Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna - mocno, ale dobrze to ujęłaś, gratulacje ciąży:)
Ale powiedzcie dziewczyny, że własnie tak jest, ktoś za pierwszym razem bez myslenia o niczym i jest.. Oby było jako mówisz, że każdy ma swoje miejsce w kolejce.
Paulette widze po Twoim jakimś poprzednim wpisie, że byłaś na weekend nad morzem??;>
Ja również! miałam nadzieję, że odstresowanie od pracy i codzienności, jod i morskie powietrze pomoga, ale raczej oczekuje jutro okresu ;/
Ale faktycznie szukam juz od powrotu z pracy namiarów i opinii na innego ginekologa... nie takiego, który jest nastawiony tylko na pieniądze -
Teraz prawie każdy taki jest! Tego nie omimiesz niestety. Dziękuję bardzo
Antos też hihi. Niestety tak jest z tym zaskoczeniem bez zastanowienia, uda się i Wam mowie Wam to z taką ilością wirusów co Wam Antos mój wysłał to już niedługo hihi.
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak byłam nad morzem
nawet trochę odpoczęłam, chociaż nie potrafię teraz dojść do siebie. Cały czas jestem tam jeszcze nad morzem.No i oczywiście tam mniej o tym myślałam, a teraz to wybucha we mnie z podwojoną siłą ta tęsknota i to chęć zajścia w ciąże... Ja teraz oczekuję na owulację. Nie powstrzymujemy się przed niczym z moim eM. co ma być to będzie
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Teraz prawie każdy taki jest! Tego nie omimiesz niestety. Dziękuję bardzo
Antos też hihi. Niestety tak jest z tym zaskoczeniem bez zastanowienia, uda się i Wam mowie Wam to z taką ilością wirusów co Wam Antos mój wysłał to już niedługo hihi.
-
nick nieaktualnyZakręcona masz rację trzeba odpuścić. sama to sobie powtarzam. tylko ostatnio jak odpuściłam to tragicznie się to skończyło.. i teraz jestem zdania, że muszę być o krok wcześniej od wszystkiego. wiem, że tak się nie da, no ale nie potrafię sobie tego przetłumaczyć. Muszę być przygotowana i koniec. Trochę to głupie, no ale muszę jakoś z tym żyć..
Ja z tymi lekarzami to mogę zwariować.. Byłam u dwóch kobiet i jednego mężczyzny.. Jestem średnio zadowolona z każdego. Rozmyślam nad jednym ginekologiem(mężczyzną), ale sama jeszcze nie wiem. -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Kochana Ja juz miałam do czynienia z facetami i kobietami ginekologami i dla mnie facet delikatniejszy jest a wstyd do kieszeni trzeba schować w takiej sytuacji nic nie zrobisz.
No szkoda tylko, że jak już się zdecydowałaś to ma tak terminy zawalone ;/
Ja tego nie rozumiem... Jak tak może być w ogóle. To ja mam wiedzieć już pół roku wcześniej, że będę w ciąży żeby się zapisać? głupota . Ale nic na to nie poradzimy. -
Kochana Ja odpuscilam po badaniu USG w 9 DC jak powiedziała ze owulacji nie BD a ja w tym miesiącu nie wzielam właśnie clo na owulke , gaddala juz o in vitro itp itp , byłam wtedy w pl . odstresowalam się mega bo poimprezowalam ze znajomymi wrocilam pamiętam 10 lutego do domu i praca , dom praca bralam tabsy na wywołanie okresu , tzn luteine pod językowa odstawilam i 12 dni nic okresu ani slychu ani widu , mój D ze test mam zrobić , tu z ovu laski to samo ale ja uparcie ze po chuj rozczarowanie kolejne , nie robię i juz ale mierzylam ciągle temke i była na prawdę wysoka. Nastepnego dnia wstalam o 4 rano z myślą ze ja muszę zrobić ten test , poszlam zrobić odrazy dwie kreski , ja w szoku byłam plakalam i czekalam 3 h do 7 rano na mojego lubego i plakalam i niedowierzalam ! Odpuscilam całkowicie a ok 13/14 lutego owulka była późno bo w 23/24 DC !!! I teraz pod sercem szczęście nosze a jednak cud się stal wiec i wy sprobujcie odpuścić ! A badania wszystkie po robione itp ?
-
Dokładnie wyboru czasami się nie ma to samo przy porodzie:) BD pięciu facetów to BD kochanie i nic nie zdzialasz ! Krepowac każda BD się obcego faceta normalne ale dokładnie to jest lekarz ma zrobić co swoje i heja! On juz tyle cipek widział ze kolejna nie robi wrażenia na nim haha
-
Kurcze to faktycznie coś w tym jest, że jak się trochę odpuści to wtedy się udaje, jesteś świetnym przykładem;)
Ja też byłam u trzech lekarzy kobiet i z żadnej nie jestem zadowolona .. szukam dalej...
a w sobotę na chrzciny i znowu będzie to niefajne uczucie zazdrości... (fuj fuj jestem zła ;/) i pewnie aluzje i pytania rodziny ehhh -
Cześć. Mam takie pytanko czy mierzycie tempkę w trakcie @?
A jeśli chodzi o te odpuszczenie to coś w tym jest,ale weź i odpuść jak się marzy o małym szkrabie. Trzymam kciuki za Was :-* i z góry dziękuję za odpowiedź. -
No ciężko jest ale takie akcje jak u mnie np niespodziewane i juz masz odpuszczenie:) na wyjazdach tez cieszysz się bardziej urlopem , chcesz zapomnieć o szarej rzeczywistości na chwilę ...
trzeba próbować .
Izabela23 Ja mierzylam temperaturę długi czas , mierzylam 3,4 DC tam zaczynalam wiec wypadało i w okres czasem. Nie przejemne babrac się ale wtedy miarodajna najbardziej temperatura jest i pamiętaj ze zawsze przed wstaniem z łóżka z samego rana najlepiej po nocy przespanej chyba ze nocki robisz to po 3 godzinnym śnie min.Izabela23 lubi tę wiadomość
-
Izabela23 wrote:Cześć. Mam takie pytanko czy mierzycie tempkę w trakcie @?
A jeśli chodzi o te odpuszczenie to coś w tym jest,ale weź i odpuść jak się marzy o małym szkrabie. Trzymam kciuki za Was :-* i z góry dziękuję za odpowiedź.
Ja mierzę od początku cyklu i mam nadzieję, że uda mi się dotrwać do końca. W poprzednim zaczęłam, wyjechałam i zapomniałam o termometrze.. ale w sumie i tak po 2 dniach przyszła przedwczesna @. ;/ -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
jak to jest, że zawsze miałam cykle 28-31 dniowe, a odkąd zaczęłam się starać coś się dzieje i są dłuższe??
Dziś już 32 dc test rano oczywiście negatywny, ale co dziwne nie mam od późnego wczorajszego wieczora tych brązowych plamień... ale to pewnie cisza przed burzą, bo i tez piersi przestały boleć, a w 29 i 30 dc bolały strasznie.
Ehh i jak tu iśc do pracy