Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Do szczurów trzeba się przekonać. Ja kiedyś bałam się ich panicznie, a teraz nie wyobrażam sobie bez nich życia. Ba, nazywam chłopców swoimi synusiami. Nikt lepiej nie pociesza niż oni. Jedyne, co mnie boli to ich wiek.. mają już blisko 2 lat i niedługo czas będzie się żegnać, a tego chyba nie zniosę.
Oo, mi dzisiaj wpadły w ręce sandałki na szpilkach, dwie spódniczki i sukienka plus jakiś lakier do paznokci z rimmela (promocja w rossku) -
nick nieaktualnyja też właśnie wróciłam
Witaj Motylek - miło że dołączyłaś
Bedroneczko - Asmee ma rację póki nie ma @ trzeba wierzyć
Ale u mnie dzisiaj fajnie, chłodno. Tylko spać mi się chce, bo po 4 obudził mnie tak przeraźliwy grzmot, że bałam się ruszyć. A potem jeszcze wysiadł prąd i zaczął walić grad w szyby.. Wtedy to już całkiem strach mnie sparalizowal..motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie słoneczka pisze aby Wm cos pokazać :
http://static.pokazywarka.pl/i/5918566/894235/image.jpg
Aaaaaaaaaaaaa jak sie cieszę
Gabi,Asmee miałyście racje
Mordeczko dziękuje Ci za wskazówki z ananasem,zdziałał cuda,DZIEKUJE!!!!!!!!
Wysyłam Wam miliony wiruskowWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 06:29
gabi544, Agnesia, ZakręconaOna, motylek1909, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki dolaczam sie jesli moge. Najpierw OGROMNE GRATULACJE ZAFASOLKOWANYM! Przesylajcie wiruski
Cos o mnie... w niedziele 1 rocznica slubu, razem od 6 lat ponad, mamy po 23 lata. Odrzucenie tabletek anty - kwiecien 2013 po zakrzepie. Swiadome starania od czerwca 2014, bez zabezpieczenia rok wczesniej. Stosujemy NaPro.