Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypatkakrk wrote:Tez bym sobie pograbiła naprawdę ślicznie na polu a na wsi pewnie też urok fajny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ble... pierogi... ! :D Nie ma to jak rolada, kluski śląskie, i czerwona kapucha hihi co kraj to obyczaj ;p ! Niestety musze robic pierogi bo mąż uwielbia .. dla mnie to czarna magia, a niby takie proste ciasto
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:ble... pierogi... ! :D Nie ma to jak rolada, kluski śląskie, i czerwona kapucha hihi co kraj to obyczaj ;p ! Niestety musze robic pierogi bo mąż uwielbia .. dla mnie to czarna magia, a niby takie proste ciasto
hehe ja zawsze mojej mamie powtarzałam, ze znajdę takiego męża co nie będzie lubił pierogów. Ale takiego to nawet ze świecą nie znajdzie
-
Agnesia wrote:A ja jednak nie mam siły. Zrobiłam pranie tylko i leże w łożku nawet jakoś obiadu nie mam siły przygotować. Zjemy dziś pizze.
Karolka w końcu jest marzec:D poszedł się marcować
Karolka, oszczędzaj bo jak się kocur zabawi porządnie to za alimenty nie wyrobisz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle cisza!! A dziś tak pięknie +15 stopni słońce dziś koniecznie spacer zrobię długi z redssikiem malinowym, psem i znajomą i jej psem Jutro na 20.00 do gina ciekawa jestem co mi powiem mam w niej wielkie nadzieje!
biedroneczka29-powiem ci aż ślinka cieknie,a ja nie mogę wczoraj się czymś zatrułam i było źle więc dziś dieta i jutro dieta dobrze mi w sumie i tak to zrobi bo jest postanowienie waga w dół!
ale strona napykałyście!
AlaMat- jak u ciebie sytuacja? Przyszła @?
jak reszta dziewczyna jak samopoczucie? któraś przed testowaniem?