Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAleż proszę bardzo
Wiecie - od kilku dni zauważylam, że koło mojego bloku latają bociany często. Dzisiaj obudziłam się na mierzenie temperatury i od godziny 6 latały tam i z powrotem jakieś 5 razy. Wyszłam, żeby zobaczyć , czy gdzieś nie mają gniazda w pobliżu i co zobaczyłam? Że uwiły sobie gniazdko u mnie na bloku (znaczy dokładnie na takim słupie na anteny, który na bloku się znajduje )Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:Hej Paulette Widzę że temperatura się trzyma wysoko u Ciebie
Kiedy termin @ ?
To dobry znak z tymi bocianami ja widziałam ostatni raz tak wczesną wiosną krążyły dwa nad moim domem
Carmen ja widzę śliczną kreseczkę i mimo, że zdjęcie gorsze niż na żywo to i tak na pierwszy rzut oka widać kreseczkęgabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżyczę Ci, aby się nie pojawiła
u mine 5 lat temu był wysyp w rodzinie ( piątka cieżarnych w przeciagu pół roku:) )mieszkałam na wsi i przed domem rosła taka wieeelka akacja. I tam właśnie pewnego dnia usiadł na tej akacji jeden bocian, a za jakiś czas przyleciały dwa. I w przeciagu miesiąca moje diwe siostry oznajmiły rodzicom że są w ciąży
więc może faktycznie coś zwiastująPaulette lubi tę wiadomość
-
Gabi, to bardzo dobry znak
Carmen, ja również widzę ładną kreseczkę. Oby niebawem pojawiła Ci się mocna i wyraźna
Coś czuję, że niebawem będzie wysyp zielonych kropeczek na wykresach osób z naszego wątkuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 10:25
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfajnie by było jak by się nie pojawiła no ale pożyjemy to zobaczymy. Ostatni cykl miałam 30 dniowy. A dokładniej na 30 dzień dostałam plamień. Więc nie wiem jak to się liczy? Chyba jako 30, nie? Teraz 31 dzień i brak nawet plamień
Powiem Ci, że bociany chyba na prawdę coś w sobie mają. Ja akurat nie mogę podać namacalnego przykładu jak Ty kochana, ale na samą myśl o bocianach i np jak siedzą w gnieździe później z małymi to tak już się rodzinnie robi na sercu Ludzie nie bez powodu dzieciom mówią, że bocian ich przyniósł Jakieś początki muszą mieć coś z bocianami wspólnego. hmm może wcześniej dużo kobiet zachodziło w ciąże na wiosne? Kiedyś czytałam, że zachodząc w ciążę na jesieni/zimę jest większe szanse na poronienie niż na wiosnę czy lato. Wiadomo każda z nas jest inna. Ja zaszłam w ciążę w grudniu i poroniłam i niestety nie byłam sama Ale akurat na to reguły nie maYooanna, gabi544 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja zaszłam w sierpniu i straciłam, więc chyba reguły nie ma.
Ale też coś czuję że niedługo pojawi się dużo zielonych kropek tutaj
ja na razie to czuje piersi, no i takie uczucie w podbrzuszu, jakbym miała @ dostać zaraz.
Tak, Paulette, plamienie zalicza się jeszze do "starego" cyklu Ale szczerze nie wiem co to mogło być u Ciebie, skoro teraz już nic nie masz. Plamienie implantacyjne? NIe wiem szczerze. Znalazłam coś takiego :
"Wraz z implantacją zarodka kobieta może obserwować jeden z pierwszych objawów ciąży czyli plamienie implantacyjne.
A w jakim czasie, kiedy może się go spodziewać? Otóż pojawia się zwykle około tydzień po jajeczkowaniu. Ogółem wystąpić może od 6 do 12 dnia od wystąpienia owulacji." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm trudno mi powiedzieć co się ze mną dzieje, ale zauważyłam, że mam trochę więcej śluzu takiego nijakiego mając się do @
Oj tak Carmen dziękujemy przydadzą się no i nie masz na co czekać z wizytą jeszcze jeden test i do gina, ale na bete
Yooanna zobaczymy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny