X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No warto na pewno ale chore to wszystko !
    Kochana Ja nie napisalam ,ze do stanów Ci biuro podróży załatwić może chociaż w sumie może np. Do Las Vegas ! Moja znajoma tak leciała ...
    Ale na Dominikanę itp Kube załatwia normalnie biura wiec pewnie skorzystamy i wylecimy gdzieś , może w dalekiej przyszłości uda się i stany zwiedzić.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakreconaOna wybacz ale jestem jeszcze lekko oszolomiona buhhaaa :) zle zrozumialam hahha :)

dziewczyny czy mam powtorzyc bete za dwa dni? wy powtarzalyscie?

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierdroneczko - ale masz przeżycia. nieźle się stresa najadłaś. Ale wynik piękny :) gratuluję raz jeszcze :)

Kurde - nie wiedziałam, że procedura uzyskania wizy jest tak skomplikowana. Masakra jakaś. Zawsze myślałam - a, się wypełni jakiś wniosek, i przyznają :D a po co im wiedza o dochodach? :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po to im kochanie wiedza o dochodach Twoich by sprawdzić czy aby na pewno masz pieniądze na życie w pl albo tam żeby na koszt państwa nie żyć i nie zostać w stanach tego typu sprawy. Biedroneczko jak chcesz to powtorz dla własnego spokoju , ja w pierwszej ciąży co ja poronilam jak robilam beta to tylko wtedy w życiu ja robilam a ze była niska ale ciazowa to musialam powtorzyc czy wzrasta ... Wzrastała i co z tego ...
    A ty masz tak dużą ze bez sensu wydawać kasę serio: )

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 17 czerwca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi dziekuje :)

Dokladnie informacje typu ile masz na koncie ile zarabiasz,jaka masz prace itp to tylko pytaja po to czy przypadkiem nie jedziesz do Stanow do pracy :) musisz udowodnic ze trzyma Ci cos w Pl np dobra praca lub jak ktos ma dom,ieszkanie itp lub to,ze sie ma kase :)

To nie bede isc na kolejna bete,tak sie zastanwaiam kiedy isc o gina pierwszy raz :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ja osobiście myślę żebyś się zapisała na wizytę pierwsza tak ok 7 tyg ciąży bo wtedy juz będziesz miała wizytę taka ze i będzie maluch i serduszko bo jak teraz pojdziesz to jedynie zobaczysz pęcherzyk maleńki o ile juz widoczny jest ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na NFZ będziesz szła czy prywatnie ?

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaOna bede chodzic prywatnie,jak bede musiala miec papier od gina do spraw zwolnienia z pracy to bede musial isc a jak nie bede potrzebowac od niej papierow to pojde tak jak piszesz ok 7 tyg :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na pierwszą wizytę poszłam jak zaczęłam 7tc

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo tak najlepiej , wtedy masz wizytę juz gdzie widać jak pisalam serduszko i plodzik maleńki a nie sam pecherzyk a jak Ty biedroneczko masz iść prywatnie to tym bardziej lepiej dwa razy kasy nie wydawać. Wstrzymasz się:)
    Ja poszlam w 9t3d na pierwsza wizytę:) i widziałam pięknie wszystko a w pierwszej ciąży poszlam w 5 tyg i widziałam ledwo pecherzyk/ pęcherzyki ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona to miałaś ciąże bliźniaczą. ?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam na pierwszej wizycie w 7 tygodniu właśnie. Ale niestety nie widziałam dziecka, bo ta kobieta uznawała, że wiecej jak 3 usg nie trzeba robić. Pierwszy raz zobACzyłam swoje dziecko w szpitalu, kiedy lekarz oznajmił mi, że serce nie bije. Ehhh..

Wracam do Was. Zjadłam właśnie obiadek i wcinam teraz owsiankę ;) Był u mnie brat z żoną i dzieckiem, on wrócił w niedzielę do Polski z Holandii na dwa tygodnie. Ostatnio widziałam ich jakieś 4 miesiące temu. ;) powiem Wam, że jak zobaczyłam jego córę to nie mogłam jej poznać - tak urosła. Jak te dzieci się zmieniają w ta szybkim tempie? :) ale się wybawiłam, chyba bardziej niż ona :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja swojego bąbelka widziałam w szpitalu jak mnie przyjmowali to mi lekarz pierwszy raz pokazał taką fajną kropę było widać i też pierwsze co to było dlaczego nie ma serduszka.. Później kolejne usg i kolejne i NIC . ehh tam szkoda .. co się stalo to się nieodstanie.. Trzeba żyć dalej .

A ja sobie tak wszystko liczę i wyliczam, bo bym już testować chciała (żeby to wszystko było takie proste ) Ale wiecie co ? Co sądzicie o szczęśliwej 7 ? :D
    Jestem 7 dpo i mam jeszcze 7 dni to @ :D tylko szkoda że tempka nie w okolicach 37 :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze :D nie łam się Mała, nie daj się pokusie :P nie testuj :D najlepiej nie kupuj w ogóle testu :P
    A poza tym do @ jeszcze tydzień więc tempka może się diametralnie zmienić :D

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana nie złamię sie chociaż mam jeden test :D ale to taki magiczny jest, bo jak zamawiałam taki termometr co Ty pisałaś że używażasz i patrzyłam gdzie jest najtaniej no i był z testem ciążowym GRATIS :D więc wiesz nie mogę go zmarnować tylko jak mam go użyć to już muszę być pewna, że będą dwie kreski ;) no jeszcze tydzień liczę na to, że może chociaż jakiś minimalny skoczek będzie. Modlę się o to dzień i noc :) <3

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :P zajmij myśli czymś innym - szybciej zleci :D no pewnie - takiego wyjątkowego testu nie można zmarnować :P i tego się trzymajmy :P
    jak mija wieczorek? :) u mnie znowu samotny, mąż w pracy do późna.. Zapowiedział, że przed 22 nie wróci.
    A tu dopier 20, a mnie już oczy się zamykają :P przesilenie letnie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam egzamin niedziela-poniedziałek i uczę się do niego, ale i tak myślami cały czas jestem z testowaniem :P ale staram się :)

no ja też siedzę sama, bo mój dzwonił z godz temu, że niedługo kończy pracę (ale nadal w niej jest) i do tego chciałam żeby jeszcze wstąpił do cukierni po coś słodkiego, bo ma blisko pracy gdzie dla niego jest całodobowo otwarta, bo facet sprzedaje w domu :D więc jeszcze musi mi jakieś słodkości kupić i bardziej się nie mogę doczekać tych słodkości niż jego :P gorzej jak zapomni o.O

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha :P no to będzie faktycznie tragedia :D
    a powiedz mi, jak z Twoim jajnikiem? Boli dalej? Przeszło? Byłaś u lekarza może?

aa.. no i oczywiście powodzenia na egzaminie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:41

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laska nie testuj :) te!peratura jeszcze tysiąc razy może się zmienić i nie zawsze człowiek się powinien sugerować tempka co do ciąży moja znajoma z obu zaszła przy 36 z groszem nie więcej niż 36.6 ona zimna babka hahjaha

Paulette, gabi544 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi nie byłam u lekarza, ale już mnie nie boli. tzn jak dotknę ręką to czuję lekki ból. więc to pewnie jakiś nerwoból był i akurat wlazł w okolice jajnika :P jeszcze nie umieram :D więc do lekarza nie idę. Zresztą i tak będę musiała się wybrać do swojej gin. jak nie dostanę @ lub jak dostanę i mi się skończy. więc nawet jak coś to jej wspomnę o tym.

Nie dziękuje kochana :*

Zakręcona ja jak byłam w ciąży to miałam ciągle w granicach 37,3 . Ale fakt faktem jest taki, że kobieta zmienną jest i to jak jej ciało się będzie zachowywać to tego nawet najstarsi górale nie wiedzą :D

‹‹ 226 227 228 229 230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ