Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasne cisza jak nigdy :) ja oglądam zony Hollywood :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 22:46

patkakrk lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Kara_ Znajoma

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też oglądam-pierwszy raz :)

zpdou6bdd7i11mhh.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wciagam w każdy poniedziałek :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny jak tam po świętach? długo nie pisałam ale Was czytałam :) nie pisałam bo szczerze nie było o czym byliśmy w trakcie starań <3 itd.. ale za to miło było mi Was podczytywać. no ale dziś postanowiłam napisać a wiec może powiecie mi co o tym sadzicie, @ powinnam dostać wczoraj lub dzisiaj czyli w 32 lub 33 dc a tu nic..... przed spodziewanym terminem @ tak gdzieś przez tydzień miewałam lekkie bole podbrzusza czasami czułam zamiast bólu tak jakby taki ciężar na jajnikach (tak to odczuwałam) a od 32 dc nic kompletnie nic oprócz bolących piersi i swędzących, jak by ręką odjął. szyjkę mam wysoko tak uważam bo musze dosyć się postarać żeby ja dotknąć, śluz mam taki hmmm.... kremowo wodnisty, a i test tak z ciekawości robiłam 3 dni przed terminem @ wynik negatywny(czułam ze tak będzie ale ta ciekawość he he ) i nie wiem czy po prostu @ mi się przesunęła bo przeważnie mam ok 32 dni a nie razkiedyś bywało 35 lub 40 i nie wiem musiałam do Was napisać się wygadać a drugi test boje się jeszcze robić bo jak zwykle będzie jedna krecha...:(

przepraszam ze tak się rozpisałam ale w skrócie bym wam wszystkiego nie przekazała....

Paulette lubi tę wiadomość

<3 1 cykl starań <3
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze zapominałam nie wiem czy to ma jakieś powiązanie ale zauważyłam ze paznokcie mi się poprawiły. bo gdy mam dłuższe to zawsze miałam je takie przezroczyste ( a nie tak jak moja np. siostra bialutkie od spodu) a tu przed terminem @ zrobiły mi się takie białe od spodu aż mi się spodobały wyglądają na takie zdrowe a nie łamliwe, ale nie wiem czy to czasem nie zasługa kwasu foliowego....

KinderBaby lubi tę wiadomość

<3 1 cykl starań <3
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo teraz ja wskoczyłam na nowa stronke :D

<3 1 cykl starań <3
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania moim pierwszym objawem, który wcale nie wiązałam z ciążą było swędzenie sutków hehe myślałam, że tak ma być i już:) mi blada kreska wyszła w dniu spodziewanej @ także ja na Twoim miejscu zrobiłabym test jeszcze raz a wynik sprawdziła dokładnie po 5 minutach:) ewentualnie beta jeśli chcesz wtedy pewność na 100%:) Ja zrobiłam test w dniu spodziewanej @ bo mnie brzuch bolał jak na okres a tu bóle przeszły i jest fasolka;)
    Także ja trzymam kciuki:)

Dziewczynki cały czas Was czytam i czekam na jakieś wyniki testów oczywiście pozytywne:) Buziaki:)

Ania0292, Paulette, KinderBaby, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje kochana na kciuki :) ale mam stres jak nie wiem co.... kiedy ide do łazienki to aż się boje ze @ przyjdzie:/ wiem ze najlepiej jest zrobić test i nie robić sobie nie potrzebnego stresu ale jakoś się obawiam może poczekam jeszcze z dzień dwa....

<3 1 cykl starań <3
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu zrobisz jak uważasz ja bym po prostu nie wytrzymała:) ja zrobiłam test mimo iż myslałam, że @ na 100% będzie bo bóle typowe jak na okres a tu niespodzianka:) Ja jestem dobrej myśli:) Powodzenia:)

Paulette, KinderBaby lubią tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania trzymam kciuki, żebyś zobaczyła dwie kreseczki :) stres zawsze jest, ale ja bym na Twoim miejscu zrobiła test. Skoro @ miała przyjść wczoraj/dziś a na testach jest napisane, że można robić jak się spóźnia zaraz pierwszego dnia :) więc do dzieła :)
    Ciesz się, że po pierwszym teście nie pokazała Ci się @ . Bo ja tak często miałam, że spóźniała mi się x dni . a później jak robiłam test to w ciągu dnia przychodziła @.
    Teraz się zastanawiam czy umysł da się tak zaprogramować. No bo w końcu wmawiałam sobie że jestem w ciąży. Miałam dowód rzeczowy, że jednak nie jestem i @ przychodziła.

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym zrobiła test albo betę:) Ale zrobisz co uważasz ja czekam tylko na pozytywne wiadomości:) od każdej z Was:)

Paulette, Ania0292, KinderBaby lubią tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola ja dopiero zaczynam starania od czerwca, ale na samą myśl później o testowaniu to aż gęsiej skórki dostaję. Ale już tak bardzo bym chciała Wam się pochwalić... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mam pytanie do tych, które biorą kwas foliowy. Co polecicie, w saszetkach do picia, czy tabletki i jakiej firmy? :)

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette to trzymam mocno kciuki, żeby wszystko się udało:) Tak czekam na Wasze II, że coś okropnego:)

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette ja brałam tylko kwas foliowy. Żadnych innych specyfików nie łykałam, nie piłam. Teraz do pierwszej wizyty tylko kwas foliowy:)

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też biorę kwas foliowy ale w tabletkach :)

<3 1 cykl starań <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola a podałabyś mi dokładną nazwę jaki bierzesz? Bo ja mam z inofem do picia. Ale nie zawsze pamiętam i mam czas na jakie wypicie. A wolałabym brać jakiś sprawdzony przez kogoś ;)

• EmWu Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czemu, ale moj lekarz zawsze upierał się przy tym abym brała preparat Folic(tabletki), żaden inny. Ciekawe czy rzeczywiście jest najlepszy czy po prostu sympatyzuje z przedstawicielami koncernu który go produkuje :P
    Tak czy siak rzeczywiście przyjmuję go codziennie od kiedy staram się o ciążę. Oprócz tego suplementuję się jeszcze magnezem i wit D. :)

thgfjqivwajyo5w1.png
    Starania od 10.2014
    1.2015 puste jajo płodowe
    12.2015 rozpoznanie: oligoteratozoospermia
    31.03.2017 sonoHSG jajowody drożne
    4 x cykle stymulowane
    3xIUI bez powodzenia
    20.11.2017 histero+laparo+drożność-ok
    4.2018 start imsi
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette ja też biorę FOILC w tabletkach. Moja siostra przy staraniach też brała tylko to:)

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to muszę się w niego zaopatrzyć :) dziękuje ;)

KinderBaby, EmWu lubią tę wiadomość

‹‹ 146 147 148 149 150 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ