Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulette wrote:Szkoda Ala, że to nie ciąża. Pójdziesz do gin to pewnie wyjdzie, że tak po prostu Ci się @ zatrzymała, bo czasem się tak dzieje.. Mi kiedyś tak powiedziała i skierowała mnie na bete.. Oczywiście, bo becie dostałam @ i do tej pory nie wiem dlaczego nie miałam przez około 50 dni @
Tylko to już jest drugi taki cykl więc chyba jest coś z hormonami nie tak -
Ale Wam zazdroszczę dziewczyny tych wesel fiu fiu ja jadę ale dopiero za rok w Lipcu,ale wiem ze to będzie megasne wesele bo z zespołem który grał na moim weselu i cholernie nie mogę sie doczekać a to jeszcze przeciez tyle czasu
Ja jestem po staraniach 18 mam dostac@ i jestem lekko zaniepokojona ponieważ wczoraj jak i dzisiaj plewilam jak to z trawa bywa czasami trzeba sie naszarpać użyć siły i dzis zobaczyłam na bieliźnie jakieś delikatnie brązowe plamienie chyba za bardzo sie z ta trawa szarpalam i siłowałam bo sama nie wiem od czego te plamienie moze byc .Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 18:08
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
Ala - szkoda, że to nie ciąża. Ale nie teraz to w następnym cyklu nic straconego.
Ja też kiedyś miałam tak, że nie miałam okresu przez 2,5 miesiąca, poszłam do gin, dała mi luteinę na wywołanie, i jak kupiłam wieczorem w aptece, nie zdążyłam wziąć 1 tabletki i w nocy się obudziłam z małpą.
Ja dziś zalatana Rano badania kontrolne do pracy musiałam polecieć zrobić, później o 11 do lekarza z tymi wynikami. Wszystko ok, pięknie ładnie, tylko wykryło mi stan zapalny... Moje zatoki. Ehh. Chociaż muszę przyznać ze przez ten tydzień brania leków poprawiło się o wiele bardziej niż przez 2 miesiące leczenia u poprzedniego laryngologa.
Później na 15 do laryngologa właśnie - kontrola. Ludzi strasznie dużo, aż mnie tyłek rozbolał, bite 3 godziny w kolejce. Ale nic - warto było.
Lekarek stwierdził, że zatoki już są wyleczone, został mi tylko lekki obrzęk, jako paiątka po infekcji, ale mam po prostu stosować wode morską i powinno przejść.. I co najważniejsze - dostaliśmy zielone światło na starania wracałam tanecznym krokiem do domu
Choć sama nie wiem czy cos z tego wyjdzie w tym cyklu bo coś mi się zaburzył przez ten antybiotyk.
no a teraz robię placki ziemniaczane dla D, bo zaraz z pracy wraca -
nick nieaktualnyja wesele mam 30 maja brat się żeni. I zostaję z rodzeństwa tylko ja bez kościelnego. Mamuśka przy każdej okazji mi to wypomina
Ale już się doczekać nie mogę. Mam wielką rodzinę i uwielbiam takie okazje, kiedy możemy sie wszyscy spotkać, bo są porozsiewani po całej Polsce
Nad prezentem się nie zastanawiamy, bo młodzi powiedzieli że chcą pieniążki ( zbierają na budowę domu).
Miałam plany, że na ślub pójdę już w ciąży, a tu d*pa z tego wyszła. Przynajmniej będę mogła wypić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochane popędzicie mnie, ale mam znowu pytanie odnośnie wykresu dziś jak zaznaczyłam temperaturę to pojawiły mi się takie czerwone dwie linie na krzyż.. czy to oznacza ze ovu zaznaczyło mi owulację czy coś innego ? Pierwszy raz tak mierzę więc jeszcze nie wiem o co chodzi i przepraszam za zawracanie Wam głowy *.*
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:hehe ja też nie wiedziałam nic na początku - ależ się zdziwiłam jak mi pierwszy raz wyskoczyła owulacja - nie wiedziałam, czemu czasami te kreski są przerywane, a czasami ciagłe
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-