Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Żabcia zerknij na stronę 127 tam pisałam przepis.Do tego koktajlu dodałam dodatkowo ananas- dlatego tutaj sa cztery warstwy a tam trzy.oba sa przepyszne zajadam je łyżeczka.
Zaczęłam dziś plamić .zabcia2806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie wstałam po pracy. Słońce świeci pięknie ale u mnie strasznie wieje brrr... Jeśli @ nie przyjdzie to w przyszłą sobotę sobie sikne:D A co tam, za pierwszym razem zawsze jest ciekawość ale nie liczę za specjalnie, że się udało:)
Paulette, KinderBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:kochane co tak tu cicho ?
-
nick nieaktualny
-
Witaj KinderBaby:) Przykro mi... Ale tutaj na forum panuje świetna atmosfera, dziewczyny są serdeczne, pomocne także z pewnością wymiana doświadczeń będzie dla każdej z nas korzystna:)
Ja już jestem po kąpieli i niedługo zmykam spać bo w nocy do pracy:)
Miłego wieczorku:)Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Ja już leżę sobie w wyrku co prawda wczesna godzinka ale nie mam co robić więc sobie leżę mąż w pracy na nocce więc nie mam co robić bez niego:(
-
Paulette wrote:Twój na nocce, a ja swojego narzeczonego jeszcze od rana nie widziałam, najpierw praca, a później miał sprawy do załatwienia zwiazane z pracą;/ i jak tu z nudów nie umierać?...Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
KinderBaby witaj w Naszym gronie.Strasznie mi przykro ....<przytulaski>
Dziewczyny mam do Was pytanie jak to u Was wyglada z @? Czy już pierwszego dnia krwawicie czy macie brązowe plamienie ? Bo u mnie zawsze z dwa pierwsze dni plamie na brązowo a pózniej rozkręca się @ i nie wiem jak mam to liczyć ,czy te plamienie to mam liczyć jako pierwszy dzień @?? Jest to bardzo słabe plamienie. -
Hej dziewczyny! też nowa w tym wątku i w sumie na Ovu też 24 latka, zakochana do szaleństwa z swoim mężu - Jacku. Jesteśmy razem już prawie 7 lat (będzie w maju) a małżeństwem jesteśmy od września 2014 I teraz czas by w domu zamieszkał ktoś trzeci
Biedroneczka29 Ja mam najpierw takie jakby brązowe upławy, tak jak piszesz i dopiero potem normalna @. Ale ja liczę już od pojawienia się tego brązowego. Gadałam kiedyś z kobietkami w mojej rodzinie i one też tak mają