X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestałam brać tabletki w styczniu i się starałam ;) więc niedługo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny . ;) macie racje to i tak siedzi w głowie czy jestem na forum czy też nie, a tak jak piszecie przynajmniej można lepiej poznać swój organizm, wymienić się doświadczeniami itp.
    Dziś byłam trochę zajęta, bo musiałam jechać do Płocka opłacić szkołę, poźniej pojechałam do przyszłej szwagierki pasemka jej robić (pierwszy raz w życiu) :D nawet tragedii nie było, ale na drugi raz kazałam jej się zapisać do fryzjera :P A później jak wróciłam to fatalnie się czułam. Chyba miałam migrenę bo musiałam leżeć nieruchomo to mnie głowa bolała. W końcu jak mi się przysnęło i się obudziłam to ból minął więc weszłam do Was ;) A co tam u Was słychać ?
    Agnesia jaki ładny przyrost <3

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie tak spanie wzięło ze muszę iść spać,oczy mi sie zamykają a dopiero 21:00.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam ogromnego siniaka po pobraniu krwi:( też już idę spać marzę o wtorku i aby już mieć wolne od pracy tyle mam planów że nie wiem od czego zacząć:D

• Asmee Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Wam mija początek dnia?

Mnie znowu roznosi. Te nasze starania to totalna kpina. Mi zależy, robię co mogę, a on... po prostu jest czasem. Znów mi dzisiaj zadzwonił, że wysyłają go na delegację i nie będzie go cały weekend. Mam dziwne przeczucie, że w terminie owu znów mi coś odwali i będzie tak jak w poprzednim cs. Jestem wściekła ;/

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) u mnie świeci słońce, rano już byłam truskawki urwać, żeby zamrozić a w zimę na ciasto mieć :D a teraz muszę iść jeszcze raz, ale mi się już nie chce ;/

Asmee przykro mi, że tak u Ciebie kiepsko ze staraniami i że tak wypada jak wypada :/

Ja też jestem trochę zła, bo myślałam, że owulacja mi trochę później wystąpi i w 21 dc trochę bardziej zaszaleliśmy z moim narzeczonym, ale jednak owulacja musiała być na wyjeździe gdzie nawet jak <3 to i tak uważaliśmy (przerywany) . Więc też mam nerwy ...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulette to po co uzywacie prezerwatyw ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to dzień dobry dziewczyny . skwar skwarem pogania a mnie aż głową boli: ( agnesia niedługo się staraliście faktycznie .
    Asmee wiesz nie można nic na sile , ja doskonale cie rozumiem bo nie raz miałam taka sytuacje a maz wie kiedy masz obu itp ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna: Wie wie, ale co z tego.. pracę ma taką, a nie inną. Nikt mu wolnego nie da z tego względu. Mówią, że jedzie i nie ma dyskusji. On też nie ma takiego parcia na posiadanie dziecka jak ja. Eh mnie też dziś głowa boli.. pogoda się zmienia. @ dokucza w bardzo dziwny sposób, ale to chyba ze względu na zmianę diety i przyjmowanie folika.

Paulette, po co przerywany skoro się staracie?

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 12 czerwca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette po co gumka jak sie staracie o dzidziusia ????

Sofija <3
    201602294556.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    <3 to i tak uważaliśmy (przerywany) . Więc też mam nerwy ...

Dziewczyny, tam nie ma mowy o gumce :P

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette piszę o seksie przerywanym a nie o prezerwatywach :)
    Co tam kochane jak Wam mija piątek ? :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj totalny luzik. Pół dnia w łóżku, teraz sobie mani i pedi zrobiłam :) Obijam się jak mogę. :) Szkoda tylko, że nie ma gdzie wyjść choćby z psem na spacer.. burza taka, że szkoda gadać. Nie lubię tego ;/

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie była burza ale chwilowa teraz poszłam powiesić pranie na suszarkę jest tak duszno że chyba znowu przyjdzie jakaś burza

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • madamme190 Debiutantka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kobitki :) mam srednio 30:31dc, miesiączkę ostatnia mialam 11.05-17.05 dzisiaj dostalam delikatnych plamien, naprawde delikatnych, śluz lekko zabarwiony, kochałam sie z mężem 9,16,22,24.05 bez zabezpieczenia, jest szansa?

• Asmee Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg moich obliczeń owulacja była (jeśli była) między 15-19dc (25-29.05), a więc szansa jest całkiem realna :)

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie używamy prezerwatyw. ;) a był przerywany dlatego, że myślałam, że będę miała później owulację i mój marudził, żeby się wstrzymać, a jak już się nie chciał powstrzymać to już po ptakach ... ;/

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paletę Hahahaha a złe przeczytałam :)
    Wiecie co człowiek to jest głupi we wtorek mam dostac @ i juz mysle zeby zatestowac :) :) ale za cholerę tego nie zrobię :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka czlowiek nie jest głupi tylko niecierpliwy ;) szkoda ze to nie mozliwe ale skoro sa testy owulacyjne i ciazowe to powinni tez wymyslic testy postosunkowe czy plemniki dotarły tam gdzie trzeba :P

gabi544 lubi tę wiadomość

• Asmee Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo my chciałybyśmy wiedzieć już, od razu po sexiku, czy tym razem się uda. Cierpliwość nie jest domeną kobiet choć zaprzeczamy temu. :)

Uh dziewczyny, tak mi się nie chce.. Dawno nie miałam tak ciężkiej nocy. Co chwilę się budziłam... a od 4 to już wgl wydawało mi się, że zaspałam. Za to teraz powinnam być już gotowa do wyjścia, a ja w łóżku leżę ;d

gabi544, Paulette lubią tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ