Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny .
macie racje to i tak siedzi w głowie czy jestem na forum czy też nie, a tak jak piszecie przynajmniej można lepiej poznać swój organizm, wymienić się doświadczeniami itp.
Dziś byłam trochę zajęta, bo musiałam jechać do Płocka opłacić szkołę, poźniej pojechałam do przyszłej szwagierki pasemka jej robić (pierwszy raz w życiu)nawet tragedii nie było, ale na drugi raz kazałam jej się zapisać do fryzjera
A później jak wróciłam to fatalnie się czułam. Chyba miałam migrenę bo musiałam leżeć nieruchomo to mnie głowa bolała. W końcu jak mi się przysnęło i się obudziłam to ból minął więc weszłam do Was
A co tam u Was słychać ?
Agnesia jaki ładny przyrost -
nick nieaktualny
-
Jak Wam mija początek dnia?
Mnie znowu roznosi. Te nasze starania to totalna kpina. Mi zależy, robię co mogę, a on... po prostu jest czasem. Znów mi dzisiaj zadzwonił, że wysyłają go na delegację i nie będzie go cały weekend. Mam dziwne przeczucie, że w terminie owu znów mi coś odwali i będzie tak jak w poprzednim cs. Jestem wściekła ;/ -
nick nieaktualnyHej
u mnie świeci słońce, rano już byłam truskawki urwać, żeby zamrozić a w zimę na ciasto mieć
a teraz muszę iść jeszcze raz, ale mi się już nie chce ;/
Asmee przykro mi, że tak u Ciebie kiepsko ze staraniami i że tak wypada jak wypada
Ja też jestem trochę zła, bo myślałam, że owulacja mi trochę później wystąpi i w 21 dc trochę bardziej zaszaleliśmy z moim narzeczonym, ale jednak owulacja musiała być na wyjeździe gdzie nawet jakto i tak uważaliśmy (przerywany) . Więc też mam nerwy ...
-
Tak w ogóle to dzień dobry dziewczyny . skwar skwarem pogania a mnie aż głową boli: ( agnesia niedługo się staraliście faktycznie .
Asmee wiesz nie można nic na sile , ja doskonale cie rozumiem bo nie raz miałam taka sytuacje a maz wie kiedy masz obu itp ? -
ZakręconaOna: Wie wie, ale co z tego.. pracę ma taką, a nie inną. Nikt mu wolnego nie da z tego względu. Mówią, że jedzie i nie ma dyskusji. On też nie ma takiego parcia na posiadanie dziecka jak ja. Eh mnie też dziś głowa boli.. pogoda się zmienia. @ dokucza w bardzo dziwny sposób, ale to chyba ze względu na zmianę diety i przyjmowanie folika.
Paulette, po co przerywany skoro się staracie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bo my chciałybyśmy wiedzieć już, od razu po sexiku, czy tym razem się uda. Cierpliwość nie jest domeną kobiet choć zaprzeczamy temu.
Uh dziewczyny, tak mi się nie chce.. Dawno nie miałam tak ciężkiej nocy. Co chwilę się budziłam... a od 4 to już wgl wydawało mi się, że zaspałam. Za to teraz powinnam być już gotowa do wyjścia, a ja w łóżku leżę ;dgabi544, Paulette lubią tę wiadomość