Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale numer, teraz się zorientowałam, są 2 preparaty FOLIK i FOLIC... i pomyliłam, ja biorę FOLIK. To tylko kwas foliowy a FOLIC to preparat z kwasem foliowym i wit. z grupy B.
Z tego co pamiętam lekarz mówił mi też, nawet jak już byłam w ciązy żebym przyjmowała na razie tylko kwas foliowy i jeśli chodzi o resztę witamin, dobrze się odżywiała.KinderBaby lubi tę wiadomość
Starania od 10.2014
1.2015 puste jajo płodowe
12.2015 rozpoznanie: oligoteratozoospermia
31.03.2017 sonoHSG jajowody drożne
4 x cykle stymulowane
3xIUI bez powodzenia
20.11.2017 histero+laparo+drożność-ok
4.2018 start imsi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eh hej dziewuszki... ja tez sie wam musze pożalić...
nadzieja we mnie umiera i juz mam dość... w niedziele tak strasznie bolał mnie jajnik i macica, że łudziłam się tym zagnieżdżeniem , ale teraz nawet piersi nie mam powiekszonych boli mnie tylko na @ , temperatura tez nie tak wysoka jak w poprzednim cyklu ... juz nie mam na co liczyc a czas płynie tak wolno... ze mam ochote spac i przespac do @ ... niech minie te 7 dni ... ehWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 12:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybo często zapominam o saszetkach a jak biorę inne tabletki to przynajmniej pamiętam ale zaopatrzyłam się już w internetowej aptece w ten Folik i czytałam też, że bardzo dobry jest Acti-Globin (zawiera bardzo wiele witamin) to też się w niego zaopatrzyłam
KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak zgadza się. cały czas nie potrafię przestać myśleć o tym, że miałam tak niski poziom wit D3 a mój były gin nawet mnie nie skierował na to, a przecież to jest tak ważne w ciąży. Ja młoda to głupia, nawet nie wiedziałam, ale ginekolog był już w takim wieku, że powinien o tym wiedzieć....
KinderBaby lubi tę wiadomość