X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie mam taki zamiar. urwać kontakt. Wiecie, jak się tak wygadałam, to jest mi o wiele lepiej. Dziękuję dziewczyny.
    Zakręcona - niestety, oni owszem widzą że dzieci sie odwracają, ale zawsze jak tam byłam to słyszałam, że oni nie wiedzą, co takiego zrobili, że nikt ich nie odwiedza.
    A pamiętam, jak byłam szczylem małym miałam może z 7 lat, i mój ojciec pokłócił się z moim bratem (7 lat starszy ode mnie więc miał około 14 - 15 lat wtedy). I w nerwach mój ojciec powiedział do mojego brata, że cytuję "mógł się na blachę spuścić, to by przynajmniej placek był a nie taki gówniarz jak on" (sorry za dosłowność). NIe wiedziałam o co chodzi, ale zobaczyłam że mój brat się po prostu rozpłakał i wyleciał z domu, ze złości zaczął walić pięścią w mur szopki. Poleciałam od razu do siostry (bo z mężem mieszkała na piętrze) i jej wszystko powiedziałam, i pytałam się, dlaczego Tomek tak płacze. Dopiero ona go jakoś uspokoiła, ale dośc długo to zajęło...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam taki problem, a w sumie rozmyslenie. Moja przyszła teściowa zaproponowała żebyśmy na jakiś czas zamieszkali u niej. A. by miał bliżej do pracy a ja naokoło mam lasy no i jest tam też działka, nie ma tylu samochodów co za tym idzie nie ma spalin :) Dobrze żyje z nimi nie przeszkadzają mi nie wtrącają się w nic. No ale... mój przysżły teść to alkoholik i często się denerwuje (ja) jak on wraca pijany bo wtedy jest nerwowa atmosfera, tak samo jak mojego A. brat przychodzi i kłoci się ze swoją kobietą i to tak mocno przy swoim 3letnim dziecku. Z jednej strony to fajne rozwiązanie na to lato i kawałek ciąży, ale boję się że będzie za nerwowo. Ja mieszkam w samym centrum nie mam lasów w około są parki ale w nich pijaczki przesiadują i piją na ławkach. Co wy byście zrobiły?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 11:59

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi tragedia dosłownie tragedia!!!!!
    Agnesia chyba wolałbym te spaliny jak obecność napitego teścia,kłótnie i Twoje nerwy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 12:03

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Gabi tragedia dosłownie tragedia!!!!!
    Agnesia chyba wolałbym te spaliny jak obecność napitego teścia,kłótnie i Twoje nerwy.
    Ma wyjechać na cały lipiec to chyba wtedy się zdecyduje.

• Asmee Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi, u mnie od piczatku nie lubili narzeczonego, ale twierdzili, zs to moja decyzja. Teraz niestety na kazdym kroku mi wytykaja. Wazne, ze nie daja mu odczuc tego.

Agnesia, tez uwazam, ze nerwy sa Ci teraz niepotrzebne..

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 14 czerwca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia jak wyjedzie to sobie jedz w razie czego zawsze możesz wrócić :)

Mnie cos brzuch czasami pobolewa wiec sie zbliża okropna @ na wtorek mam wyznaczona :/

Sofija <3
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka Ty chociaż bliżej nie wiadomej i będziesz szybciej wiedziała ;) ja do @ jeszcze około 10 dni :/ a mój kochany narzeczony już dziś kazał mi testować :D on to jest dopiero niecierpliwy. a mówią że to kobiety nie mają cierpliwości :P

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

Wysłany: 14 czerwca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette ja to juz jestem pewna na 99,9% ze dostane @ brzuch mnie pobolewa czasami,a juz miałam w głowie zeby jutro zatestowac,ale nie ma sensu jak czuje ,ze małpa nadchodzi :/ tylko dziwne jest to ze jeszcze nie plamie bo zawsze juz plamilam przed @

Sofija <3
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka - może jednak nie ;) może się miło zaskoczysz :)
    ja zaczęłam dziś nowy cykl, choć też miałam dostać we wtorek...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi może to lepiej, że przyszła wcześniej. Szybciej zaczynasz nowy cykl. A tak jak ja muszę do @ czekać około 10 dni :/

ale mnie prawy jajnik strasznie boli :(

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi o boshe z takiego zaskoczenia bym do końca życia sie nie pozbierala Hahaha :)
    Moj maz zadał mi dzis pytanie "kochanie jakbym był bezpłodny to odeszła bys ode mnie "???? Mowie,ze chyba zwariował,ze nie ma takiej opcji!!!!!mowie ze zawsze można zaadoptować,to ze chcemy dziecko to nie za wszelka cenę nie można dać sie temu zwariować ,widziałam ze lżej mu sie zrobiło :)

A mnie juz korci,zeby jutro rano zrobic test :) :) jak myślicie jest sens zeby robić ?? Jutro pon a we wt mam dostac @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 21:21

Sofija <3
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no cóż mozesz i zrobić jutro ;) sensu by nie bylo jak ja bym testowała :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedroneczko - pewnie że taak :) testuj jeśli masz ochotę :) i przesyłaj wirusy ciążowe, bo mam nadzieję, że taki będzie finał u Ciebie :D jeszcze trochę, wszystkie pójdą na fiolet, sama tu zostanę :D
    Paulette - może się naczekasz na @ jeszcze dłużej. Jakieś 9 miesięcy :) ależ by było fajnie.
    Ja też w życiu nie zostawiłabym męża z tego powodu. Przecież tak jak mówisz, jest dużo innych możliwości. Można adoptować chociażby, tak jak piszesz.
    Żegnam się z Wami na dziś, idę spać bo jutro do pracy. Niby na 9 ale budzę się codziennie o 4 :D Dobranoc :)

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowych snów Gabi :*
    i zobaczysz obydwie przejdziemy na fioletową stronę mocy <3

gabi544 lubi tę wiadomość

Wysłany: 14 czerwca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Gabi :*
    Ja raczej tutaj jeszcze z Wami pobaluje :) brzuch pobolewa od czasu do czasu wiec na pewno @ przyjdzie ,a jutro zobaczę czy zrobię test czy poczekam do wtorku :)

gabi544 lubi tę wiadomość

Sofija <3
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy Biedroneczka wytrzymała czy nie wytrzymala :P z testowaniem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam :) ja właśnie też tu zaglądam i wyczekuje wiadomości od Biedroneczki. Dobrej wiadomości :)
    Ale u mnie waliło piorunami przed chwilą. Obudziła mnie burza po 6, bo mi budzik nie zadzwonił. Kurde aż nam prąd wywaliło. Ale teraz fajne powietrze jest :)

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki :) jednak wytrzymałam i nie testowałam,ale korciło :) :) nie testowalam dlatego ponieważ w nocy jak i rano pobolewal mnie brzuch to jest taki sam ból brzucha jak zawsze mam na @ wiec stwierdziłam,ze nie ma sensu testować,byłam pewna,ze plamienie sie pokaże a do teraz sucho .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 10:31

Sofija <3
    201602294556.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko, nie czekaj na @, nie przyjdzie mówić Ci ;P <zaciskam kciuki> ;)

Jak tam u Was dzisiaj dziewczynki? Ja dostałam jakiegoś powera. Od rana posprzątałam klatkę mojego szczurzego stada, wycałowałam wszystkie ogonki, wybawiłam i teraz piję sobie kawkę, a zaraz lecę połazić po sklepach. Mam ochotę coś sobie kupić. ^^

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 15 czerwca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Assme chciałabym żeby nie przyszła ale ten ból brzucha mowi sam za siebie :/

Sofija <3
    201602294556.png
‹‹ 216 217 218 219 220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ