Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
No warto na pewno ale chore to wszystko !
Kochana Ja nie napisalam ,ze do stanów Ci biuro podróży załatwić może chociaż w sumie może np. Do Las Vegas ! Moja znajoma tak leciała ...
Ale na Dominikanę itp Kube załatwia normalnie biura wiec pewnie skorzystamy i wylecimy gdzieś , może w dalekiej przyszłości uda się i stany zwiedzić. -
nick nieaktualnyBierdroneczko - ale masz przeżycia. nieźle się stresa najadłaś. Ale wynik piękny
gratuluję raz jeszcze
Kurde - nie wiedziałam, że procedura uzyskania wizy jest tak skomplikowana. Masakra jakaś. Zawsze myślałam - a, się wypełni jakiś wniosek, i przyznająa po co im wiedza o dochodach?
-
Po to im kochanie wiedza o dochodach Twoich by sprawdzić czy aby na pewno masz pieniądze na życie w pl albo tam żeby na koszt państwa nie żyć i nie zostać w stanach tego typu sprawy. Biedroneczko jak chcesz to powtorz dla własnego spokoju , ja w pierwszej ciąży co ja poronilam jak robilam beta to tylko wtedy w życiu ja robilam a ze była niska ale ciazowa to musialam powtorzyc czy wzrasta ... Wzrastała i co z tego ...
A ty masz tak dużą ze bez sensu wydawać kasę serio: ) -
Gabi dziekuje
Dokladnie informacje typu ile masz na koncie ile zarabiasz,jaka masz prace itp to tylko pytaja po to czy przypadkiem nie jedziesz do Stanow do pracymusisz udowodnic ze trzyma Ci cos w Pl np dobra praca lub jak ktos ma dom,ieszkanie itp lub to,ze sie ma kase
To nie bede isc na kolejna bete,tak sie zastanwaiam kiedy isc o gina pierwszy raz -
Bo tak najlepiej , wtedy masz wizytę juz gdzie widać jak pisalam serduszko i plodzik maleńki a nie sam pecherzyk a jak Ty biedroneczko masz iść prywatnie to tym bardziej lepiej dwa razy kasy nie wydawać. Wstrzymasz się
Ja poszlam w 9t3d na pierwsza wizytęi widziałam pięknie wszystko a w pierwszej ciąży poszlam w 5 tyg i widziałam ledwo pecherzyk/ pęcherzyki ...
-
nick nieaktualnyJa byłam na pierwszej wizycie w 7 tygodniu właśnie. Ale niestety nie widziałam dziecka, bo ta kobieta uznawała, że wiecej jak 3 usg nie trzeba robić. Pierwszy raz zobACzyłam swoje dziecko w szpitalu, kiedy lekarz oznajmił mi, że serce nie bije. Ehhh..
Wracam do Was. Zjadłam właśnie obiadek i wcinam teraz owsiankęBył u mnie brat z żoną i dzieckiem, on wrócił w niedzielę do Polski z Holandii na dwa tygodnie. Ostatnio widziałam ich jakieś 4 miesiące temu.
powiem Wam, że jak zobaczyłam jego córę to nie mogłam jej poznać - tak urosła. Jak te dzieci się zmieniają w ta szybkim tempie?
ale się wybawiłam, chyba bardziej niż ona
-
nick nieaktualnyKochana ja swojego bąbelka widziałam w szpitalu jak mnie przyjmowali to mi lekarz pierwszy raz pokazał taką fajną kropę było widać i też pierwsze co to było dlaczego nie ma serduszka.. Później kolejne usg i kolejne i NIC . ehh tam szkoda .. co się stalo to się nieodstanie.. Trzeba żyć dalej .
A ja sobie tak wszystko liczę i wyliczam, bo bym już testować chciała (żeby to wszystko było takie proste ) Ale wiecie co ? Co sądzicie o szczęśliwej 7 ?
Jestem 7 dpo i mam jeszcze 7 dni to @tylko szkoda że tempka nie w okolicach 37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochana nie złamię sie chociaż mam jeden test
ale to taki magiczny jest, bo jak zamawiałam taki termometr co Ty pisałaś że używażasz i patrzyłam gdzie jest najtaniej no i był z testem ciążowym GRATIS
więc wiesz nie mogę go zmarnować tylko jak mam go użyć to już muszę być pewna, że będą dwie kreski
no jeszcze tydzień liczę na to, że może chociaż jakiś minimalny skoczek będzie. Modlę się o to dzień i noc
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha
zajmij myśli czymś innym - szybciej zleci
no pewnie - takiego wyjątkowego testu nie można zmarnować
i tego się trzymajmy
jak mija wieczorek?u mnie znowu samotny, mąż w pracy do późna.. Zapowiedział, że przed 22 nie wróci.
A tu dopier 20, a mnie już oczy się zamykająprzesilenie letnie
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam egzamin niedziela-poniedziałek i uczę się do niego, ale i tak myślami cały czas jestem z testowaniem
ale staram się
no ja też siedzę sama, bo mój dzwonił z godz temu, że niedługo kończy pracę (ale nadal w niej jest) i do tego chciałam żeby jeszcze wstąpił do cukierni po coś słodkiego, bo ma blisko pracy gdzie dla niego jest całodobowo otwarta, bo facet sprzedaje w domuwięc jeszcze musi mi jakieś słodkości kupić i bardziej się nie mogę doczekać tych słodkości niż jego
gorzej jak zapomni
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaha
no to będzie faktycznie tragedia
a powiedz mi, jak z Twoim jajnikiem? Boli dalej? Przeszło? Byłaś u lekarza może?
aa.. no i oczywiście powodzenia na egzaminieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:41
Paulette lubi tę wiadomość
-
Laska nie testuj
te!peratura jeszcze tysiąc razy może się zmienić i nie zawsze człowiek się powinien sugerować tempka co do ciąży moja znajoma z obu zaszła przy 36 z groszem nie więcej niż 36.6 ona zimna babka hahjaha
Paulette, gabi544 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGabi nie byłam u lekarza, ale już mnie nie boli. tzn jak dotknę ręką to czuję lekki ból. więc to pewnie jakiś nerwoból był i akurat wlazł w okolice jajnika
jeszcze nie umieram
więc do lekarza nie idę. Zresztą i tak będę musiała się wybrać do swojej gin. jak nie dostanę @ lub jak dostanę i mi się skończy. więc nawet jak coś to jej wspomnę o tym.
Nie dziękuje kochana :*
Zakręcona ja jak byłam w ciąży to miałam ciągle w granicach 37,3 . Ale fakt faktem jest taki, że kobieta zmienną jest i to jak jej ciało się będzie zachowywać to tego nawet najstarsi górale nie wiedzą