Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam ponownie. Nie było mnie dłuższy czas, bo zrobiłam test wyszedł negatywny i mój TŻ zabrał mnie na kilka dni za miasto bez telefonu, internetu - taki czas tylko dla nas, by się odstresować. A dziś idę d ginekologa bo nadal nie mam @ i się martwię. Obiecuje was podczytać w wolnym czasie."Musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek"
-
nick nieaktualnyU mnie owulacja jutro wypada ale mamy chwilową przerwę od seksiku. A jak wszystko dobrze pójdzie to od piątku zaczniemy się starać mój małżon wymyślił że musimy teraz skorzystać i kupi mi zapas tatara, sera pleśniowego i innych pyszności żebym od starań już nie jadła bo może zaszkodzić.
-
nick nieaktualny
-
Nigdy z mężem się nie zabezpieczaliśmy antykoncepcją, tylko innymi sposobami, a od około roku w ogóle w żaden sposób się nie "pilnujemy". @ mam raczej regularną, więc myślałam że problemów z zajściem w ciąże nie będę miała. Teraz zaczynam prowadzić dokładnie kalendarzyk, brać witaminy i czekam na kolejną wizytę u ginekologa.
-
Wchodzę dziś na fb i patrzę ze dziewczyna która kiedyś poznałam przez siostrę dodała zdjęcie z USG i pomyslałam,ze jeszcze niedawno pisała,ze na dzidziusia czas.Po czasie zajazylam,ze to ochydnie głupi żart na Prima Aprilis chciałam dodać coś od siebie,ale po co sie kłócić.Moze będzie kiedyś tak,ze zapragnie dziecka i okaże sie ze to nie taka łatwa sprawa i będzie w inny sposób żartować.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co jest zabawnego w udawanych ciążach, związka lub rozstaniach Przepraszam za porównanie ale dla mnie to gdy kobieta kłamie że jest w ciązy dla żartu to tak jakby ciężarna żartowała że nie jest... Na szczęście już zamilkło i nie mam nic na FB:)
-
Hej laski jak po prima aprilis?
Nie na widzę żartów na temat ciąży... jeśli ktoś próbuje zaciążyć przez kilka miesięcy i ciągle nic, a inni robią sobie z tego żarty...
U mnie 16 dzień cyklu a owulacji ani widu ani słychu.
Chciała bym ten cykl mieć już za sobą, bo od następnego zaczynam kuracje z Clostilbegyt. -
nick nieaktualnyPowiedzcie mi kochane czy duphaston możeżywymi zaczynać owulacjie? Wiec sprawa wygląda tak owulke mam 21dc duphaston mam brać od 20dc. Czy będzie miało to jakiś wpływ? Bo się cały czas zastanawiam czy nie zacząć brać od 22dc. Doradźcie coś..
Głupie żarty,z takich rzeczy się nie żartuje. Kisze się w pracy do 17 pogoda brzydka rano śnieg i skrobanie szyb.