Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytylko 4 dni, ja na nic nie liczę, a mam ciężko wytrzymać jeszcze 2 dni chociaż czuję, że @ mi się spóźni.. W ogóle nie czuję bóli menstruacyjnych, a zazwyczaj już ze dwa lub trzy dni przed coś mnie bolało. Ale mój organizm chce się teraz pośmiać ze mną
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno tak - ale jeśli stężenie będzie za małe, to wyjdzie negatyw a ja dalej pewności mieć nie będę. I będę chodzic z testem i doszukiwać się drugiej kreski. Wolę już poczekać na @. Zresztą od jutra będę mieć intensywny tydzień, także może jakoś dam radę wytrzymać
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno tak masz rację. to fajnie, że będziesz miała trochę zajęcia to może chociaż trochę uda Ci się odgonić te myśli z testowaniem i myśleniem czy przyjdzie okres czy nie. Chociaż marzy mi się, żeby żadnej z nas nie przyszedł, dopiero po urodzeniu dzidziusia
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiesz co - wydaje mi się, że tak bo w sumie jak jesteśmy aktywne, chodzimy, sprzątamy, to temperatura ciała rośnie. Dlatego mierzy się temperaturę bez wstawania z łóżka, bez żadnego wysiłku Ja mierzę sobie od czasu do czasu w dzień, o różnej porze, to mam często o kilka kreseczek więcej. Raz albo dwa razy miałam niższą niż rano
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 15:39
Paulette lubi tę wiadomość
-
Witajcie kobietki.
Mam nadzieję, że niedługo od was pojawią się tu dobre wieści!
Jednak z małżem będziemy starać się w tym cyklu. Leki są już praktycznie na wykończeniu, a mam najprawdopodobniej trzeci dzień płodny więc może ten miesiąc nie będzie miesiącem straconym.
Dziewczyny, wy macie bóle w czasie okołoowulacyjnym?gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYooanna wrote:Witajcie kobietki.
Mam nadzieję, że niedługo od was pojawią się tu dobre wieści!
Jednak z małżem będziemy starać się w tym cyklu. Leki są już praktycznie na wykończeniu, a mam najprawdopodobniej trzeci dzień płodny więc może ten miesiąc nie będzie miesiącem straconym.
Dziewczyny, wy macie bóle w czasie okołoowulacyjnym?
Witaj Yoanno super, cieszę się, że zdrówko powróciło i działacie
Ja mam zawsze ból, tak około 3-4 dni przed owulacją zaczyna się kłucie jajnika, z każdym dniem mocniejsze. Aż narasta tak, że nie mogę chodzić, tak napiernicza. Choć w tym cyklu nie miałam aż tak intensywnych, tylko gdzięś tam lekko zakłuło chwilę i dlatego zastanawiam się, czy możliwe jest, że mam już 5 dni fazy wyższych temperatur a do owulacji jednak nie doszło? Może któraś coś wie na ten temat?Yooanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gabi, zastanawiałam się czy dużo osób tak ma. Wczoraj i przedwczoraj było to nie do zniesienia momentami. Brzuch mam opuchnięty i kuje mnie prawy jajnik. Dziś jest już dużo lepiej, ale nadal jest to odczuwalne.
Kiedyś zastanawiałam się nad tymi bólami, nie wiedziałam od czego one występują, odkąd zaczęłam szperać na ten temat to wszystko już wiem. To bardzo pomaga w wychwyceniu dni płodnych
Jak to jest z tymi temperaturami to nie mam niestety pojęcia, ale myślę, że znajdzie się tu ktoś, kto wie
Carmen, jak masz dobrze. Chociaż z jednej strony pomaga to z drugiej strony to jest czasem bardzo uciążliwe. Trzymam mocno kciuki! -
nick nieaktualnyja nie wiedziałam długo, oj długo. A odczuwałam od 15 roku życia takie bóle. Poszłam w wieku 17 lat do ginekologa i dopiero wtedy dowiedziałam się, że to są bóle okołoowulacyjne. Fakt, są pomocne, bo jak zaczynam odczuwać jajnik to wiem, że trzeba się zmobilizować, ale znowu w momencie chyba nabliżej zblizonym do owulacji ten ból jest tak silny, że mi nawet nie w głowie myśleć o seduszkowaniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny