Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja daję sobie czas do niedzieli. To będzie 34dc . A tyle trwał mój cykl po zabiegu wyłyżeczkowania. Więc do tego czasu odpuszczam sobie nadzieję, na zieloności Jak po niedzieli nie będzie @ to wtedy zacznę się nastawiać na coś
gabi544, Yooanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój synuś będzie miał teraz 10 miesięcy , chcemy szybciutko kolejne dzieciątko ponieważ nie mamy z kim obecnie zostawić syna i mała różnica wieku miedzy dziećmi wydaje nam sie byc najlepsza bo lepiej się dogadają potem .Starania już od lutego ale przeszłam zapalenie jajaników dość ostre i wszystko sie odwleka w czasie .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydokładnie
ja to tylko jestem trochę zła na siebie, że nie mierzyłam sobie wcześniej temp. tylko zabierałam się do tego jak zając do jeża Bo teraz to bym chociaż mniej więcej wiedziała czy mam według swojego organizmu dobrą temp. kiedy mniej więcej mi spadnie, czy jeszcze przed @ czy dopiero po itd. -
nick nieaktualnyJa wiem z własnego doświadczenia, że z moim bratem, który jest tylko 3 lata straszy dogadywałam się o wiele lepiej niż z pozostałym rodzeństwem, gdzie różnica wieku wynosiła minimum 9 lat. Jednak to już nie to sammo, ja byłam dzieckiem, oni nastolatkami, każdy miał swój świat
-
nick nieaktualnyja jestem jedynaczką więc trudno mi powiedzieć, ale mam brata z którym od małego zawsze byliśmy razem (po siostrach rodzonych) one zawsze się spotykały, jeździliśmy do siebie wzajemnie. Zawsze się potrafiliśmy świetnie dogadać i w ogóle. No i nawet jak gdzieś teraz jesteśmy i coś się zgada to przedstawiam go jako brata rodzonego a najlepiej mają miny Ci którzy znają nas z nazwiska A tu dwa inne i nie wiedzą czy mają nam współczuć czy co powiedzieć
-
Paulette, to bardzo przydatne jest. Zaczęłam mierzenie temperatury w połowie @ a już mogę stwierdzić, że temperatura opada mi gdy małpiszon się kończy.
Gabi, ja mam rok młodszą siostrę i też kontakt był dobry. Dlatego chcę małe różnice wieku między dziećmi. Co dwa lata dzieciątko, hehe Na trzecim maleństwie nasze plany się już kończą.
Nutka, wydaje mi się, że o drugie dziecko starania szybciej się udają jeśli ma nie być dużej różnicy w wieku.
Dzisiaj coś nie poznaję swoich dzieci. Są grzeczne, bawią się razem ze sobą, dały mi posprzątać i dają mi ze spokojem odpowiadać na posty. Mama dzisiaj potrzebna tylko do podania jedzenia póki coWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 14:57
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To jeszcze 3 dni i chcesz testować? Wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz
Nie za bardzo znam się na tych wykresach, jeszcze nie wszystko wiem, więc mam pytanko. Teraz OF będzie mi pokazywało dni płodne tak długo, aż nie wskaże owulacji? Bo już mi się one skończyły a nadal pali się zielone światło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 15:01
-
nick nieaktualny