Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno cóż teraz wiem, że drugi raz nie mogę popełnić takiego samego błędu i zaopatrzam się w rożne witaminy. jeszcze muszę gdzieś wyczytać czy wszystkie będę mogła brać, żeby w połączeniu nie dawały skutków ubocznych. Chociaż to w końcu same witaminy to nie powinno być problemu. nie wiem, nie znam się.
KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:inaa a jak tam Twoje oczekiwania? dajesz radę z niecierpliwością ?
Nie, ale mam dobre przeczucia ... ja jestem takim niecierpliwcem, że hej.. no cóż taki zgredek
A co tam u Ciebie? jak cykl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 19:41
-
nick nieaktualnyja obecnie swój cykl oglądam tylko jak widz z boczku i czekam z niecierpliwością ile będzie trwał i jak wszystko będę mogła sobie wyliczać, bo jest to pierwszy po zabiegu. A więcej wnikać będę w niego w następnym. Ale z tą niecierpliwością to ja mam tak samo. Ja już bym chciała czerwiec, bo wtedy zapala nam się zielone światło na starania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 19:48
-
Hej hej dziewczyny. Ja Was już przeważnie tylko czytam tak z przyzwyczajenia. Przerwa w staraniach u mnie więc taki wolny słuchacz się zrobiłam
Ale cały czas kciukam za Was :* -
No właśnie tematy się rozkręcają gdy @ się spóźnia albo są dwie krechy na teście a tak to prawie nic się nie dzieje A jak u Was sytuacja cyklowa ? U mnie 14 dc cyklu dzisiaj odczuwałam ból małpowy a do małpy sporo czasuGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny