X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś czuje że i u was będzie zielono niedługo.

Paulette, gabi544, Yooanna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja daję sobie czas do niedzieli. To będzie 34dc . A tyle trwał mój cykl po zabiegu wyłyżeczkowania. Więc do tego czasu odpuszczam sobie nadzieję, na zieloności ;) Jak po niedzieli nie będzie @ to wtedy zacznę się nastawiać na coś :P

gabi544, Yooanna lubią tę wiadomość

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 14 maja 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo bym chciała skończyć wykres na zielono, ale ostatnio było zbyt mało serduszkowania w okolicach dni płodnych. Wolę nastawić się na to, że ciąży nie będzie niż później być zawiedziona. Jeśli się uda to tylko szczęście będzie większe ;)

a5298bdae4d690b7eae2534d0574551c.png
  • Nutka-koloru Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mogę sie dołączyć mam 27 lat i staram sie od 3 miesięcy o kolejne maleństwo .

Yooanna, gabi544, Paulette lubią tę wiadomość

Nutka-koloru
    34bws65guzrr5vb6.png
    n59yanlisck7ixbv.png

Aniołek 9 tydz. [*] 23.11.15
  • Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 14 maja 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Nutka, zapraszamy ;)
    W jakim wieku jest Twoje dzieciątko?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 14:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Nutka :) Fajny Nick, taki pozytywny :)
    opowiedz coś więcej o sobie, w jakim wieku masz dzieciątko?
    Yoanna - dokładnie jak mówisz.. Lepiej się nie nastawiać, chociaż ja się już tak nastawiłam przez tą temperaturę ;)

Yooanna lubi tę wiadomość

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 14 maja 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ta moja temperatura bardzo denerwuje, owulację miałam prawdopodobnie dwa dni temu (najpóźniej wczoraj rano) a temperatura nie wzrasta. Zamiast tego wzrasta mój niepokój, że to cykl bezowulacyjny.
    Twoja temperatura pięknie się utrzymuje wysoko ;)

• Nutka-koloru Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój synuś będzie miał teraz 10 miesięcy , chcemy szybciutko kolejne dzieciątko ponieważ nie mamy z kim obecnie zostawić syna i mała różnica wieku miedzy dziećmi wydaje nam sie byc najlepsza bo lepiej się dogadają potem .Starania już od lutego ale przeszłam zapalenie jajaników dość ostre i wszystko sie odwleka w czasie .

Nutka-koloru
    34bws65guzrr5vb6.png
    n59yanlisck7ixbv.png

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 14 maja 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dwie córeczki z różnicą wieku niecałych dwóch lat więc całkowicie się zgadzam. Razem się bawią, całkiem dobrze dogadują. Jest tylko jeden minus - leją się o zabawki ;)

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yooanna no tak niby nie ma się co nastawiać, ale jednak zawsze jakaś iskierka nadziei jest ;) Za kilka dni powinno nam wszystkim się powyjaśniać ;)

Witam Cię Nutka ;) miło, że do nas dołączyłaś :)

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 14 maja 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette, masz rację. Zawsze ta nadzieja jest, że może się uda w tym cyklu.
    Musicie poczekać już tak niewiele czasu by dowiedzieć się, czy się udało ;)

Paulette, gabi544 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie :)
    ja to tylko jestem trochę zła na siebie, że nie mierzyłam sobie wcześniej temp. tylko zabierałam się do tego jak zając do jeża :/ Bo teraz to bym chociaż mniej więcej wiedziała czy mam według swojego organizmu dobrą temp. kiedy mniej więcej mi spadnie, czy jeszcze przed @ czy dopiero po itd.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem z własnego doświadczenia, że z moim bratem, który jest tylko 3 lata straszy dogadywałam się o wiele lepiej niż z pozostałym rodzeństwem, gdzie różnica wieku wynosiła minimum 9 lat. Jednak to już nie to sammo, ja byłam dzieckiem, oni nastolatkami, każdy miał swój świat ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem jedynaczką więc trudno mi powiedzieć, ale mam brata z którym od małego zawsze byliśmy razem (po siostrach rodzonych) one zawsze się spotykały, jeździliśmy do siebie wzajemnie. Zawsze się potrafiliśmy świetnie dogadać i w ogóle. No i nawet jak gdzieś teraz jesteśmy i coś się zgada to przedstawiam go jako brata rodzonego :P a najlepiej mają miny Ci którzy znają nas z nazwiska A tu dwa inne :P i nie wiedzą czy mają nam współczuć czy co powiedzieć ;)

• Nutka-koloru Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yooanna oj bić to sie i tak będą czy z młodszym czy z dużo starszym.teraz najważniejsze żeby się udało o syna staraliśmy sie 2 lata

Nutka-koloru
    34bws65guzrr5vb6.png
    n59yanlisck7ixbv.png

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 14 maja 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette, to bardzo przydatne jest. Zaczęłam mierzenie temperatury w połowie @ a już mogę stwierdzić, że temperatura opada mi gdy małpiszon się kończy.
    Gabi, ja mam rok młodszą siostrę i też kontakt był dobry. Dlatego chcę małe różnice wieku między dziećmi. Co dwa lata dzieciątko, hehe :D Na trzecim maleństwie nasze plany się już kończą.
    Nutka, wydaje mi się, że o drugie dziecko starania szybciej się udają jeśli ma nie być dużej różnicy w wieku.

Dzisiaj coś nie poznaję swoich dzieci. Są grzeczne, bawią się razem ze sobą, dały mi posprzątać i dają mi ze spokojem odpowiadać na posty. Mama dzisiaj potrzebna tylko do podania jedzenia póki co :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 14:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie więc u mnie też tak może być, że jak @ przyjdzie, albo nawet z końcówką jej. Ja chcę żeby już przyszła i bierzemy się z moim eM. ostro za <3 a tak tylko tkwię w jednym miejscu i nic nie mogę na to poradzić, ani nie mam z czego się cieszyć :/

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 14 maja 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze 3 dni i chcesz testować? Wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz :)

Nie za bardzo znam się na tych wykresach, jeszcze nie wszystko wiem, więc mam pytanko. Teraz OF będzie mi pokazywało dni płodne tak długo, aż nie wskaże owulacji? Bo już mi się one skończyły a nadal pali się zielone światło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 15:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak za 3 dni jak okres nie przyjdzie to zatestuje ;)

Ja na tych ich funkcjach w ogóle się nie znam, bo jak miałam pakiet to i tak temp nie mierzyłam ani tak na nic nie zwracałam uwagi o co tam chodzi :/

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 14 maja 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może znajdzie się ktoś kto będzie wiedział :D

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ