Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
Chciałam do was dołączyć mam 25 lat i niedługo zaczynamy starania o maluszka. W maju jak wszystko dobrze pójdzie zaczynamy starania chociaż chcielibyśmy wcześniej. W grudniu urodziła nam się córeczka ale była skrajnym wcześniakiem i zmarła zaraz po porodzie, Julcia urodziła się w 23tc oby teraz się udało. -
Pchelkaa wrote:Hej:-) witaj Niul;-) ja w domu mialam test z zeszlego cyklu ktory mnie korcil, dzis siknelam i jest bladzioszek:-) dodatkowo boli mnie brzuch i piersi. w niedziele powtarzam test!
Po cichu już gratuluję Ja sobie siknę za tydzień w sobotę z ciekawości:)
Carmen1724 Witaj:) Jesteśmy w tym samym wieku tylko u mnie to pierwszy cykl starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SophieQ wrote:Shibuya No to trzymam kciuki za maleństwo Oby poszło jak po maśle. Ja mam nadzieję, że tym razem mi się udało
AlaMat - to masz to samo co ja.. Tez teraz na "dupku" jadę bo już 46 dc. Ale na wykresie z Ovu wykazało mi owulkę 16 marca, a 15 wieczorem było więc, jeśli "dupek" nic nie nabroił, a wykres nie kłamie to jakaś tam malutka szansa jest może...
Ja mam dziś 48dc i jestem ciekawa co to będzie po tym dupku ... nigdy tak nie miałam więc troszke sie denerwuje ..
Odebrałam wyniki z cytologii i wszystko jest ok -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny! Witam nowe staraczki razem będzie raźniej!
Dziś zapylam do pracy do 18:00 już mi się nie chce a dopiero się zbieram haha
Carmen,przykro mi głowa do góry będzie dobrze :*
Shibuya- super przeżycie zaobaczyć cos takiego nawet i nie dziwie się ze nie dowierzasz!
AleMat- będzie ok dostaniesz @ tylko się nie martw! -
nick nieaktualny
-
oooo kurdek! dzisiaj tylko 2 wpisy. Sie pewnie dziewczyny marcują
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Mordeczka a może to spadek implantacyjny ??? Widziałam Twój wykres, nie trać nadziei 3mam kciuki
-
ojj może nie... Jak mi dzisiaj temperaturę wywaliło, ze się przestraszyłam że mam gorączkę. Przebudziłam się dokładniej ale stwierdziłam, że się dobrze czuję. Zmierzyłam temp drugi raz - taka sama. Aż się boję, że niebawem runie do dołu na długo
-
i powodzenia bez stresu. Może właśnie stres albo parcie na ciążę wywołały Ci zatrzymanie miesiączki?