Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
to jest mój poprzedni cykl
http://static.pokazywarka.pl/i/5843951/807854/map.jpg
owulację najpierw mi wyznaczyło w 10 dc później w 15 dc a na końcu w 17 dc według mnie owulacja była wtedy w 9 dniu cykluGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam jeszcze jedno pytanie do Was, bardziej doświadczonych
Proszę, powiedzcie mi, kiedy najlepiej zrobić badanie prolaktyny, progesteronu, estradiol i czy trzeba je powtarzać? Bo czytałam, że podobno progesteron powinno się powtórzyć, ale nie wiem jak i kiedy, bo na każdej stronie jest napisane inaczej.
FSH, LH w 3 - 5 dniu cyklu? Czyli w trakcie miesiączki?
Z góry dziękuję i przepraszam za męczenie pytaniamiPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoo. ktoś się odezwał
faktycznie tu pusto jakoś.
A co do Twojego wykresu - kiedy powinnaś mieć okres?
z tego co liczyłam to u Ciebie to jest dziś 7 dpo tak? Wiesz mi spada temperatura jeden dzień przed @, a miałam raz nawet cykl, gdzie tempka spadła dopiero 2 dnia miesiączki Także nie ma reguły chybaPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya u mnie zimno, szaro, buro.
a z objawów to Od trzech dni strasznie mi się kręci w glowie, z rana szczególnie. Potem tylko jak schylam się. Ale nie zaznaczam tego na wykresie bo mnie ten detektor oznak ciąży denerwuje tylko punkty nalicza i podtrzymuje złudzenia
no i niestety grzybek się przyplątał po antybiotykach, mimo, że zakładałam lactovaginal w trakcie i po kuracji. Jutro wizyta u gina i nie wiem, chyba pasowałoby powiedzieć że mogę być w ciaży, żeby miała to na uwadze, choć czuje że i tak nic tego.Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGabi bo Ty masz jeszcze pakiet premium ? Bo ja mam wszystko po blokowane więc mi i tak nic się nie pokazuje To nie dobrze, że Ci się przyplątał Ale faktycznie musisz powiedzieć do gin. Oczywiście trzymam kciuki, żeby się udało Ty masz takie odczucia jak ja, że jednak chyba nic z tego. Czytałam raz w necie na temat tej temp. że powinna z dnia na dzień opadać. Wczoraj jak mi spadło to myślałam, że już maleje do @ . A dziś taka niespodzianka, ale tak jak pisałaś kochana wcześniej na to nie ma reguły, każda z nas jest indywidualna. A tym bardziej, że ja tak pierwszy raz sobie temp mierzę. Tzn mierzyłam wcześniej jak już wiedziałam, że jestem w ciąży tak ze trzy dni (później mi się znudziło) to miałam zawsze ponad 37, .
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak - mam jeszcze pakiet premium ale więcej wykupować nie będę, tylko do końca maja.
No niestety ja mam skłonności do takich infekcji. Dobrze że jest taki gin w moim mieście że przyjmuje praktycznie bez zapisu to zawsze do niej idę jak coś się dzieje, bo do mojego to zapisy na 2 m-ce wcześniej
Po 3 dniach Ci się znudziło - hehe jakbym o sobie czytała w 1 cyklu obserwacji mierzyłam codziennie o innej godzinie, w drugim co 4-5 dni, i mnie to wkurzało bo nie umiałam interpretować tego wykresu, nic z tego nie rozumiałam
A wiesz - czuję, że nic z tego, ale mimo to mąż chodzi za mną i tylko jak powiem że mi się w głowie zakręciło on zaraz "to przez tą ciążę" mnie wkurza tymPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypowiem Ci szczerze, że jak wczoraj zobaczyłam spadek na termometrze (ten minimalny) to już dzisiaj z wielkimi bólami mierzyłam sobie tę temperaturę bo już mi sie nie chciało No zobaczymy co to z nami będzie ja kilka dni temu miałam ochotę na śledzie, ale to było jak miałam owulację więc na ciąże przy wcześnie. Czasem sie gorzej poczuje, ale poza tą temp to nic więcej o mnie się nie dzieje. Więc pewnie takie mam cykle, tylko, że mierzę pierwszy raz i się nie znam na swoim organizmie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyopiekuna medycznego teraz w czerwcu już mam egzamin, bo to tylko rok nauki no i jak mi się nie uda zajść w ciążę to będę szukać pracy w tym kierunku . A jeśli uda, no to poczekam do urodzenia .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 11:38
-
nick nieaktualny