X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen nawet nie wiedziałam o tym ,ze te testy wykrywają ciąże obyś zobaczyła dwie kreseczki zycze Ci z całego serca i przeczuwam ze tak będzie :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • AlaMat Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dylemat bo chce kupić z firmy baby & mama med herbatkę bo słyszałam ,że faktycznie działają i teraz nie wiem czy kupić na płodność czy regularne cykle czy to i to ? nad tymi regularnymi cyklami sie zastanawiam bo w środę ide do gina wiec pewnie cos mi na to zapisze i nie wiem czy jest sens kupowac taka herbatke

201601307246.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette zobacz u mnie wykres :)
    Carmen są przypadki gdzie testy owulacyjne wykrywają ciążę ale to naprawdę rzadkie przypadki :)

Paulette lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wiem ale zawsze to dobry znak optymistyczny ☺ A mężul mnie dziś rozpieścił bo rogale pyszne przywiózł.

gabi544 lubi tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wyszedł pozytyw przed spodziewaną @ na drugi dzień już wredota przylazła.
    Ale to akurat ja miałam taki przypadek :P Wszystko jest możliwe

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też słyszałam coś że czasem wykrywają ciążę. ;) ale podobno to rzadki przypadek. NIemniej jednak nie wykluczam, że Ty jesteś w tej wąskiej grupie szczęśliwców ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadek temp plamienia caly dzień a teraz sluz z duza ilością krwi. Jutro rano zjawi sie malpiszon:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej dziewczyny! Kurcze wczoraj byłam na monitoringu mój 20dc myślałam że mi powie że to już owulacja jak w tamtym miesiącu a tu dupa.. pęcherzyk na lewym jajniku 15mm,endo 7mm,prawy jajnik pusty! Niby kazała się starać od soboty,i w poniedziałek mam się do niej znów zgłosić! I teraz nie mogłam spać,bo myślę czy faktycznie może owulacja się przesunąć o kilka dni? Czy po prostu nie wykształciło mi się jajeczko? Oczywiście zapytałam czy wszystko ok ona mówi że tak ze nie patrzy się na dni bo to róznie bywa ale jakoś mnie nie przekonała! Posmutniałam po wyjściu od lekarza :( bo już liczyłam że biorę castangusa i że będzie dobrze! Może wy mi coś powiecie z własnego doświadczenia czy tak może być faktycznie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka z miłą chęcią bym Ci pomogła, ale w ogóle nie mam doświadczenia pod tym względem :/ no ale skoro gin mówi, że to się tak może zdarzyć to może ma rację... Sama nie wiem.

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładna pogoda dzisiaj strasznie kusi by wyjść na spacer, jednak jestem uwiązana w domu z przeziębionymi dziewczynami. Na szczęście wieczorem będę miała gościa, będzie z kim sobie porozmawiać. ;)

A jak wam mija dzień dziewczyny? Macie może jakieś plany na weekend?

a5298bdae4d690b7eae2534d0574551c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myje okna i szykuje nas na wesele a dodatkowo bawię się w chemika i mierzę odczyny w akwarium bo jeden bojownik jest jakis osowiały.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sprzątam mieszkanko ;)
    mąż za godzinę wraca, to pewnie pójdziemy na spacer. Lody albo coś :)
    a w weekend nad jezioro, jak pogoda dopisze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie mi pomóc dziewczyny? Proszę, zerknijcie na mój wykres.
    W środę miałam temperaturę 36,22, wczoraj już był skok bo było 36.54 a dziś 36.65.
    Skoro temperatura utrzymuuje się to dlaczego OF nie wyznaczył mi owulacji ? Po ilu dniach to zrobi? Może któraś mi to jakoś przystępnie wyjaśni? Z góry dziękuję ;)

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi544 wrote:
    ja też słyszałam coś że czasem wykrywają ciążę. ;) ale podobno to rzadki przypadek. NIemniej jednak nie wykluczam, że Ty jesteś w tej wąskiej grupie szczęśliwców ;)
    chyba mnie źle zrozumiałaś jeszcze nie byłam w ciąży

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też dziwne rzeczy się dzieją na wykresie owu najpierw zaznaczyło 1.05 tak jak było testem potwierdzone a teraz nie pokazuje że była owulka. Zerknijcie też na mój wykres prosze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    chyba mnie źle zrozumiałaś jeszcze nie byłam w ciąży

No fakt - nie tak to zrozumiałam ;)

Mordeczka lubi tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi najpóźniej jutro albo pojutrze powinien Ci zaznaczyć owulkę
    Carmen u Ciebie może być tak samo :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję Mordeczko :)

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi w poprzednim cyklu OF wyznaczył mi 3 razy owulację...
    W tym cyklu zaznaczyłam sobie ją sama gdzie był największy spadek tamperatury

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli co przesunęła się owu?

‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ