Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlaMat wrote:jade dziś do ginekologa bo @ nadal brak a dziś mam 49dc ...
-
Jestem już po , endometrium ładnie narosło ale zleciła mi badania na : estriadol , LH, progesteron, prolaktyne i fsh .
ma podejrzenia ,że mam za mało progesteronu ale chce mieć czarno na białym potwierdzenie i wtedy będzie wiedzieć dokładnie co robić.
Jak do piątku 22 maja @ nie przyjdzie to za dwa tygodnie mam przyjść na wizyte z wynikami oprocz fsh , bo fsh mam zrobic w 3 dc -
Mordeczka wrote:To wiesz przynajmniej co masz zrobić ale ci się ciagnie ten cykl a dała ci coś na wywołanie @ ?
narazie nic mi nie zapisywała , bo chce zobaczyć jak mój organizm sam popracuje bez wspomagacza ,a jezeli do tego 22 maja sie @ nie pojawi to raczej bedzie wywolywac -
nick nieaktualnyWitaj Marzenia. Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisiaj wyszedł cień drugiej kreski widoczny bez większego doszukiwania się,nawet małżon zaspany widział. Później wrzuce zdjecie. Test miałam czułości 25 a robiłam po przespaniu jakiś 5 godzin. Za kilka dni powtórze oby do tego czasu @ nie przyszła.
gabi544, Yooanna, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To całkiem zrozumiałe
W tej kwestii silna wola zawodzi
Temperatura u mnie znów nisko... Albo coś mi się z termometrem stało (nowym), albo może owulacji wcale nie było...? Już sama nie wiem.
Ile po owulacji najpóźniej może być skok temperatury, wiecie dziewczyny? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Cię Marzenio opowiedz nam coś więcej o sobie
Ala niech ta wredota przychodzi jak najszybciej . Bo tylko czas Ci ucieka od starań.. A tak szybciej będziesz mogła zaczynać .
Gabi i Carmen trzymam za Was kciuki oby @ nie przyszła do Was :*gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny