Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • zabcia2806 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby1991 wrote:
    Kurde jak ja nielubie niedziel nie ma co robić a jak u was?
    Ja jem orzeszki i pije winko mój chłop ma juz dość tego ovu:p jestem 24h online;)

A ja lubię niedziele, można odpocząć:-)a szczególnie dziś, spaliśmy do 15 ;-) ale całą noc przetańczyliśmy. :-)

Ovu czytam, ale rzadko piszę, mam nadzieję że dzięki temu wątkowi się to zmieni. :-) My winko też lubimy, na wesele dostaliśmy sporo butelek zamiast kwiatów.

Cześć Mordeczka :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 19:55

o1483e5etckudhmf.png

3jgxvfxmqavtht7y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabcia2806 wrote:
    A ja lubię niedziele, można odpocząć:-)a szczególnie dziś, spaliśmy do 15 ;-) ale całą noc przetańczyliśmy. :-)

Ovu czytam, ale rzadko piszę, mam nadzieję że dzięki temu wątkowi się to zmieni. :-) My winko też lubimy, na wesele dostaliśmy sporo butelek zamiast kwiatów.

Cześć Mordeczka :-)

Heh hej kochana zapraszamy;)
    My tez większość wina na wesele dostalismy ale po pol roku małżeństwa ani jedna butelka się nie uchowała:p

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny pomysł z tym winem my mieliśmy artykuły szkolne i daliśmy na Dom Dziecka im się to bardziej przydało jak nam te kwiaty :)

baby1991 lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Fajny pomysł z tym winem my mieliśmy artykuły szkolne i daliśmy na Dom Dziecka im się to bardziej przydało jak nam te kwiaty :)

Super pomysł;)
    Ja winocholik od razu pomyslalam o winach zamiast kwiatów, aczkolwiek nie zmuszalismy gości do kupna wina jak ktoś chciał to przyniósł kwiaty ale większość się pytała co chcemy:)

• zabcia2806 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby1991 wrote:
    Heh hej kochana zapraszamy;)
    My tez większość wina na wesele dostalismy ale po pol roku małżeństwa ani jedna butelka się nie uchowała:p

hehe a dużo butelek mieliście? Bo my 50 i jeszcze trochę zostało ale nie za dużo. :-)My po pół roku zauważyliśmy że w jednej butelce jest miód, nie ma co jesteśmy spostrzegawczy hehe :-)

Mordeczka fajna inicjatywa z tym domem dziecka. Brawo! My mieliśmy wino albo książki, i goście się spisali były tylko dwa bukiety ale to od osób które były tylko na Mszy Św. Jeszcze dostaliśmy 4 bociany, szkoda że jakoś nie chcą nam nic podrzucić. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 20:06

o1483e5etckudhmf.png

3jgxvfxmqavtht7y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabcia2806 wrote:
    hehe a dużo butelek mieliście? Bo my 50 i jeszcze trochę zostało ale nie za dużo. :-)My po pół roku zauważyliśmy że w jednej butelce jest miód, nie ma co jesteśmy spostrzegawczy hehe :-)

My tak kolo 20 może ale tez mieliśmy malo gości,wesele na 80 osób.

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie że tak każdy daję to na ma ochotę:) Nie ważne co pisze na zaproszeniu:)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Nadira Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem 20-tką 10 lat później;-)

ex2bcwa1oc4n8lw7.png
    ex2b3e5enw2ksmqc.png
    ex2b4z17x0iw5y73.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadira wrote:
    Ja jestem 20-tką 10 lat później;-)

Kochana nie liczy się rok urodzenia jak tylko się czujesz duchem na 20 to zapraszamy:*

• zabcia2806 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby 8o osób to przecież nie tak mało, my mieliśmy na 130 ale sami najbliżsi i przyjaciele i delegacje z pracy.

Hej Nadira

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 20:11

o1483e5etckudhmf.png

3jgxvfxmqavtht7y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabcia2806 wrote:
    baby 8o osób to przecież nie tak mało, my mieliśmy na 130 ale sami najbliżsi i przyjaciele i delegacje z pracy.

Hej Nadira

Ja mam bardzo malutka rodzinę mój trochę większą ale tez nie chcieliśmy na chama prosić osób a żeby mieć tak jak Ty 130 to chyba byśmy musieli po ulicy zaproszenia rozdawać:p heh

• kate55 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie się przyłączę :) W maju będę mieć 24 lata, mąż ma 33 :) Od ślubu minęło pół roku. Powoli rozpoczynamy starania. W ramach przygotowań do ciąży zrobiłam sobie badania krwi i niestety powychodziły za wysokie hormony, więc najpierw muszę je okiełznać :) W przyszłym tygodniu idę do endokrynologa i zobaczymy, co powie.

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • zabcia2806 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby1991 wrote:
    Ja mam bardzo malutka rodzinę mój trochę większą ale tez nie chcieliśmy na chama prosić osób a żeby mieć tak jak Ty 130 to chyba byśmy musieli po ulicy zaproszenia rozdawać:p heh

hehe my się zastanawialiśmy za to komu nie dać, no ale tak już jest.

Staracie się o dziecko?

zadziora lubi tę wiadomość

o1483e5etckudhmf.png

3jgxvfxmqavtht7y.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Nadira i Kate :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate55 wrote:
    Chętnie się przyłączę :) W maju będę mieć 24 lata, mąż ma 33 :) Od ślubu minęło pół roku. Powoli rozpoczynamy starania. W ramach przygotowań do ciąży zrobiłam sobie badania krwi i niestety powychodziły za wysokie hormony, więc najpierw muszę je okiełznać :) W przyszłym tygodniu idę do endokrynologa i zobaczymy, co powie.

Hej kochana zapraszamy ;)
    Hmm ciekawe czemu mój lekarz mi nie zalecił badania krwi miałam tylko zrobić przedewszytkim badanie nasienia i chlamydie (chlamydi nie zdarzylam zrobić to mi powiedział ze to nie aż takie ważne) i powiedział ze badanie męża ok ja tez jak narazie od 2 miechów mam normalna owulację to ze nam da działać na spokojnie.a może jakbym zrobiła badania krwi to by jakieś nieprawidłowości po wychodziły.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabcia2806 wrote:
    hehe my się zastanawialiśmy za to komu nie dać, no ale tak już jest.

Staracie się o dziecko?

Tak od 8 miesięcy. 6 sami a 2 juz pod okiem gina

zabcia2806 lubi tę wiadomość

• zabcia2806 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate55 wrote:

Cześć Kate, ja jutro mam wizytę u endo-gina aż się boję co mi powie.

o1483e5etckudhmf.png

3jgxvfxmqavtht7y.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co myślisz że będzie źle u Gina?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Marta8880 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja za tydzien 27 - juz blizej 30 niz 20 ;P A jesli chodzi o endo to nie ma sie czego bac, tez mialam troszke za wysoko chormony ale w ciagu miesiaca dalo sie uregulowac ;)

3jgx3e3kfxdd9uap.png[/url]
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:44

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ