Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kiedys robiłam i u mnie sie sprawdziły .. w dni płodne przed owulka testowa kresła słabsza od kontrolnej co niby wskazuje na nadchodzaca owulke a w dniu owulki obie kreski identyczne .. hihi
-
Ja powiem tak: nie miałam owulacji. Zawsze idąc do lekarza trafiałam w dni płodne ale nic nigdy nie wskazywało na to że owu będzie lub była. Od tego cyklu zaczęłam konkretną suplementację witaminami i wspomagałam się ziołami o. sroki mieszanka nr 3. Zaczęłam się konkretnie monitorować u gina. Zaczęły rosnąć pęcherzyki choć lekarz po pierwszym usg w 12 dc stwierdził, ze raczej tu nic nie będzie ale umówił mi kolejną wizytę. A tu zonk! pęcherzy rośnie na lewym jajniku choć zawsze odczuwałam prawy. Wczoraj wieczorem jakoś dziwnie się czułą, nie umiem tego opisać, po prostu inaczej. Dziś poczułam szpilki w brzuchu. Myśle aaa mam test to zrobie a tu kurka wodna taka niespodziewajka
-
nick nieaktualnyShibuya wrote:o co chodzi z tą stroną?
do mnie własnie przyszła @ w sumie się ciesze,bo jak mi test wyszedł negatywny to już się bałam że teraz będe czekać na @ a tu jest super z kolejnym znów staraniaShibuya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka trzymam kciuki.
Ja nie wiem co z ta moja @ biorę Bromergon który miał tez za zadanie uregulować cykl a tu dupa!dwa miesiące temu @ dostałam 16stego ,miesiąc temu 14stego a w tym miesiącu do dziś nie dostałam.Cycuchy pobolewają.No nic nie zrobię muszę czekać na @ . -
nick nieaktualnyja w czwartek idę do gina,ale do innej lekarki niż do tej pory zmienię chyba lekarza,zobaczymy co mi powie jak pokaże te wyniki wszystkie może mi da coś na prolaktyne,i może jakiś monitoring cyklu żeby wiedzieć co i jak tam się dzieje.. myśle że to nie głupi pomysł a ceny nie ma dużej(tak na temat wcześniejszej rozmowy) bo tylko 100zł bierze więc myślę że bedzie oki mam nowe nadzieje
-
nick nieaktualnyteż zauważyłam że baby nie ma:( Od lekarza dostałam antybiotyk na moje zasrane zatoki i tydzień kurowania się w łóżku:/ ehhhh tak nie chciałam antybiotyku ale one już na nic nie reagują;( Jutro mam zamiar zrobić porządki w domku, pranie, może umyje okno zobaczę z jakim humorem wstane:) ja narazie chodze na nfz jeszcze za nic nie płaciłam ale staram się też dopiero 2gi miesiąc więc wszystko mam przed sobą narazie starania ograniczyc bede musiała przez antybiotyk:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypatkakrk wrote:ja w czwartek idę do gina,ale do innej lekarki niż do tej pory zmienię chyba lekarza,zobaczymy co mi powie jak pokaże te wyniki wszystkie może mi da coś na prolaktyne,i może jakiś monitoring cyklu żeby wiedzieć co i jak tam się dzieje.. myśle że to nie głupi pomysł a ceny nie ma dużej(tak na temat wcześniejszej rozmowy) bo tylko 100zł bierze więc myślę że bedzie oki mam nowe nadzieje
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:A co tu taka cisza ??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny