X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale super - takie szkraby dwa ;) pewnie wesoło w domu masz. Moja siostra ma jedno, 3 letnie, ale jak zacznie wariować to nie da się porozmawiać normalnie, bo mało domu nie rozniesie :P

a ja siedzę i szukam coś na temat pochodzenia nazwiska mojjego męża ( teraz też mojego) :D bo gdzie nie pójdę do lekarza, wszyscy się pytają skąd to, czy polskie, ruskie czy może francuskie :D aż sama jestem ciekawa :P

Yooanna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie tempka spada pewnie jednak przyjdzie @ :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kiedy masz dostać @ ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W piątek

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj tak, bardzo wesoło. Niestety od jakiegoś czasu zaczęły się kłótnie o zabawki i bywają wobec siebie agresywne. :P

gabi544 lubi tę wiadomość

a5298bdae4d690b7eae2534d0574551c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen - do piątku może jeszcze odbić do góóóóóóóóóry ;) jak ptak :)
    Yoanna - to super ;) znaczy nie super że są agresywny, tylko że zawsze zapewniają Ci jakieś atrakcje :P

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette niechcący dałam ze lubię Twoja wiadomosc z 11 maja z godz 18:54 :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy dwójce jest momentami strasznie głośno ale nie zamieniłabym tego na nic innego. Lubię być ciągłe czymś zajęta ;)

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś test owulacyjny jak nic jest dodatni ;)

gabi544, Carmen1724 lubią tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 12 maja 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to bardzo dobrze działajcie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Paulette niechcący dałam ze lubię Twoja wiadomosc z 11 maja z godz 18:54 :)
    nic się nie stało ;) miło mi jak ktoś polubi mój wpis, ale nie zwracam uwagi na to, kto polubił to co napisałam. czy coś smutnego czy złego. a ja sama mam tak, że nie chcący klikne komuś a tu ktoś pisał że mu źle i w ogóle tragedie przeżywa :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to dzień dobry. U mnie dalej temperatura w miejscu stoi. Jutro powinna przyjść @, ale jakoś zbytnich bóli nie mam. Tylko boli mnie tak jakoś brzuch jak się zginam do przodu to tak jak bym coś ściskała :P takie dziwne uczucie. A poza tym cisza. Mam nadzieję, że mój cykl dobiegnie końca, bo chcę już zaczynać serduszkowania :D Poza tym rano jak wstałam to miałam takie nerwy (na nic) a później z koleżankami byłam to jakoś czas mi szybko z leciał i miałam małą odskocznie, żeby nie myśleć o tym staraniu się i wariowaniu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaki tu spokój, na nana na, nic się nie dzieje, nana na na :D

coś mnie wzdęło na wieczór.. i znowu te zawroty głowy.
    Nie wiem co mi odbiło, ale zrobiłam sobie dzień testowania! Test owulacyjny został mi jeden, myślę, zrobię sobie, a co! A jak owulacyjny to ciążowy też. Nie wiem po co, i to po godzinie 17 :P oczywiście wyniki oba negatywne, zmarnowałam test a i tak nic się nie dowiedziałam :P ale to tak korciło... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :P i ja się dołączę :) Mam 23lata i staramy się już 2 rok :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Paulette - mnie też nerwy od wczoraj noszą jak nie wiem co :D wszystko mnie irytuje. Jak przed @ zawsze bywa..
    Fajnie się tak oderwać od tego myślenia o tych śluzach, tempkach itp itd :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kukułka92 wrote:
    Hej dziewczyny :P i ja się dołączę :) Mam 23lata i staramy się już 2 rok :(

Witaj Kukułka:)
    Ja staram sie 5 cykl po zabiegu, ale przed pierwszą ciążą miałam problemy żeby zajść Zajęło nam to w sumie jakieś półtorej roku.
    A robiliście może jakieś badania? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio fajnie ;) pisałaś o wzdęciach Gabi mnie też tak od dwóch dni trzyma, a tak się źle z tym czuje :/ a co do tych nerw to ja zawsze mam tak tydzień przed. Mam nadzieję, że aż tyle czasu nie będę musiała czekać na @ bo zwariuje . Wolałabym dostać w terminie, bo inaczej to wiem że zwariuje :P Wiem, że nie jestem w ciąży, ale tam głęboko w podświadomości rodzi się taka iskierka, że może jednak... Chociaż wiem, że to głupie i jutro przyjdzie małpiszon wredny.. Ale cóż pomarzyć można ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana póki co skupiłam się na sobie. Miałam HSG w tamtym tygodniu, wszystko ok. Również jestem po jednym poronieniu i zabiegu który miałam rok temu w maju. Straszne doświadczenie :( Męża chcę wysłać na badania ale zawsze coś wypadnie, a o jakieś przeziębienie a to jakiś wyjazd :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy mówi "macie czas" ale tego czasu nie chcę marnować! :(

‹‹ 177 178 179 180 181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ