X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • AlaMat Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Szkoda Ala, że to nie ciąża. Pójdziesz do gin to pewnie wyjdzie, że tak po prostu Ci się @ zatrzymała, bo czasem się tak dzieje.. Mi kiedyś tak powiedziała i skierowała mnie na bete.. Oczywiście, bo becie dostałam @ i do tej pory nie wiem dlaczego nie miałam przez około 50 dni @ :/

Tylko to już jest drugi taki cykl :/ więc chyba jest coś z hormonami nie tak :/

201601307246.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wam zazdroszczę dziewczyny tych wesel fiu fiu ja jadę ale dopiero za rok w Lipcu,ale wiem ze to będzie megasne wesele bo z zespołem który grał na moim weselu i cholernie nie mogę sie doczekać :) a to jeszcze przeciez tyle czasu :)
    Ja jestem po staraniach 18 mam dostac@ i jestem lekko zaniepokojona ponieważ wczoraj jak i dzisiaj plewilam jak to z trawa bywa czasami trzeba sie naszarpać użyć siły i dzis zobaczyłam na bieliźnie jakieś delikatnie brązowe plamienie :/ chyba za bardzo sie z ta trawa szarpalam i siłowałam bo sama nie wiem od czego te plamienie moze byc .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 18:08

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :)
    Ala - szkoda, że to nie ciąża. Ale nie teraz to w następnym cyklu :) nic straconego.
    Ja też kiedyś miałam tak, że nie miałam okresu przez 2,5 miesiąca, poszłam do gin, dała mi luteinę na wywołanie, i jak kupiłam wieczorem w aptece, nie zdążyłam wziąć 1 tabletki i w nocy się obudziłam z małpą.
    Ja dziś zalatana ;) Rano badania kontrolne do pracy musiałam polecieć zrobić, później o 11 do lekarza z tymi wynikami. Wszystko ok, pięknie ładnie, tylko wykryło mi stan zapalny... Moje zatoki. Ehh. Chociaż muszę przyznać ze przez ten tydzień brania leków poprawiło się o wiele bardziej niż przez 2 miesiące leczenia u poprzedniego laryngologa.
    Później na 15 do laryngologa właśnie - kontrola. Ludzi strasznie dużo, aż mnie tyłek rozbolał, bite 3 godziny w kolejce. Ale nic - warto było.
    Lekarek stwierdził, że zatoki już są wyleczone, został mi tylko lekki obrzęk, jako paiątka po infekcji, ale mam po prostu stosować wode morską i powinno przejść.. I co najważniejsze - dostaliśmy zielone światło na starania :) wracałam tanecznym krokiem do domu :)
    Choć sama nie wiem czy cos z tego wyjdzie w tym cyklu bo coś mi się zaburzył przez ten antybiotyk.

no a teraz robię placki ziemniaczane dla D, bo zaraz z pracy wraca ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wesele mam 30 maja :) brat się żeni. I zostaję z rodzeństwa tylko ja bez kościelnego. Mamuśka przy każdej okazji mi to wypomina ;)
    Ale już się doczekać nie mogę. Mam wielką rodzinę i uwielbiam takie okazje, kiedy możemy sie wszyscy spotkać, bo są porozsiewani po całej Polsce :)
    Nad prezentem się nie zastanawiamy, bo młodzi powiedzieli że chcą pieniążki ( zbierają na budowę domu).
    Miałam plany, że na ślub pójdę już w ciąży, a tu d*pa z tego wyszła. Przynajmniej będę mogła wypić :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlaMat wrote:
    Tylko to już jest drugi taki cykl :/ więc chyba jest coś z hormonami nie tak :/
    a no to faktycznie nie za ciekawie :/ musisz jak najszybciej się zapisać do tego lekarza...

• AlaMat Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    a no to faktycznie nie za ciekawie :/ musisz jak najszybciej się zapisać do tego lekarza...

Poprzedni miałam wywoływany duphastonem ... ciekawe jak to teraz bedzie?

201601307246.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja się własnie zastanawiam czy pić czy lepiej nie w sobotę. A jutro chyba wybiore się jeszcze na zakupki. A my właśnie pizze zamówiliśmy na meczyk oby Barca wygrała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane popędzicie mnie, ale mam znowu pytanie odnośnie wykresu :) dziś jak zaznaczyłam temperaturę to pojawiły mi się takie czerwone dwie linie na krzyż.. czy to oznacza ze ovu zaznaczyło mi owulację czy coś innego ? Pierwszy raz tak mierzę więc jeszcze nie wiem o co chodzi :) i przepraszam za zawracanie Wam głowy *.*

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak - to jest wyznaczenie owulacji. Za tymi liniami każdego dnia będzie Ci wpisywać cyferki po kolei - będzie to odliczanie ilości dni po owulacji (DPO) :)
    mam nadzieję, że pomogłam :)

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak kochana pomogłaś dziękuje :) Na następny miesiąc będę już mądrzejsza ;) chyba, że znowu mi coś wyskoczy dziwnego na wykresie to będę Was męczyć :P <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ;) ja też nie wiedziałam nic na początku - ależ się zdziwiłam jak mi pierwszy raz wyskoczyła owulacja - nie wiedziałam, czemu czasami te kreski są przerywane, a czasami ciagłe :P

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi temperatura spada na lep i szyje, cycki napuchly i bolą. @ czeka tuż za rogiem:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi544 wrote:
    hehe ;) ja też nie wiedziałam nic na początku - ależ się zdziwiłam jak mi pierwszy raz wyskoczyła owulacja - nie wiedziałam, czemu czasami te kreski są przerywane, a czasami ciagłe :P
    bo oni powinni zrobić jakąś legendę albo coś napisali na tych kreskach, bo tam domyśliłam się, że to może chodzi o owulacje, a skąd ja mam wiedzieć co autor miał na myśli :/

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia a ile głównie trwa Twój cykl dni ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys 28dni teraz od 33 do 36 ale fl trwa 14dni u mnie wiec ten bedzie mial 34:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli jeszcze 5 dni niepewnosci.. Moze jednak zaowocuje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie temp się utrzymuje na 36.9 od kilku dni zobaczymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sobote zrobie test, ale przez tą temp. Wiem ze zobacze pojedyncza kreske:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ 15 dopiero wypada a małżon już zapowiedział że mam nie pić. Nie nastawiam się zbytnio bo ostatnio przed @ nawet temp miałam 37.2 czasem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co sądzicie o tym że niby testy owu wykrywają ciąże? Bo właśnie zachęcona tym co piszą na forum czekając na testowanie skusiłam się i zrobiłam test owu i wyszedł pozytyw oby to była dobra wróżba.

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ