Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Tunczyk. No Ja spojrzalam na Twój wykres i powiem tak , dla mnie owulację moglas mieć z 12 na 13 w nocy dnia cyklu oczywiście ale także i w 14 dniu cyklu a malo przytulanek strasznie macie . Sadze ze w tym cyklu nici chociaż życzę jak najlepiej. Długo się staracie ?może cos opowiesz nam o sobie jak dolaczasz:) ?!
-
nick nieaktualny
-
Zresztą nawet czasami najlepsze wykresy kończą się nie powodzeniem a te najgorsze kropeczkami zielonymi wiec też do konca nie ma co się sugerować wykresem , on jest po to żeby pomoc nam w obserwacji siebie a nie dokładnym stwierdzeniu czy jest ciąża:)
-
nick nieaktualnyDziękuję za odpowiedź ZakręcOna jeśteśmy po ślubie już prawie rok i cztery miesiące temu podjęliśmy decyzję o dzidziusiu Bardzo tego pragnę ale już 4 miesiące i nić... Faktyczie z naszym rzytulaniem jest kiepsko ... bardzo dużo pracujemy a ja na różne zmiany i przychodzimy do domu zmęczeni.... poza tym jestem osobą bardzo wymagającą chyba pod tym względem i musi mi się naprawdę chcieć... tco jest faktem że dla mnie samej to jak rzadko się przytulamy jest smutne. Ale nie potrafię przeskoczyć pewnych swoich wad. Fajnie że ktoś odpisał i się mną zainteresował... dziękuję ślicznie :*
-
Dopiero teraz przeczytałam Wasze posty. Biedroneczko, tak bardzo się cieszę, Gratuluję i proszę o wiruski.
Nowe dziewczyny serdecznie witam
Tuńczyk, mi niestety wyglada jakby temp spadała na @, ale mimo wszystko trzymam kciuki za zielony finałBiedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tuńczyk wrote:Dziękuję za odpowiedź ZakręcOna jeśteśmy po ślubie już prawie rok i cztery miesiące temu podjęliśmy decyzję o dzidziusiu Bardzo tego pragnę ale już 4 miesiące i nić... Faktyczie z naszym rzytulaniem jest kiepsko ... bardzo dużo pracujemy a ja na różne zmiany i przychodzimy do domu zmęczeni.... poza tym jestem osobą bardzo wymagającą chyba pod tym względem i musi mi się naprawdę chcieć... tco jest faktem że dla mnie samej to jak rzadko się przytulamy jest smutne. Ale nie potrafię przeskoczyć pewnych swoich wad. Fajnie że ktoś odpisał i się mną zainteresował... dziękuję ślicznie :*
-
nick nieaktualnyBadań nie robiliśmy na razie żadnych byłam u Ginekolog w drugim miesiącu starań żeby potwierdziła czy w środku w porządeczku i że można startować, no i w sumie tak też stwierdziła Temperaturkę i wykresik dopiero robię w tym miesiącu i testy owulacyjne też od tego miesiąca, wcześniejsze miesiące próbowaliśmy wstrzelić z kalendarzyka miesiączkowego na oko ale się nie udało i dlatego sięgnęłam po termometr, żeby się lepiej zapoznać ze swoim organizmem.
-
nick nieaktualnytYLKO MNIE NURTUJE TO DLACZEGO NIE BOLI MNIE BRZUCH JAK NA OKRES ZAWSZE MNIE BOLI I ŻE @ SIĘ NIE POJAWIŁA JESZCZE... JAK ROBIŁAM DZISIAJ RANO TEST TO BYŁAM PEWNA ŻE BĘDZIE DRUGA KRESECZKA... A NIE MA A JUŻ W TYM CZASIE RACZEJ BY SIĘ POJAWIŁA... ECHHH CIĘŻKI NASZ LOS KOBIETKI...
-
No ciężki ciężki ! Nic nie poradzimy:)
Kochana tez uważam ze by wyszła jakby cos było. Musisz uzbroić się w cierpliwość bo moga wasze starania potrwać miesiąc a mogą jeszcze potrwać z rok niestety ... Jak nie będzie wam jeszcze ze dwa miesiące wychodziło idź do lekarza i powiedz ze starcie się od półtora roku i co dalej może zaczną cie monitorować itp a potem może się uda albo cos więcej. Głową do gory ! Mnie naturalnie udało się zajść w cyklu odpuszczonym ze stwierdzonym brakiem owulacji i mnustwem chorób na sobie -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Zresztą nawet czasami najlepsze wykresy kończą się nie powodzeniem a te najgorsze kropeczkami zielonymi wiec też do konca nie ma co się sugerować wykresem , on jest po to żeby pomoc nam w obserwacji siebie a nie dokładnym stwierdzeniu czy jest ciąża:)
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Witajcie słoneczka pisze aby Wm cos pokazać :
http://static.pokazywarka.pl/i/5918566/894235/image.jpg
Aaaaaaaaaaaaa jak sie cieszę
Gabi,Asmee miałyście racje
Mordeczko dziękuje Ci za wskazówki z ananasem,zdziałał cuda,DZIEKUJE!!!!!!!!
Wysyłam Wam miliony wiruskow -
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczynki nie mogę do teraz uwierzyć ze sie udało aaaaaaa
Alicja a próbowałaś ananasa mi wlasnie pomógł chuba ananas bo udało sie w 6 cyklu kiedy jadłam ananasa
Dziewczyny a powiedzcie mi czy ja mogę teraz latać samolotem ?? Wybieram sie 26 na weekend do Polski?? I czy do fryzjera mogę iść ??
Wysyłam wiruski !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 10:39
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No ciężki ciężki ! Nic nie poradzimy:)
Kochana tez uważam ze by wyszła jakby cos było. Musisz uzbroić się w cierpliwość bo moga wasze starania potrwać miesiąc a mogą jeszcze potrwać z rok niestety ... Jak nie będzie wam jeszcze ze dwa miesiące wychodziło idź do lekarza i powiedz ze starcie się od półtora roku i co dalej może zaczną cie monitorować itp a potem może się uda albo cos więcej. Głową do gory ! Mnie naturalnie udało się zajść w cyklu odpuszczonym ze stwierdzonym brakiem owulacji i mnustwem chorób na sobie
To właśnie są dal mnie cuda ... oby i mnie się taki cud przytrafił