X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane jesteście , dziękujemy ;)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej ale fajowy Antoś :) Jutro idę rano na bete wyniki ok 15. Ale pójdę na 11 na bete bo mniej czekania na wyniki a się wyśpie :D Trzymajcie za nas mocno kciuki! :D

Paulette lubi tę wiadomość

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 05:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia trzymamy,trzymamy :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Agnesia trzymamy,trzymamy :)
    ja również trzymam :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek.! :)
    Antos dziękuję za miłe słowa. A Ja mocno trzymam kciukaski za WAS! :-p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana nie trzymaj za mocno kciuków, bo musisz mieć siły dla swojego maluszka tylko nas pozostałe wiruskami zarażaj :D <3

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to zarazam wiruskami <3 bez kciukow, jak już pójdzie taka dawka zarażenia to wiadomka że bd ok. :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysyłam Wam cała masę ich. !!! :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie tak :) dziękuje :* A jak się czujesz? Wzrósł Ci apetyt? Masz jakieś dolegliwości ? Jeśli wolno spytać :) Wiem, że każda kobieta jest inna i działa inaczej, ale jestem ciekawa jakie są dolegliwości na tym etapie ciąży . (ja sama bym juź była około 26/7 tc . ) No ale cóż jeszcze wszystko przede mną...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochanie znam ten ból, Ja właśnie zaczynalabym już 40 tydzień ciąży :/ ale jestem teraz na tym etapie co jestem i jutro zaczynam 21 i jestem najszczesliwsza na świecie. Ciebie tez to nie bawem czeka ale trzeba uzbroić się w cierpliwość niestety życie nas testuje.
    Można zapytać, pytajcie o co chcecie Ja na.wszystko Wam odpodowiem :) z wielką przyjemnością. Ogólnie ciążowa czuje się super, apetyt mam taki miarowy już, na początku ciąży tak do ok 16 tyg mogłam jeść dosłownie kilogramami jedzenie :) teraz już normalnie zajadam się. Dolegliwości hm... Na tym etapie są różne ale nie są one jakieś nie przyjemne bardzo, na pewno i to każda odczuwa z tego co czytam na forach Lasek które są na tym samym etapie co Ja że ciągnie je momentami przy kichaniu w okolicach jajników, przy szybkim wstawaniu niestety tak jest bo.rozciagamy się i wszystko wtedy odczuwamy inaczej. Takto czuje ruchy już coraz mocniej co należy do mega przyjemnych a na początku wielki szok hihi. :) ogólnie miałam całe życie chorobę lokomocyjną która się nasilila z mdlosciami na początku i ok 4 miesiąca dostałam leki na to i biorę drugi raz po chwili przerwy na wszelki wypadek bo czasami mdłości się Zdarza, czasami się rzygnie nie ładnie mówiąc ale to Przez całą ciaze można raz na jakiś czas rzygnac normalka a takto wszystko super :) jeszcze mam mega bol głowy codzienny od samego początku ciąży tzn tera z od.paru dni ustąpił ale takto migrena jak stąd do Częstochowy! Zgaga męczy już czasami aż wymiotowac się chce bo włoski bubusiowi rosną :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahh zazdroszczę Ci kochana :* chociaż może niedługo i ja o tym będę pisać ;) nigdy nic nie wiadomo hehe ;P no tak każda to ma inaczej. ja przed ciążą miałam straszne migreny, a w ciąży mi minęły i teraz mam bardzo rzadko . :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po pobraniu. Zrobiłam też test z 2go moczu :)
    69732a638b3a1055m.jpg

Jak beta wyjdzie ok to też będę was zarażała :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta 180,6 :D

Mordeczka, Paulette, Biedroneczka29, Paulina48 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    beta 180,6 :D
    śliczny przyrost ! :) Gratuluję jeszcze raz :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy:D teraz będziemy rośli!

• małazłośnica Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim,
    jestem tutaj nowa, co nieco przeczytałam , gratuluj tym którym już się udało.
    Mam 25 lat, cykle zazwyczaj 31 dniowe, razem z mężem staramy się od 2 miesięcy przy pomocy testów owulacyjnych i obserwacji śluzu.
    Dzisiaj w drugim cyklu starań jest 31 dc a ja mam znowu te okropne brązowe plamienia więc pewnie znowu jutro będzie okres...
    W poprzednim cyklu miałam dziwną nadzieję, że się udało (wiem, że rzadko kiedy udaje się szybko ale..) spóźniał mi się okres dostałam go dopiero po 35 dniach, dodatkowo miałam od 30 dc silne skurcze macicy, bóle jajnków nawet w nocy czego nigdy wcześniej nie miałam w takiej postaci...jednak testy negatywne.
    Teraz bóli tak silnych nie było, jedynie jak zwykle przed okresem. Test dzisiaj rano ale negatywny więc nadziei nie mam.
    Moja ginekolog nic nie powiedziała na dwudniowe plamienia przed okresami, nie powiedziała nic na dziwny cykl z skurczami przez 5 dni i spóźniającym się okresem..
    a ja jestem troszkę załamana nie sądziłam, że to tak trudno i czekanie od owulacji do terminu okresu ciągnie się tak, że nie wiadomo co ze sobą zrobić:(

f2w3rjjg787he44v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Cię Małazłośnico ;) tak ja mam takie same przemyślenia co Ty. też nie sądziłam, że to tak trudno jest zajść w ciążę. Łatwiej to wszystko sobie wyobrażałam. No cóż dziwna sprawa z tymi plamieniami, może idzie do innej gin ? I zobacz jak jakiś inny lekarz Ci na to powie.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję bety!!! <3 mówiłam że bd rosła wysko wysoko.
    Witam nowa.
    Ja jestem w ciąży zaraz 21 tydzień zaczynam ale staraliśmy się dwa lata, nieszczęście parami a raczej śladami pr z ychodzilo do nas, jestem po poronieniu i tak samo jak wy miałam takie przemyślenia, kiedyś myślałam że raz za przeproszeniem mąż się spusci i ciąża murowana! A tu chuj wielki i bąbelki... My to nie to co te malolaty które pykna się raz i ciąża! A potem mają życie w biedzie na garnuszku u rodziców a my damy dziecia wszystko co się da całe serce i bd stać je na nas, niektóre malolaty urodza i wypierdala dziecko ba śmieci. Bądźcie dumne z tego bo Bóg was testuje a potem szczęście przychodzi! Szczesliwy rodzic to szczęśliwe dziecko pamiętajcie :):) w.końcu się każdej z was uda czasu potrzeba na to bo każdy ma swoje miejsce w kolejce

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakecona mocne słowa, ale prawdziwe.

Racja każda z nas stoi w kolejce i musi poczekać. Czekanie jest najgorsze. Ale musimy być dzielna bo prędzej czy później uda się i reszcie dziewczyn. Jak zaczynałam tu się udzielać to niektóre dziewczyny pisały to co i ja teraz a teraz one same oczekują na swoje potomstwo. Więc musi niedługo nadejść i mój czas. <3

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mocne ale co Robić w bawełnę nie.ma co owijac. Każda z nas czeka na maleństwo a wiecie same że czasu nie przyspieszymy niestety, psychika siada Ja wiem przeżyłam to ale silnym trzeba być bo.kto jak nie my :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ