Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyale super - takie szkraby dwa pewnie wesoło w domu masz. Moja siostra ma jedno, 3 letnie, ale jak zacznie wariować to nie da się porozmawiać normalnie, bo mało domu nie rozniesie
a ja siedzę i szukam coś na temat pochodzenia nazwiska mojjego męża ( teraz też mojego) bo gdzie nie pójdę do lekarza, wszyscy się pytają skąd to, czy polskie, ruskie czy może francuskie aż sama jestem ciekawaYooanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Paulette niechcący dałam ze lubię Twoja wiadomosc z 11 maja z godz 18:54
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle to dzień dobry. U mnie dalej temperatura w miejscu stoi. Jutro powinna przyjść @, ale jakoś zbytnich bóli nie mam. Tylko boli mnie tak jakoś brzuch jak się zginam do przodu to tak jak bym coś ściskała takie dziwne uczucie. A poza tym cisza. Mam nadzieję, że mój cykl dobiegnie końca, bo chcę już zaczynać serduszkowania Poza tym rano jak wstałam to miałam takie nerwy (na nic) a później z koleżankami byłam to jakoś czas mi szybko z leciał i miałam małą odskocznie, żeby nie myśleć o tym staraniu się i wariowaniu.
-
nick nieaktualnyjaki tu spokój, na nana na, nic się nie dzieje, nana na na
coś mnie wzdęło na wieczór.. i znowu te zawroty głowy.
Nie wiem co mi odbiło, ale zrobiłam sobie dzień testowania! Test owulacyjny został mi jeden, myślę, zrobię sobie, a co! A jak owulacyjny to ciążowy też. Nie wiem po co, i to po godzinie 17 oczywiście wyniki oba negatywne, zmarnowałam test a i tak nic się nie dowiedziałam ale to tak korciło... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKukułka92 wrote:Hej dziewczyny i ja się dołączę Mam 23lata i staramy się już 2 rok
Witaj Kukułka:)
Ja staram sie 5 cykl po zabiegu, ale przed pierwszą ciążą miałam problemy żeby zajść Zajęło nam to w sumie jakieś półtorej roku.
A robiliście może jakieś badania? -
nick nieaktualnynio fajnie pisałaś o wzdęciach Gabi mnie też tak od dwóch dni trzyma, a tak się źle z tym czuje a co do tych nerw to ja zawsze mam tak tydzień przed. Mam nadzieję, że aż tyle czasu nie będę musiała czekać na @ bo zwariuje . Wolałabym dostać w terminie, bo inaczej to wiem że zwariuje Wiem, że nie jestem w ciąży, ale tam głęboko w podświadomości rodzi się taka iskierka, że może jednak... Chociaż wiem, że to głupie i jutro przyjdzie małpiszon wredny.. Ale cóż pomarzyć można
Yooanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana póki co skupiłam się na sobie. Miałam HSG w tamtym tygodniu, wszystko ok. Również jestem po jednym poronieniu i zabiegu który miałam rok temu w maju. Straszne doświadczenie Męża chcę wysłać na badania ale zawsze coś wypadnie, a o jakieś przeziębienie a to jakiś wyjazd
-
nick nieaktualny