WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znow w pracy :-( do 19. A zjadlabym jakis pyszny obiadek na tarasie w domciu :-) taka piekna pogoda :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w zeszłym tygodniu robiłam ruskie i z serem :) mmm pycha były .:) teraz mam ochotę na leniwe :D muszę kiedy zrobić ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    A ja znow w pracy :-( do 19. A zjadlabym jakis pyszny obiadek na tarasie w domciu :-) taka piekna pogoda :-)
    no pogoda super. chociaż jak wyszłam trochę liście pograbić to u mnie zbyt mocno wieje, ale cóż się dziwić na wsi .. ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez w pracy a tak pięknie,ale tylko do 17 :) wiec jeszcze może słońce zobaczę :)
    Mnie boli brzuch strasznie ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    no pogoda super. chociaż jak wyszłam trochę liście pograbić to u mnie zbyt mocno wieje, ale cóż się dziwić na wsi .. ;P
    Tez bym sobie pograbiła :) naprawdę ślicznie na polu a na wsi pewnie też urok fajny.

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Postanowiłam że zrobię nam pierogi ruskie:D uciekam na zakupy! ;D
    Mmmm uwielbiam ruskie ❤️

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkakrk wrote:
    Tez bym sobie pograbiła :) naprawdę ślicznie na polu a na wsi pewnie też urok fajny.
    i może byś przy tym zapomniała o bólu ;) oj już tak wiosennie się robi, że chce się wyjść i cokolwiek robić :) dobrze, że idzie na wiosnę, to wszystko się tak budzi do życia i człowiek ma więcej optymizmu, że wszystko się jakoś ułoży..

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żebys wiedziala Paulette :-) od razu takie pozytywne nastawienie sie wlacza :-)
    Patkakrk mnie tez brzuch boli, jakby macica a do do @ jeszcze kilka dni...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pogoda piękna, oglądam ją sobie zza okna:D farsz już zrobiony ciasto ugniecione. Odpocznie ciasto i będę lepiła:D

• inaa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ble... pierogi... ! :D:D Nie ma to jak rolada, kluski śląskie, i czerwona kapucha hihi co kraj to obyczaj ;p ! Niestety musze robic pierogi bo mąż uwielbia .. dla mnie to czarna magia, a niby takie proste ciasto

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• Aganeska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaa wrote:
    ble... pierogi... ! :D:D Nie ma to jak rolada, kluski śląskie, i czerwona kapucha hihi co kraj to obyczaj ;p ! Niestety musze robic pierogi bo mąż uwielbia .. dla mnie to czarna magia, a niby takie proste ciasto

hehe ja zawsze mojej mamie powtarzałam, ze znajdę takiego męża co nie będzie lubił pierogów. Ale takiego to nawet ze świecą nie znajdzie :P

…ani oko nie widziało, ani ucho nie słyszało, ani serce człowieka nie zdołało pojąć, jak wielkie rzeczy przygotował Bóg tym, którzy Go miłują. 1 Kor. 2,9
    1d6bfd3e88daa2a2a826e830f0dcb69a.png
  • Aganeska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    A ja jednak nie mam siły. Zrobiłam pranie tylko i leże w łożku nawet jakoś obiadu nie mam siły przygotować. Zjemy dziś pizze.
    Karolka w końcu jest marzec:D poszedł się marcować:D

Karolka, oszczędzaj bo jak się kocur zabawi porządnie to za alimenty nie wyrobisz :D

…ani oko nie widziało, ani ucho nie słyszało, ani serce człowieka nie zdołało pojąć, jak wielkie rzeczy przygotował Bóg tym, którzy Go miłują. 1 Kor. 2,9
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, ja zazwyczaj kupuje pierogi wiec nie mam problemu. Czasami mam taki szał że mam ochotę coś zrobić ;D teraz chodzą mi po głowie gołąbki! ;D może w czwartek zrobie:D

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak dziewczyny robiłyście koktajl? ja właśnie zrobiłam i dodałam tez ananasa
    http://static.pokazywarka.pl/i/5736311/374316/image.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 19:26

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmm, wyglada pysznie!

• caławtrawie Koleżanka

Wysłany: 17 marca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach... przepyszne! Ja będę robić w piątek albo sobotę. Nie będę samolubna, niech mój M. też ma coś od życia ;)

860i3e5eicpea3we.png

bfarb201a7ylpd16.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie robiłam koktajli, ale wyglądają pysznie :)

• Aganeska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona się pojawiła z lajkiem :D
    Co tam kochana u Cb słychać? właściwie jak się czujecie?

• zabcia2806 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę przepis na ten koktajl? :-)

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

o1483e5etckudhmf.png

3jgxvfxmqavtht7y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza!! A dziś tak pięknie +15 stopni słońce dziś koniecznie spacer zrobię długi z redssikiem malinowym, psem i znajomą i jej psem :) Jutro na 20.00 do gina ciekawa jestem co mi powiem mam w niej wielkie nadzieje!

biedroneczka29-powiem ci aż ślinka cieknie,a ja nie mogę wczoraj się czymś zatrułam i było źle więc dziś dieta i jutro dieta dobrze mi w sumie i tak to zrobi bo jest postanowienie waga w dół!

ale strona napykałyście!

AlaMat- jak u ciebie sytuacja? Przyszła @?

jak reszta dziewczyna jak samopoczucie? któraś przed testowaniem?

‹‹ 126 127 128 129 130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ