Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
baby1991 wrote:Kurde jak ja nielubie niedziel nie ma co robić a jak u was?
Ja jem orzeszki i pije winko mój chłop ma juz dość tego ovu:p jestem 24h online;)
A ja lubię niedziele, można odpocząć:-)a szczególnie dziś, spaliśmy do 15 ale całą noc przetańczyliśmy.
Ovu czytam, ale rzadko piszę, mam nadzieję że dzięki temu wątkowi się to zmieni. My winko też lubimy, na wesele dostaliśmy sporo butelek zamiast kwiatów.
Cześć MordeczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 19:55
-
nick nieaktualnyzabcia2806 wrote:A ja lubię niedziele, można odpocząć:-)a szczególnie dziś, spaliśmy do 15 ale całą noc przetańczyliśmy.
Ovu czytam, ale rzadko piszę, mam nadzieję że dzięki temu wątkowi się to zmieni. My winko też lubimy, na wesele dostaliśmy sporo butelek zamiast kwiatów.
Cześć Mordeczka
Heh hej kochana zapraszamy;)
My tez większość wina na wesele dostalismy ale po pol roku małżeństwa ani jedna butelka się nie uchowała:p -
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Fajny pomysł z tym winem my mieliśmy artykuły szkolne i daliśmy na Dom Dziecka im się to bardziej przydało jak nam te kwiaty
Super pomysł
Ja winocholik od razu pomyslalam o winach zamiast kwiatów, aczkolwiek nie zmuszalismy gości do kupna wina jak ktoś chciał to przyniósł kwiaty ale większość się pytała co chcemy:) -
baby1991 wrote:Heh hej kochana zapraszamy;)
My tez większość wina na wesele dostalismy ale po pol roku małżeństwa ani jedna butelka się nie uchowała:p
hehe a dużo butelek mieliście? Bo my 50 i jeszcze trochę zostało ale nie za dużo. :-)My po pół roku zauważyliśmy że w jednej butelce jest miód, nie ma co jesteśmy spostrzegawczy hehe
Mordeczka fajna inicjatywa z tym domem dziecka. Brawo! My mieliśmy wino albo książki, i goście się spisali były tylko dwa bukiety ale to od osób które były tylko na Mszy Św. Jeszcze dostaliśmy 4 bociany, szkoda że jakoś nie chcą nam nic podrzucić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 20:06
-
nick nieaktualnyzabcia2806 wrote:hehe a dużo butelek mieliście? Bo my 50 i jeszcze trochę zostało ale nie za dużo. :-)My po pół roku zauważyliśmy że w jednej butelce jest miód, nie ma co jesteśmy spostrzegawczy hehe
My tak kolo 20 może ale tez mieliśmy malo gości,wesele na 80 osób. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzabcia2806 wrote:baby 8o osób to przecież nie tak mało, my mieliśmy na 130 ale sami najbliżsi i przyjaciele i delegacje z pracy.
Hej Nadira
Ja mam bardzo malutka rodzinę mój trochę większą ale tez nie chcieliśmy na chama prosić osób a żeby mieć tak jak Ty 130 to chyba byśmy musieli po ulicy zaproszenia rozdawać:p heh -
Chętnie się przyłączę W maju będę mieć 24 lata, mąż ma 33 Od ślubu minęło pół roku. Powoli rozpoczynamy starania. W ramach przygotowań do ciąży zrobiłam sobie badania krwi i niestety powychodziły za wysokie hormony, więc najpierw muszę je okiełznać W przyszłym tygodniu idę do endokrynologa i zobaczymy, co powie.
baby1991 lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
baby1991 wrote:Ja mam bardzo malutka rodzinę mój trochę większą ale tez nie chcieliśmy na chama prosić osób a żeby mieć tak jak Ty 130 to chyba byśmy musieli po ulicy zaproszenia rozdawać:p heh
hehe my się zastanawialiśmy za to komu nie dać, no ale tak już jest.
Staracie się o dziecko?zadziora lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykate55 wrote:Chętnie się przyłączę W maju będę mieć 24 lata, mąż ma 33 Od ślubu minęło pół roku. Powoli rozpoczynamy starania. W ramach przygotowań do ciąży zrobiłam sobie badania krwi i niestety powychodziły za wysokie hormony, więc najpierw muszę je okiełznać W przyszłym tygodniu idę do endokrynologa i zobaczymy, co powie.
Hej kochana zapraszamy
Hmm ciekawe czemu mój lekarz mi nie zalecił badania krwi miałam tylko zrobić przedewszytkim badanie nasienia i chlamydie (chlamydi nie zdarzylam zrobić to mi powiedział ze to nie aż takie ważne) i powiedział ze badanie męża ok ja tez jak narazie od 2 miechów mam normalna owulację to ze nam da działać na spokojnie.a może jakbym zrobiła badania krwi to by jakieś nieprawidłowości po wychodziły. -
nick nieaktualny
-
kate55 wrote:Chętnie się przyłączę W maju będę mieć 24 lata, mąż ma 33 Od ślubu minęło pół roku. Powoli rozpoczynamy starania. W ramach przygotowań do ciąży zrobiłam sobie badania krwi i niestety powychodziły za wysokie hormony, więc najpierw muszę je okiełznać W przyszłym tygodniu idę do endokrynologa i zobaczymy, co powie.
Cześć Kate, ja jutro mam wizytę u endo-gina aż się boję co mi powie.