X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    pomożecie, zerkniecie??
    mój wykres
    https://ovufriend.pl/graph/4e8be75851fe4f517a286b88195caea2
    bardzo proszę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo bardzo proszę ? :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Tunczyk. No Ja spojrzalam na Twój wykres i powiem tak , dla mnie owulację moglas mieć z 12 na 13 w nocy dnia cyklu oczywiście ale także i w 14 dniu cyklu a malo przytulanek strasznie macie . Sadze ze w tym cyklu nici chociaż życzę jak najlepiej. Długo się staracie ?może cos opowiesz nam o sobie jak dolaczasz:) ?!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4e8be75851fe4f517a286b88195caea2.png

teraz będzie widać
    Proszę powiedzcie co Wam to mówi będzie kruszynka czy nie będzie?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuńczyk wrote:
    4e8be75851fe4f517a286b88195caea2.png

teraz będzie widać
    Proszę powiedzcie co Wam to mówi będzie kruszynka czy nie będzie?
    Tuńczyk widać normalnie nawet jak wrzucilas wczesniej , odpisalam Ci jeśli chodzi o mnie to tyle:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zresztą nawet czasami najlepsze wykresy kończą się nie powodzeniem a te najgorsze kropeczkami zielonymi wiec też do konca nie ma co się sugerować wykresem , on jest po to żeby pomoc nam w obserwacji siebie a nie dokładnym stwierdzeniu czy jest ciąża:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź ZakręcOna :) jeśteśmy po ślubie już prawie rok i cztery miesiące temu podjęliśmy decyzję o dzidziusiu :) Bardzo tego pragnę ale już 4 miesiące i nić... Faktyczie z naszym rzytulaniem jest kiepsko ... bardzo dużo pracujemy a ja na różne zmiany i przychodzimy do domu zmęczeni.... poza tym jestem osobą bardzo wymagającą chyba pod tym względem i musi mi się naprawdę chcieć... tco jest faktem że dla mnie samej to jak rzadko się przytulamy jest smutne. Ale nie potrafię przeskoczyć pewnych swoich wad. :) Fajnie że ktoś odpisał i się mną zainteresował... dziękuję ślicznie :*

• Asmee Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero teraz przeczytałam Wasze posty. Biedroneczko, tak bardzo się cieszę, Gratuluję i proszę o wiruski.

Nowe dziewczyny serdecznie witam ;)

Tuńczyk, mi niestety wyglada jakby temp spadała na @, ale mimo wszystko trzymam kciuki za zielony finał

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki ... kochane tu wszystkie jesteście... nie ma to jak w kupie siła :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 09:34

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuńczyk wrote:
    Dziękuję za odpowiedź ZakręcOna :) jeśteśmy po ślubie już prawie rok i cztery miesiące temu podjęliśmy decyzję o dzidziusiu :) Bardzo tego pragnę ale już 4 miesiące i nić... Faktyczie z naszym rzytulaniem jest kiepsko ... bardzo dużo pracujemy a ja na różne zmiany i przychodzimy do domu zmęczeni.... poza tym jestem osobą bardzo wymagającą chyba pod tym względem i musi mi się naprawdę chcieć... tco jest faktem że dla mnie samej to jak rzadko się przytulamy jest smutne. Ale nie potrafię przeskoczyć pewnych swoich wad. :) Fajnie że ktoś odpisał i się mną zainteresował... dziękuję ślicznie :*
    !kochana bez załamywania się ! Ja wychodzą z założenia ze na każda z nas bobasek czeka ale musimy przejść przez swoja kolejkę:) My z narzeczonym staralismy się 23 !miesiące: o! Kupa czasu a 4 miesiące skarbie wiem ze dla starajacej się pary to dużo ale tak na prawdę to nic:) badania jakieś robiliscie cos ? Wiesz są zdrowe pary które starają się latami niestety

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuńczyk wrote:
    dzięki ... kochane tu wszystkie jesteście... nie ma to jak w kupie siłą :)
    Kochana osd tego jest to forum żeby się wspierać i zalic jak mamy problem

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badań nie robiliśmy na razie żadnych byłam u Ginekolog w drugim miesiącu starań żeby potwierdziła czy w środku w porządeczku i że można startować, no i w sumie tak też stwierdziła :) Temperaturkę i wykresik dopiero robię w tym miesiącu i testy owulacyjne też od tego miesiąca, wcześniejsze miesiące próbowaliśmy wstrzelić z kalendarzyka miesiączkowego na oko :) ale się nie udało i dlatego sięgnęłam po termometr, żeby się lepiej zapoznać ze swoim organizmem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tYLKO MNIE NURTUJE TO DLACZEGO NIE BOLI MNIE BRZUCH JAK NA OKRES ZAWSZE MNIE BOLI I ŻE @ SIĘ NIE POJAWIŁA JESZCZE... JAK ROBIŁAM DZISIAJ RANO TEST TO BYŁAM PEWNA ŻE BĘDZIE DRUGA KRESECZKA... A NIE MA A JUŻ W TYM CZASIE RACZEJ BY SIĘ POJAWIŁA... ECHHH CIĘŻKI NASZ LOS KOBIETKI...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ciężki ciężki ! Nic nie poradzimy:)
    Kochana tez uważam ze by wyszła jakby cos było. Musisz uzbroić się w cierpliwość bo moga wasze starania potrwać miesiąc a mogą jeszcze potrwać z rok niestety ... Jak nie będzie wam jeszcze ze dwa miesiące wychodziło idź do lekarza i powiedz ze starcie się od półtora roku i co dalej może zaczną cie monitorować itp a potem może się uda albo cos więcej. Głową do gory ! Mnie naturalnie udało się zajść w cyklu odpuszczonym ze stwierdzonym brakiem owulacji i mnustwem chorób na sobie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Zresztą nawet czasami najlepsze wykresy kończą się nie powodzeniem a te najgorsze kropeczkami zielonymi wiec też do konca nie ma co się sugerować wykresem , on jest po to żeby pomoc nam w obserwacji siebie a nie dokładnym stwierdzeniu czy jest ciąża:)
    mój wygląda teraz tragicznie więc mam szansę :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Witajcie słoneczka pisze aby Wm cos pokazać :

http://static.pokazywarka.pl/i/5918566/894235/image.jpg

Aaaaaaaaaaaaa jak sie cieszę <3
    Gabi,Asmee miałyście racje :)

Mordeczko dziękuje Ci za wskazówki z ananasem,zdziałał cuda,DZIEKUJE!!!!!!!!<3 <3 <3

Wysyłam Wam miliony wiruskow <3
    moooooje gratulacje! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już w pracy, dziś do 18... chyba, o ile nie będę musiała dłużej siedzieć :P

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczynki :) nie mogę do teraz uwierzyć ze sie udało aaaaaaa <3

Alicja a próbowałaś ananasa mi wlasnie pomógł chuba ananas bo udało sie w 6 cyklu kiedy jadłam ananasa :)

Dziewczyny a powiedzcie mi czy ja mogę teraz latać samolotem ?? Wybieram sie 26 na weekend do Polski?? I czy do fryzjera mogę iść ??

Wysyłam wiruski !!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 10:39

Paulette lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie piękne kreseczki, pozazdrościć :) gratuluję z głębi serca :)

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    No ciężki ciężki ! Nic nie poradzimy:)
    Kochana tez uważam ze by wyszła jakby cos było. Musisz uzbroić się w cierpliwość bo moga wasze starania potrwać miesiąc a mogą jeszcze potrwać z rok niestety ... Jak nie będzie wam jeszcze ze dwa miesiące wychodziło idź do lekarza i powiedz ze starcie się od półtora roku i co dalej może zaczną cie monitorować itp a potem może się uda albo cos więcej. Głową do gory ! Mnie naturalnie udało się zajść w cyklu odpuszczonym ze stwierdzonym brakiem owulacji i mnustwem chorób na sobie

To właśnie są dal mnie cuda :) ... oby i mnie się taki cud przytrafił <3

‹‹ 218 219 220 221 222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ