X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale super - takie szkraby dwa ;) pewnie wesoło w domu masz. Moja siostra ma jedno, 3 letnie, ale jak zacznie wariować to nie da się porozmawiać normalnie, bo mało domu nie rozniesie :P

a ja siedzę i szukam coś na temat pochodzenia nazwiska mojjego męża ( teraz też mojego) :D bo gdzie nie pójdę do lekarza, wszyscy się pytają skąd to, czy polskie, ruskie czy może francuskie :D aż sama jestem ciekawa :P

Yooanna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie tempka spada pewnie jednak przyjdzie @ :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kiedy masz dostać @ ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W piątek

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj tak, bardzo wesoło. Niestety od jakiegoś czasu zaczęły się kłótnie o zabawki i bywają wobec siebie agresywne. :P

gabi544 lubi tę wiadomość

a5298bdae4d690b7eae2534d0574551c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen - do piątku może jeszcze odbić do góóóóóóóóóry ;) jak ptak :)
    Yoanna - to super ;) znaczy nie super że są agresywny, tylko że zawsze zapewniają Ci jakieś atrakcje :P

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette niechcący dałam ze lubię Twoja wiadomosc z 11 maja z godz 18:54 :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy dwójce jest momentami strasznie głośno ale nie zamieniłabym tego na nic innego. Lubię być ciągłe czymś zajęta ;)

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś test owulacyjny jak nic jest dodatni ;)

gabi544, Carmen1724 lubią tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 12 maja 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to bardzo dobrze działajcie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Paulette niechcący dałam ze lubię Twoja wiadomosc z 11 maja z godz 18:54 :)
    nic się nie stało ;) miło mi jak ktoś polubi mój wpis, ale nie zwracam uwagi na to, kto polubił to co napisałam. czy coś smutnego czy złego. a ja sama mam tak, że nie chcący klikne komuś a tu ktoś pisał że mu źle i w ogóle tragedie przeżywa :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to dzień dobry. U mnie dalej temperatura w miejscu stoi. Jutro powinna przyjść @, ale jakoś zbytnich bóli nie mam. Tylko boli mnie tak jakoś brzuch jak się zginam do przodu to tak jak bym coś ściskała :P takie dziwne uczucie. A poza tym cisza. Mam nadzieję, że mój cykl dobiegnie końca, bo chcę już zaczynać serduszkowania :D Poza tym rano jak wstałam to miałam takie nerwy (na nic) a później z koleżankami byłam to jakoś czas mi szybko z leciał i miałam małą odskocznie, żeby nie myśleć o tym staraniu się i wariowaniu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaki tu spokój, na nana na, nic się nie dzieje, nana na na :D

coś mnie wzdęło na wieczór.. i znowu te zawroty głowy.
    Nie wiem co mi odbiło, ale zrobiłam sobie dzień testowania! Test owulacyjny został mi jeden, myślę, zrobię sobie, a co! A jak owulacyjny to ciążowy też. Nie wiem po co, i to po godzinie 17 :P oczywiście wyniki oba negatywne, zmarnowałam test a i tak nic się nie dowiedziałam :P ale to tak korciło... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :P i ja się dołączę :) Mam 23lata i staramy się już 2 rok :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Paulette - mnie też nerwy od wczoraj noszą jak nie wiem co :D wszystko mnie irytuje. Jak przed @ zawsze bywa..
    Fajnie się tak oderwać od tego myślenia o tych śluzach, tempkach itp itd :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kukułka92 wrote:
    Hej dziewczyny :P i ja się dołączę :) Mam 23lata i staramy się już 2 rok :(

Witaj Kukułka:)
    Ja staram sie 5 cykl po zabiegu, ale przed pierwszą ciążą miałam problemy żeby zajść Zajęło nam to w sumie jakieś półtorej roku.
    A robiliście może jakieś badania? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio fajnie ;) pisałaś o wzdęciach Gabi mnie też tak od dwóch dni trzyma, a tak się źle z tym czuje :/ a co do tych nerw to ja zawsze mam tak tydzień przed. Mam nadzieję, że aż tyle czasu nie będę musiała czekać na @ bo zwariuje . Wolałabym dostać w terminie, bo inaczej to wiem że zwariuje :P Wiem, że nie jestem w ciąży, ale tam głęboko w podświadomości rodzi się taka iskierka, że może jednak... Chociaż wiem, że to głupie i jutro przyjdzie małpiszon wredny.. Ale cóż pomarzyć można ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana póki co skupiłam się na sobie. Miałam HSG w tamtym tygodniu, wszystko ok. Również jestem po jednym poronieniu i zabiegu który miałam rok temu w maju. Straszne doświadczenie :( Męża chcę wysłać na badania ale zawsze coś wypadnie, a o jakieś przeziębienie a to jakiś wyjazd :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy mówi "macie czas" ale tego czasu nie chcę marnować! :(

‹‹ 177 178 179 180 181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ