Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Agnesia a czemu robisz druga bete?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMordeczko można ananasa w ciązy jeść znalazłam artykuł wkleje cytat i cały Artyukuł niżej
Ananas
"Ananas mógł znaleźć się na czarnej liście przez zawartość bromeliny – substancji stosowanej w medycynie do zwalczania stanów zapalnych. Środków z bromeliną nie zaleca się kobietom w ciąży. Jednak ananasa można zjeść bezpiecznie – zbyt dużą dawkę uzyskujemy przy spożyciu co najmniej 7 ananasów na raz."
http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/dieta/produkty-absolutnie-zakazane-w-ciazy-zobacz-czego-nie-wolno-ci-jesc,203_4826.html -
Dzień.dobry
Po 7 ananasach to pękła bym chyba hihi. Pewnie ze można mniammmm, uwielbiam ananasa matko laski ale dzisiaj pogoda u mnie chyba ze 100 stopni hihi. Nie mam czym oddychać, słońce aż parzy!!! zero wiatru nic... A przecież u mnie dopiero 8 rano szok. Jeszcze.kaszel przylazl do mnie, katar przeginka. Kiedy Ja wyzdrowieje!!!!! -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny ! już wróciłam, trochę się nawet opaliłam jodu się nawdychałam a teraz powrót do szarej rzeczywistości. W ogóle nie potrafię się odnaleźć rozleniwiłam się chociaż ciągle coś robię . Jeszcze nie czytałam Waszych wpisów, ale na wolną chwilę podczytam Was sobie a na chwilę obecną gratuluję Agnesi dwóch kreseczek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny