraz cisza. Brzuch pobolewa. Powiedziałam mojemu K o wszystkim, bo się wystraszyłam ☹️😣 może uda mi się umówić jakąś wizytę szybko u lekarza. W piątek dopiero będę mogła iść na bete, teraz fizycznie nie mam jak. Jutro zrobię test jeszcze i zobaczymy. Oby wszystko było dobrze
Hmmm kurde 😣oby wszystko było Dobrze kochana.mose tak ma być może to wczesna ciąża dlatego tak jest. Trzymam mocno kciuki za ciebie ♥️♥️♥️aż sama się stresuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 19:35
Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Słońce wszystko musi byc dobrze, trzymam kciuki zeby fasolek mial się jak najlepiej i w piątek beta potwierdziła ze wszystko jest ok.
Moja znajoma miala planienia na poczatku. Lekarz dal l4 i zalecił sporo lezec... I szybko minely i teraz ma juz piękna 4-ro miesięczna córe -
Mnie cos dziś wieczorem zaczęlo łapać. Temperatura pod pachą 37,7 czyli podgoraczkowy i do kitu się czuje.
Moze to z przemeczenia, bo miałam naprawdę ciężki dzień w pracy.
Nic robię sobie herbatę z cytryna biore goracy prysznic i do wyra, zeby mnie bardziej nie rozlozylo. -
doomi03 wrote:Mnie cos dziś wieczorem zaczęlo łapać. Temperatura pod pachą 37,7 czyli podgoraczkowy i do kitu się czuje.
Moze to z przemeczenia, bo miałam naprawdę ciężki dzień w pracy.
Nic robię sobie herbatę z cytryna biore goracy prysznic i do wyra, zeby mnie bardziej nie rozlozylo.
O masz ci los nooo. Żeby się nie dorwało chorobsko jakieś to teraz ta pogoda taka zdradliwa.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Patutka wrote:Skąd wiesz że owy było z prawego?
Jeszcze mam ten dziwny śluz, może @ się rozkręcić i będę mieć to za sobą....
Czulam ale bylam dwa dni wczesniej u ginekologa i pęcherzyk szedł z prawego08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
Patutka wrote:Skąd wiesz że owy było z prawego?
Jeszcze mam ten dziwny śluz, może @ się rozkręcić i będę mieć to za sobą....
A może ty przeziebiona jestes i nawet nie wiesz? Czasami nie ma objawów a organizm podnosi temp by pozbyc sie wirusow bo jak inaczej to wyjaśnić?08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Kurna teraz teraz juz nie podgoraczkowy, a goraczka 😩 leżę pod dwoma kołdrami. Łamie mnie wszystko czuje się jak kawalek gówna ... Oby przez noc przeszło 😥😭🤒
-
doomi03 wrote:Kurna teraz teraz juz nie podgoraczkowy, a goraczka 😩 leżę pod dwoma kołdrami. Łamie mnie wszystko czuje się jak kawalek gówna ... Oby przez noc przeszło 😥😭🤒
Zdrówka zdrowka !
Może dlatego opadła ta druga kreska bo sie wirus przypałętał.... to byłoby sensowne wyjaśnienie? Ale watpie xd08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Lea28 wrote:A robi któraś z Was testy owulacyjne? Zaczęłam dopiero w tym cyklu, ale chyba nie wyszedł mi ani razu pozytyw .. 🤷🏼♀️ to testy z allegro. Możliwe że się pomyliły i owulacja była, ale nie pokazało? Dwie kreski były zawsze, raz mocniej, raz mniej, ale nigdy takie same. 🙁
Wg aplikacji i moich wyliczeń owu powinna być 1 listopada. Mam mętlik 🤯🤨
Z tymi testami to ostroznie. Mi wychodzą blade kreski, ktore sa negatywne. Raz wieczorem.wyszly dwie mocne wskazujac owulacje, ale czulam to bolem jajnikow. A raz mialam w niedziele wieczorem owulacje to w poniedziałek rano juz test był negatywny. Ufam moim odczuciom bardziej niż tym testomLea28 lubi tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C