Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Moim zdaniem starania mają duży wpływ na to. Pewnie zaczęłaś inaczej o siebie dbać, może brać suple..
częściej.
U mnie podziałały w 2stronę. @ nie dość, że przyszła w 26dc (za wcześnie) to jeszcze jej nadejście zwiastował ogromny ból piersi i brzucha. Ba, przez pierwsze 2 dni nie byłam w stanie chodzić tak bolało. Nigdy, aż tak nie miałam (TŻ mówi, że słyszy to co miesiąc) -
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź.
Ja mierzę chyba od 3 cykli,ale właśnie zastanawiałam się czy mierzyć w trakcie @
A jak chodzi o te starania to kurka wodna chyba u każdej coś się dzieje jak zaczynamy się starać. U mnie też z tym czeska komedia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyah tam szkoda, że psychika nam tylko przeszkadza a nie pomaga. ale to fakt ona bardzo płata nam figle. wiem sama po sobie, że jak jeszcze przed zajściem w ciążę spóźniał mi się okres i myślałam, że może to ciążą i zaraz przy tym milion objawów ciążowych robiłam test. Wychodziła jedna kreseczka i rozczarowanie a za pół godz przychodziła @ ...
-
Paulette wrote:ah tam szkoda, że psychika nam tylko przeszkadza a nie pomaga. ale to fakt ona bardzo płata nam figle. wiem sama po sobie, że jak jeszcze przed zajściem w ciążę spóźniał mi się okres i myślałam, że może to ciążą i zaraz przy tym milion objawów ciążowych robiłam test. Wychodziła jedna kreseczka i rozczarowanie a za pół godz przychodziła @ ...
-
ZakręconaOna wrote:Izabelka dokładnie , jak miała @ przyjść i się czekało na nią to mile zaskoczenie przyszło miałam to samo ! W 39 DC zrobilam test
-
nick nieaktualnyjuż myślałam o tym jak byłam na wyjeździe i teraz pisałam z naszą wspólną koleżanką z forum i się zastanawiam czy trochę nie odpuszczę sobie pisania i ogólnego udzielania się tu. Wiem, że będzie trudno, ale to dla mnie jest już jak uzależnienie (prawie)
i boję się, że przez to bardziej się nakręcam. Chociaż wątpie, żebym miała jakąś abstynencję tu, ale postaram się być mniej aktywna.
-
Mi się wydaje, że udzielanie się tutaj czy też jego brak nic nie zmieni.. to wszystko siedzi w głowie i do czasu aż sama sobie nie dasz odpocząć od starań, nic nie pomoże. Poza tym nie wierzę, że 'odpoczynek' coś daje.. moim zdaniem to zbieg okoliczności. Jeżeli ktoś się nie zabezpiecza, kocha i nie ma przeciwskazań zdrowotnych, to prędzej czy później będą II.. a to, że akurat wtedy odpuścimy, wyluzujemy.. to moim zdaniem zbieg okoliczności. Samo nie zabezpieczanie jest w takim przypadku staraniem.
ZakręconaOna, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sama siebie oklamywalam że odpuszczam i nie myślę o tym, ale przecież samej siebie nie oszukasz. Chciałam odpuścić ale chodziłam po sklepach i oglądałam testy najpierw owulacji a później ciążowe. Myślałam że jak się nie zapisze do czerwcowe to się uda na 100% oczywiście zaraz po owulacji nie wytrzymałam i zapisałam się. I mimo że nie odpuściłam to się udało
i to na miesiąc przed operacja mojego A. Na żylaki jąder, po której nie można się starać troszkę bo plemniki uszkodzone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 06:25
Paulette lubi tę wiadomość
-
Tak jak myślałam @ przyszedł rano...
kolejny przydługawy cykl...
Ja w tym miesiącu pojechałam nad morze, żeby tam się odstresowac , nie myślec, odpocząć, myślałam, że może dzieki temu się uda...
dziewczyny myslicie, że dwudniowe brązowe plamienia przed okresem moga być problemem? ktoś cos wie na ten temat? -
nick nieaktualnymałazłośnica wrote:Tak jak myślałam @ przyszedł rano...
kolejny przydługawy cykl...
Ja w tym miesiącu pojechałam nad morze, żeby tam się odstresowac , nie myślec, odpocząć, myślałam, że może dzieki temu się uda...
dziewczyny myslicie, że dwudniowe brązowe plamienia przed okresem moga być problemem? ktoś cos wie na ten temat?
Zostawaim Ci w takim razie wiruski na kolejny cykl!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 12:02
-
Brązowe plamienia dosc często się zdarzaja tak @ się rozkreca u niektórych .
Paulette uważam tak jak dziewczyny wyżej ze odseparowanie się od forum nic nie da ! Ja tak probowalam i nic nie dało , to tkwi w nas a forum pozwala dobrze ci poznać swój organizm i pogadac z ciekawymi osobamiPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny