Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlaMat nawet jeśli się nie udało to jest nadzieja na następny cykl. Najważniejsze, żeby wyjaśniła Ci się ta sprawa z @ .
Kochane mam takie pytanie, bo od niedawna mierzę sobie temp. i zaznaczam tu na wykresie. I dziś mi kółko się zrobiło niezamalowane . Co to oznacza ? Nie znam legendy do tego wykresu, może uznacie za głupio pytam, ale nie wiem od czego to zależy . -
Paulette wrote:AlaMat nawet jeśli się nie udało to jest nadzieja na następny cykl. Najważniejsze, żeby wyjaśniła Ci się ta sprawa z @ .
Kochane mam takie pytanie, bo od niedawna mierzę sobie temp. i zaznaczam tu na wykresie. I dziś mi kółko się zrobiło niezamalowane . Co to oznacza ? Nie znam legendy do tego wykresu, może uznacie za głupio pytam, ale nie wiem od czego to zależy .
no jeszcze się nie wyjaśniła ale podejrzewam ,że to tarczyca no chyba ,że się tak mocno rozregulowałam nie wiem.. ale wiem ,że musze do ginekologa z tym iść -
AlaMat wrote:no jeszcze się nie wyjaśniła ale podejrzewam ,że to tarczyca no chyba ,że się tak mocno rozregulowałam nie wiem.. ale wiem ,że musze do ginekologa z tym iść
Paulette lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnesia wrote:Ale dziś miałaś skok:D czy to przypadkiem nie owulacja?
-
nick nieaktualnya mam jeszcze jedno pytanie. bo tak wynajdywałam sobie w google te całe "kalendarze dni płodnych" no i one mi zupełnie owulację na inne dni wyznaczały. Ja wiem, że do tego dochodzą różne inne czynniki. Ale na innej stronie wyczytałam, że owulacja występuje na 14 dni przed końcem cyklu. Tak wiem, że owszem to trzeba mieć bardzo regularne cykle, ale według tego co ja owulacje powinnam mieć około tygodnia temu. Chociaż ja nic nie czułam.. Możliwe że mogła by mi się przesunąć ? A może jestem jakimś wybrykiem natury i mam trochę później przepraszam, że tak Was wypytuje, ale nigdy aż tak nad tym się nie skupiałam. Chciałam dziecko, ale nie wyliczałam sobie tak dokładnie dni płodnych, ani aż tak skrupulatnie nie obserwowałam swojego ciała. Tylko tak powierzchownie. No i teraz trudno nadrobić ten stracony czas z brakiem wiedzy
-
gabi544 wrote:no.. ja dopiero zaczęłam tą 50, bo od 3 tygodni zażywam, więc jeszcze trochę mam
wcześniej po równych 4 tygodniach na dawce 25 ślicznie mi TSH spadło o połowę. Aż byłam zaskoczona, jak zobaczyłam wynik. ale że byłam jeszcze senna, to mi zwiększył lekarz dawkę. I teraz czuję się idealnie.
Alamat - a jak robisz badania kontrolne, to całą trójkę tarczycową? Bo ja byłam u lekarza ostatnio i zapomniałam go o to zapytać - czy robić wszystko. bO GDZIEŚ OSTATNIO WYCZYTAŁAM ŻE NIE MA sensu robić wszystkiego, ale wystarczy tsh i ft4 przy niedoczynności. A do wizyty jeszcze trochę mam, bo prawie 3 miesiące i tak mnie to zastanawia
Ja jak robie kontrole to tylko robie TSHgabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gabi544 wrote:Ala - dziękuję za odpowiedź. Daj znać jak Twoje wyniki jutro.
Jak będą ok to ja jednak bym na Twoim miejscu zrobiła betę, jeśli @ nadal nie będzie.
No właśnie się zastanawiam nad betą , jak pojade odebrać wyniki to przy okazji od razu pojde na betegabi544, Yooanna, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlaMat wrote:No właśnie się zastanawiam nad betą , jak pojade odebrać wyniki to przy okazji od razu pojde na bete
Mi zostało 5 dni do testowania, w sumie 4 bo 9 bede testowała 1szy raz
Wy też tak macie że nie możecie się doczekać sprawdzenia temperatury rano? kurcze no chciałabym by była już 5:30gabi544, Paulette lubią tę wiadomość
-
Witajcie znów kobietki!
Agnesia, też tak mam odkąd zaczęłam mierzyć temperaturę. Im bliżej, wykazanej przez statystykę owulacji, tym bardziej nie mogę się doczekać by zobaczyć skok
Wczoraj byłam u lekarza i niestety staranki musimy z mężem przełożyć na kolejny miesiąc. Okazało się, że muszę się doleczyć a o serduszkowaniu nie ma mowy przez jakiś czas. Akurat niedługo powinny pojawić się dni płodne, co za pech.
Do tego z moim małżem doszliśmy do wniosku, żeby poczekać jeszcze kolejny miesiąc, do lipca. Zostaliśmy zaproszeni na wesele do mojego kuzyna a ja nie chciałabym by jakieś problemy ciążowe (bez których się nie obeszło prędzej) nie pozwoliły nam pojechać na ich ślub. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa poszukuję prezentów na komunie dla siostrzeńców mojego eM. (bliźniaki) myślimy o zegarkach, bo już wypasione i nowoczesne prezenty dostają od innych Tylko nie wiem czy warto się skupić i w necie nie zamówić, bo już znalazłam takie fajne A poza tym to u mnie hmmm nijako . Ani się nie cieszę, ani się nie smucę. Tak mi wszystko obojętne jest.
-
nick nieaktualnyA my spokojnie czekamy na efekty bo ostatnio mój organizm trochę wariował. A teraz tylko mam podwyższoną temperaturkę,parę razy takie dziwne bólgotanie w brzuchu i mocno opuchnięte sutki. My kupimy jakieś winko,książke i pewnie kasę. Zostaje tylko problem w co się ubrać
-
nick nieaktualnyja to założę sukienkę w której byłam raz na weselu kupiłam ją kilka lat temu i w ogóle z mody nie wychodzi (koronkowa) ja mam w kolorze ecru. Moja siostra ostatnio kupiła sobie sukienkę na 18-stke i jest szycie z szyciem identyczna jak moja tylko ona kupiła sobie w kolorze granatowym. To bezsensu kupować sobie taką samą sukienkę .
-
nick nieaktualnySzkoda Ala, że to nie ciąża. Pójdziesz do gin to pewnie wyjdzie, że tak po prostu Ci się @ zatrzymała, bo czasem się tak dzieje.. Mi kiedyś tak powiedziała i skierowała mnie na bete.. Oczywiście, bo becie dostałam @ i do tej pory nie wiem dlaczego nie miałam przez około 50 dni @