Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maialen wrote:Nie ja prywatnie bo to zupełnie inne traktowanie
Maialen lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ja polecam wszystkim pakiety medyczne jeśli macie taką możliwość, x lat chodziłam do lekarza n nfz nigdy nawet nie zrobił mi usg teraz od 2 lat mam lekarza prywatnego ale z podpisaną umową z ubezpieczycielem i jest 10000x lepiej, już nawet nie chodzi o podejście ale i sprzęt, terminy , skłonność do wykonywania badań
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPakowania ciąg dalszy.
Po monitoringu spoko owlacja wystąpiła koło soboty,niedzieli endometrium 7mm więc nie wiem czy źle czy dobrze.
Duphaston znów jem,przytulanko było w piątek więc może się załapie w tym miesiącu ale raczej nie chyba więc czekam z wami na nowy rok!
Tyle u mnie.Pewnie mnie nie będzie przez pewien czas bo będę układać,przewozić,pakować -
nick nieaktualnyja też chodziłam na fundusz,to w czasie poronienia pokazuje doktorce że mi spada beta a ona że nie mam się przejmować jeść witaminki i tyle żadnych konkretów nic,jak sie okazało że poroniłam stwierdziła trudno tak się dzieje,i dała duphaston na 4miesiące,jak się nie uda w ciągu 4 miesiacy wtedy do niej,ale żadnych badań mimo że widziała że mam niski progesteron czy za wysoką prolaktyne (bo miałam w czasie ciąży 45 a po jak było miałam 27) nic zupełnie zlewka.Poszłam do gina prywatnie i odrazu monitoring,prolaktyna i inaczej to wygląda.. wiec chyba wole prywatnie płace 150zł ale jakoś lepiej czuje się opiekowana przez lekarza. Narazie mnie stać na niego wiec chodze haha.
Ciekawa jestem czy w tym cyklu mi się udało chociaż wątpię czy się wstrzeliliśmy z tym wszystkim. więc nie mam jakiejś nadzieji. teraz mam iść do niej jakbym dostała okres (choć odganiam) w 18dc zobaczyć kiedy dokładnie ten dzień następuje.
ile przed owulacja się przytulacie? bo czytałam gdzieś że najlepiej dzień przed a nawet dwa dni bo rycerze potrzebuja też tam czasu żeby sie zaklimatyzować haha jak wy macie? -
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie dziewczyny jestem tu nowa mam 22 lata.
Więc zaczne moją smutna historie i mam nadzieje ze wesprzemy sie razem i w koncu bedziem y szczesliwymi mamusiami
17 lutego trafiłam do szpitala tam lekarz zrobił mi USG i okazało się że mojemu maleństwu nie bije serduszko(10tc) ;( myslalam ze sie przesłyszalam i poprosilam o zbadanie mnie jeszcze raz tylko u innego specjalisty noi jednak to byla prawda:(.Na oddziale podano mi tabletki na poronienie zaczelam lekko krwawić no ale nic sie nie działo i tak było po 3 dobach lezenia w szpitalu i 8 tabletkach cytotec po ostatniej lekarz stwierdził że jak nie pojdzie do 2h to bedzie zabieg czyszczenia macicy i tak sie stało krwawilam kilka dni po tyg udałam sie do mojej ginekolog na kontrole i wszystko ok ale teraz juz minelo troszke a ja nadal nie mam @ po 33 dniach od zabiegiu mialam plamienia i tak co tydzien sie pojawiaja.Do mojej gin dopiero mam wizyte na 21 kwietnia i bardzo się martwie czy wszystko ok możecie się podzielić jak to było u Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 00:23
PatrycjaN1109 -
nick nieaktualnyhej ja jak byłam w ciąży to chodziłam na NFZ no i mam uraz i żal do lekarza. więc teraz poszłam prywatnie to za wizyte zapłaciłam 140zł . U mnie 26 dc . Jeszcze kilka dnia do @, chociaż i tak nie wiem czego mam sie spodziewać po zabiegu ile mój cykl będzie trwał ;/ a tak poza tym to nuda
KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak sobie myślałam dumałam dziś i doszłam do wniosku że wracam do mierzenia temp:) a co mi tam zobaczymy znów co będzie. Chociaż nie będę się starała przez ten miesiąc to będzie łatwiej w następnym:) a jak mi się okres nie unormuje to pójdę do gin żeby mi pomógł Niby wczoraj dostałam @ a wkładka czysta, tyle co na papierze:/ Brzuch mnie boli strasznie.
Popłakałam się aż
http://www.popularnie.pl/17-latka-oddala-zycie-za-syna/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 12:31
-
Dołączę i ja
24 lata, 3 lata starań bez efektów, od kilku miesięcy w trakcie badań.
u mnie hiperprolaktynemia, luby czeka na badania- swoją drogą nie sądziłam, że są tak odległe terminy!!!!
trzymam kciuki za nas wszystkie!01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO-