Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane Wesołych Świat , smacznego jajeczka dla całych Waszych rodzinek
Rybki mam zamiar częściej tu zagladac , po prostu mialam taki słaby dość okres , ze sił brak i w ogóle ale juz powoli się ogarniam z tym wszystkim .
Czuje się ogólnie ok prócz mega rzyganka które łapie mnie cały czas:) dzidzia rośnie pięknie zdrowo:)Paulette, Biedroneczka29, Aganeska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochaniutkie wszystkiego najlepszego *.* Wesołego Alleluja :*
Czytałam wasze wcześniejsze posty i wrócę się do tego żartu na prima aprilis . Dzięki Bogu, że tego dnia nie miałam czasu na wchodzenie na fb. To przynajmniej sobie nerw nie psułam, bo na pewno i u mnie ktoś wyskoczył z takim żartem, ale za to zdenerwowałam się jak Wy o tym pisałyście. Ja nie wiem co ludzie mają w głowach. to ani zabawne ani śmieszne ;/ yhhhKinderBaby lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też życzę Wam zdrowych, pogodnych, rodzinnych Świąt, pełnych miłości, spełnienia marzeń tych najważniejszych i dużooo uśmiechu Życzę Wam by Zmartwychwstały Jezus udzielił Wam wielu łask i by w Was też odrodziło się nowe lepsze i szczęśliwsze życie :*
Paulette, patkakrk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarmen1724 wrote:A my siedzimy i likierek melonowy popijamy ja nie w humorze bo na dzisiaj wypadał by termin porodu.
A wam dziewczynki życzę zebyście były pełne pogody ducha i żeby wasze największe marzenie się spełniło!
Ja czekam na @ powinna jutro być chociaż dzisiejsze mdłości narobiły mi nadzieji które rozwiał ból brzucha. Nawet jak to nie mam testu i jeżeli @ nie będzie to pojdę po tedt we wtorek Chociaż byłby to cud! bo przy jednym i to chyba nie w okolicach owu to dziwne by byłoPaulette lubi tę wiadomość
-
Po co test idź na betę Chociaż jak zrobisz test to będziesz miała niespodzianke dla męża.
Carmen następnym razem się uda:)
Ja już po leżakowaniu z borowiną a teraz oglądam Twoja twarz brzmi znajomoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 23:43
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Jak tam śniadanko zjedzone?? Ja jeszcze w łożku natomiast maz szaleje w kuchni
Dziewczyny w których godzinach robicie testy owulacyjne? Ponieważ na internecie wyczytałam,ze najlepiej ok 22:00 a w instrukcji tych testów co mam jest napisane zeby robić w godzinach 10-20 .Pierwszy test robiłam 1 kwietnia i była tylko jedna kreska natomiast kolejne testy pokazały druga kreskę ale ta druga kreska jest jaśniejsza od tej pierwszej czyli test negatywny,zobaczymy dzisiaj moze wyjdzie ciemna ,śluz mam bardzo ładny.Moze dziś diablica jedna będzie ciemniejsza -
nick nieaktualnyHej kochane Ja już po śniadanku Pozmywałam, teraz odpoczywam i za niedługo zbieramy się do mojej przyszłej teściowej na obiadek nie wiem gdzie to człowiek może wszystko pomieścić w święta tak czytałam Wasze wpisy i się rozmarzyłam o świętach we troje... ahhh *.*
KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny