Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam dylemat bo chce kupić z firmy baby & mama med herbatkę bo słyszałam ,że faktycznie działają i teraz nie wiem czy kupić na płodność czy regularne cykle czy to i to ? nad tymi regularnymi cyklami sie zastanawiam bo w środę ide do gina wiec pewnie cos mi na to zapisze i nie wiem czy jest sens kupowac taka herbatke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyej dziewczyny! Kurcze wczoraj byłam na monitoringu mój 20dc myślałam że mi powie że to już owulacja jak w tamtym miesiącu a tu dupa.. pęcherzyk na lewym jajniku 15mm,endo 7mm,prawy jajnik pusty! Niby kazała się starać od soboty,i w poniedziałek mam się do niej znów zgłosić! I teraz nie mogłam spać,bo myślę czy faktycznie może owulacja się przesunąć o kilka dni? Czy po prostu nie wykształciło mi się jajeczko? Oczywiście zapytałam czy wszystko ok ona mówi że tak ze nie patrzy się na dni bo to róznie bywa ale jakoś mnie nie przekonała! Posmutniałam po wyjściu od lekarza bo już liczyłam że biorę castangusa i że będzie dobrze! Może wy mi coś powiecie z własnego doświadczenia czy tak może być faktycznie?
-
nick nieaktualny
-
Ładna pogoda dzisiaj strasznie kusi by wyjść na spacer, jednak jestem uwiązana w domu z przeziębionymi dziewczynami. Na szczęście wieczorem będę miała gościa, będzie z kim sobie porozmawiać.
A jak wam mija dzień dziewczyny? Macie może jakieś plany na weekend? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMożecie mi pomóc dziewczyny? Proszę, zerknijcie na mój wykres.
W środę miałam temperaturę 36,22, wczoraj już był skok bo było 36.54 a dziś 36.65.
Skoro temperatura utrzymuuje się to dlaczego OF nie wyznaczył mi owulacji ? Po ilu dniach to zrobi? Może któraś mi to jakoś przystępnie wyjaśni? Z góry dziękuję -
gabi544 wrote:ja też słyszałam coś że czasem wykrywają ciążę. ale podobno to rzadki przypadek. NIemniej jednak nie wykluczam, że Ty jesteś w tej wąskiej grupie szczęśliwcówGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny