Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytrzymam kciuki żeby się udało zaadoptować pieska
u mnie to bóle miesiączkowe też są straszne. Pierwszego dnia najgorzej. Tak boli brzuch że mnie aż mdli z bólu. A w gimnazjum chyba 2 razy trafiłam do szpitala z tego powodu, bo mdlałam aż. W sumie jak o tym myślę to teraz nie jest tak źleWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 18:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje bóle miesiączkowe to jest katastrofa, żadne tabletki mi nie pomagają. zwijam się z bólu. A co do bóli około owulacyjnych to coś tam mnie pokuje, trądzik wyskoczy i tak jak pisała Gabi, że nawet się myśleć nie chce o serduszkowaniu to ja mam tak samo. Jak tu o tym myśleć jak człowiek wygląda jak potwór. A właśnie w tym czasie powinno się wyglądać najlepiej a u mnie działa i wewnętrznie i zewnętrznie mam objawy..
-
Gabi, źle to ujęłam, heheh
Gdy boli to czasem aż nie ma się ochoty na serduszkowanie. Wtedy puchnę także wewnątrz ;/
Co do bóli miesiączkowych... Po porodach są one dużo mniej odczuwalne. Gdy jeszcze ani razu nie byłam w ciąży to miałam straszne bóle rozchodzące się na plecy i na uda, teraz przechodzę to niemal bezboleśnie.Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czyli jednak nie jest powiedziane, że wtedy miesiączki robią się mniej bolesne. Hmm... Podobno tak jest w większości przypadków, ale z niewieloma osobami rozmawiałam na ten temat. Większość moich znajomych nie było nigdy w ciąży więc nie mogę stwierdzić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zrobiłam dziś test owulacyjny, wyszedł negatywny... Chyba. Kreska testowa jest nieznacznie słabsza od kreski kontrolnej. Sama nie wiem jak to zinterpretować.
To był pierwszy raz, powinnam zacząć dwa dni prędzej ale nie było możliwości kupna niestety...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 19:45
-
nick nieaktualnyYoanna - ja też pierwszy cykl stosowalam testy owulacyjne, Ale jak miałam minimalnie kreskę jaśniejsza to dawalam na wykresie negatywny. i dopiero następnego dnia wyszedł już pozytyw bez żadnego zastanawiania się.na pierwszy rzut oka było widać, że jest ciemniejsza od kontrolnej.
kurczę dziewczyny, mój organizm dalej sobie ze mną gra w kotka i myszkę, było 2 dni lekkiego wzrostu aż tu bam - bolesny spadek dzisiaj, tempka mało nie zaryła o linię. i już nie wiem nic kompletnie - mam dzisiaj dopiero 6dpo, a już tak nisko. zawsze spadała 1, max 2 dni przed okresem a ten powinien być najszybciej w sobotę. powiedzcie mi, czy możliwe to jest przez zaburzenia jakichś hormonów? co powinnam zbadać? jest mi tak smutno..ehhh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:23
-
Tak właśnie wczoraj zrobiłam, może dzisiaj wyjdzie ładniejsza druga kreska. Według mojego wykresu i odczuć to owulacja powinna być jutro, może dlatego test wyszedł negatywny.
Myślę, że temperatura może się jeszcze podnieść i to nie musi oznaczać, że nadejdzie @ w najbliższym czasie. Przeglądając wykresy w galerii widzę, że też są takie przypadki chwilowego spadku temperatury kilka dni po owulacju a potem ona znów skoczyła w górę.
Gdzieś wyczytałam, że przy zagnieżdżeniu zarodka może spaść chwilowo temperatura.gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfajnie by było Owszem, miałam spadki, ale o 0,1 a nie aż takie.. Ehhh.. jednak chyba nic z tego nie będzie. Znowu.. Już mnie nawet piersi nie bolą, ani sutki, jak zawsze przed okresem. Dwa dni lekko po owu a teraz nic, więc na pewno to nie ciąża. Trzeba bedzie się przebadać w tym cyklu.
Yoanna - widząc Twój wykres wydaje mi się, że owu jeszcze nie było działajcie do skutkuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 10:48
Yooanna lubi tę wiadomość
-
Nigdy nic nie wiadomo!
Owulacji chyba jeszcze nie było, bo nie było skoku temperatury. Cóż... Ostatnio się dowiedziałam, że moje mierzenie temperatury może pójść na marne, bo robię to źle. Wyniki nie będą rzeczywiste... A gdybym w połowie zmieniła sposób mierzenia to byłoby jeszcze bardziej poplątane.
Najwyżej zacznę prawidłowo mierzyć w kolejnym cyklu jeśli w tym nic z tego nie wyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 11:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny