Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKinderBaby- Witaj u nas pocieszam będąc w podobnej sytuacji
SophieQ-Siemka,rozgość się
jezu dziewczyny jak mnie głowa dziś(a właściwie od godziny) głowa boli!
Ale dzień spędzony super,2godzinny spacer,w słoneczku z piweczkiem super,potem robiłam naleśniki po meksykańsku i dobre.. a teraz umieram z bólu juz 2 tabletki zjadłam.. to znak że czas spać! Dobranoc
Biedroneczka29- ja mam pierwszego dnia plamienie i jak wiem że się zaczyna zaraz lutnie już jak z kranu haha niestety nie mam lekko.. i 7dni,z czego 5mocno przekichanych,po tabletkach anty miałam lżejsze ale też takie długie..
Mordeczka i Paulette-umarła bym z nudów,ja go nie widzę dłużej to już mi brakuje go (bo nie mam komu gderać za uchem) ale raz na czas weekend osobno dobrze nam robi,jak już mamy siebie dość! -
nick nieaktualny
-
Mordeczka wrote:Ło matko a czemu tak? To gdzie pracujesz jeśli mogę wiedzieć?
Milego dnia :-* -
Biedroneczka29 wrote:KinderBaby witaj w Naszym gronie.Strasznie mi przykro ....<przytulaski>
Dziewczyny mam do Was pytanie jak to u Was wyglada z @? Czy już pierwszego dnia krwawicie czy macie brązowe plamienie ? Bo u mnie zawsze z dwa pierwsze dni plamie na brązowo a pózniej rozkręca się @ i nie wiem jak mam to liczyć ,czy te plamienie to mam liczyć jako pierwszy dzień @?? Jest to bardzo słabe plamienie.
ja mam różnie. Ale gin mi powiedział, że cykl zaczyna się liczyć już od najmniejszego plamienia przed @ bo wtedy zaczyna się wszystko złuszczać w macicy a to jest początek nowego cyklu.Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Nie ma problema Biedroneczka29 zawsze odpowiem i podzielę się wiedzą jeśli coś wiem trzeba trzymać się kupy, kupy nikt nie ruszy
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ehhh mnie grypa chyba bierze. od 3 dni mi zimno a dzisiaj ból głowy, czuje ze mi powieki opadaja choc nie jestem spiaca
-
patkakrk wrote:Ale cisza!! A dziś tak pięknie +15 stopni słońce dziś koniecznie spacer zrobię długi z redssikiem malinowym, psem i znajomą i jej psem Jutro na 20.00 do gina ciekawa jestem co mi powiem mam w niej wielkie nadzieje!
biedroneczka29-powiem ci aż ślinka cieknie,a ja nie mogę wczoraj się czymś zatrułam i było źle więc dziś dieta i jutro dieta dobrze mi w sumie i tak to zrobi bo jest postanowienie waga w dół!
ale strona napykałyście!
AlaMat- jak u ciebie sytuacja? Przyszła @?
jak reszta dziewczyna jak samopoczucie? któraś przed testowaniem?
@ nadal nie ma , więc pewnie pojawi się jak skończę brać dupka .. no mam bynajmniej taka nadzieje .. dziś mam 47dc...
kurcze ciężko jest mi Was nadgonić , kilka dni mnie tutaj nie było i proszę ile stron się nadrukowało ... ( kurde jutro do pracy na 6 ... ahhh oby szybko zlecialo .. byle do 14 )Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 18:58
-
Dziewczyny ja już po pierwszej wizycie na razie widać pęcherzyk ciążowy i w środku ciałko żółtkowe - zarodka na razie niestety nie widać, ale lekarz powiedział, że to ciałko żółtkowe to znak, że ciąża prawidłowo się rozwija
następna wizyta za 3 tygodnie. Dostałam luteinę dopochwowo ze względu na bóle podbrzusza. Na razie mój kropek to taka czarna plamka z białą plamką w środku
Nie wierzę, że to się dzieje naprawdęBiedroneczka29, Aganeska lubią tę wiadomość
-
Shibuya No to trzymam kciuki za maleństwo Oby poszło jak po maśle. Ja mam nadzieję, że tym razem mi się udało
AlaMat - to masz to samo co ja.. Tez teraz na "dupku" jadę bo już 46 dc. Ale na wykresie z Ovu wykazało mi owulkę 16 marca, a 15 wieczorem było więc, jeśli "dupek" nic nie nabroił, a wykres nie kłamie to jakaś tam malutka szansa jest może...Shibuya lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja na szybko hihi bo ide do pracy na nocke... mi sie od trzech dni spoznia @ ...staram sie drugi cykl wiec nie długo ale z tego ze tak bardzo chce wiem ze moge za szybo nie zobaczyc upragnionych II kreseczek... kazdy bol to mysl ze to moze byc objaw...;/ witam wszytskich i dziekuje dziewczynki za powitnie;* jestescie kochane;* bedziemy w kontakcie do uslyszenia papa;***
Paulette lubi tę wiadomość
nikol -
nick nieaktualnycześć dziewczyny:) widzę nową osóbkę. witam Jak się dziś czujecie? Oglądałyście już zaćmienie ? Trzymam kciuki za wszystkie Wasze nadzieję na dwie kreseczki i za te co już zobaczyly aby na wiosnę nam się wiele istotek poczęło do życia i szczęśliwie wszystko się potoczyło
Karola1990, niul^, Aganeska lubią tę wiadomość