Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No warto na pewno ale chore to wszystko !
    Kochana Ja nie napisalam ,ze do stanów Ci biuro podróży załatwić może chociaż w sumie może np. Do Las Vegas ! Moja znajoma tak leciała ...
    Ale na Dominikanę itp Kube załatwia normalnie biura wiec pewnie skorzystamy i wylecimy gdzieś , może w dalekiej przyszłości uda się i stany zwiedzić.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakreconaOna wybacz ale jestem jeszcze lekko oszolomiona buhhaaa :) zle zrozumialam hahha :)

dziewczyny czy mam powtorzyc bete za dwa dni? wy powtarzalyscie?

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierdroneczko - ale masz przeżycia. nieźle się stresa najadłaś. Ale wynik piękny :) gratuluję raz jeszcze :)

Kurde - nie wiedziałam, że procedura uzyskania wizy jest tak skomplikowana. Masakra jakaś. Zawsze myślałam - a, się wypełni jakiś wniosek, i przyznają :D a po co im wiedza o dochodach? :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po to im kochanie wiedza o dochodach Twoich by sprawdzić czy aby na pewno masz pieniądze na życie w pl albo tam żeby na koszt państwa nie żyć i nie zostać w stanach tego typu sprawy. Biedroneczko jak chcesz to powtorz dla własnego spokoju , ja w pierwszej ciąży co ja poronilam jak robilam beta to tylko wtedy w życiu ja robilam a ze była niska ale ciazowa to musialam powtorzyc czy wzrasta ... Wzrastała i co z tego ...
    A ty masz tak dużą ze bez sensu wydawać kasę serio: )

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 17 czerwca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi dziekuje :)

Dokladnie informacje typu ile masz na koncie ile zarabiasz,jaka masz prace itp to tylko pytaja po to czy przypadkiem nie jedziesz do Stanow do pracy :) musisz udowodnic ze trzyma Ci cos w Pl np dobra praca lub jak ktos ma dom,ieszkanie itp lub to,ze sie ma kase :)

To nie bede isc na kolejna bete,tak sie zastanwaiam kiedy isc o gina pierwszy raz :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ja osobiście myślę żebyś się zapisała na wizytę pierwsza tak ok 7 tyg ciąży bo wtedy juz będziesz miała wizytę taka ze i będzie maluch i serduszko bo jak teraz pojdziesz to jedynie zobaczysz pęcherzyk maleńki o ile juz widoczny jest ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na NFZ będziesz szła czy prywatnie ?

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaOna bede chodzic prywatnie,jak bede musiala miec papier od gina do spraw zwolnienia z pracy to bede musial isc a jak nie bede potrzebowac od niej papierow to pojde tak jak piszesz ok 7 tyg :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na pierwszą wizytę poszłam jak zaczęłam 7tc

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo tak najlepiej , wtedy masz wizytę juz gdzie widać jak pisalam serduszko i plodzik maleńki a nie sam pecherzyk a jak Ty biedroneczko masz iść prywatnie to tym bardziej lepiej dwa razy kasy nie wydawać. Wstrzymasz się:)
    Ja poszlam w 9t3d na pierwsza wizytę:) i widziałam pięknie wszystko a w pierwszej ciąży poszlam w 5 tyg i widziałam ledwo pecherzyk/ pęcherzyki ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona to miałaś ciąże bliźniaczą. ?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam na pierwszej wizycie w 7 tygodniu właśnie. Ale niestety nie widziałam dziecka, bo ta kobieta uznawała, że wiecej jak 3 usg nie trzeba robić. Pierwszy raz zobACzyłam swoje dziecko w szpitalu, kiedy lekarz oznajmił mi, że serce nie bije. Ehhh..

Wracam do Was. Zjadłam właśnie obiadek i wcinam teraz owsiankę ;) Był u mnie brat z żoną i dzieckiem, on wrócił w niedzielę do Polski z Holandii na dwa tygodnie. Ostatnio widziałam ich jakieś 4 miesiące temu. ;) powiem Wam, że jak zobaczyłam jego córę to nie mogłam jej poznać - tak urosła. Jak te dzieci się zmieniają w ta szybkim tempie? :) ale się wybawiłam, chyba bardziej niż ona :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja swojego bąbelka widziałam w szpitalu jak mnie przyjmowali to mi lekarz pierwszy raz pokazał taką fajną kropę było widać i też pierwsze co to było dlaczego nie ma serduszka.. Później kolejne usg i kolejne i NIC . ehh tam szkoda .. co się stalo to się nieodstanie.. Trzeba żyć dalej .

A ja sobie tak wszystko liczę i wyliczam, bo bym już testować chciała (żeby to wszystko było takie proste ) Ale wiecie co ? Co sądzicie o szczęśliwej 7 ? :D
    Jestem 7 dpo i mam jeszcze 7 dni to @ :D tylko szkoda że tempka nie w okolicach 37 :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze :D nie łam się Mała, nie daj się pokusie :P nie testuj :D najlepiej nie kupuj w ogóle testu :P
    A poza tym do @ jeszcze tydzień więc tempka może się diametralnie zmienić :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana nie złamię sie chociaż mam jeden test :D ale to taki magiczny jest, bo jak zamawiałam taki termometr co Ty pisałaś że używażasz i patrzyłam gdzie jest najtaniej no i był z testem ciążowym GRATIS :D więc wiesz nie mogę go zmarnować tylko jak mam go użyć to już muszę być pewna, że będą dwie kreski ;) no jeszcze tydzień liczę na to, że może chociaż jakiś minimalny skoczek będzie. Modlę się o to dzień i noc :) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :P zajmij myśli czymś innym - szybciej zleci :D no pewnie - takiego wyjątkowego testu nie można zmarnować :P i tego się trzymajmy :P
    jak mija wieczorek? :) u mnie znowu samotny, mąż w pracy do późna.. Zapowiedział, że przed 22 nie wróci.
    A tu dopier 20, a mnie już oczy się zamykają :P przesilenie letnie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam egzamin niedziela-poniedziałek i uczę się do niego, ale i tak myślami cały czas jestem z testowaniem :P ale staram się :)

no ja też siedzę sama, bo mój dzwonił z godz temu, że niedługo kończy pracę (ale nadal w niej jest) i do tego chciałam żeby jeszcze wstąpił do cukierni po coś słodkiego, bo ma blisko pracy gdzie dla niego jest całodobowo otwarta, bo facet sprzedaje w domu :D więc jeszcze musi mi jakieś słodkości kupić i bardziej się nie mogę doczekać tych słodkości niż jego :P gorzej jak zapomni o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha :P no to będzie faktycznie tragedia :D
    a powiedz mi, jak z Twoim jajnikiem? Boli dalej? Przeszło? Byłaś u lekarza może?

aa.. no i oczywiście powodzenia na egzaminie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:41

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laska nie testuj :) te!peratura jeszcze tysiąc razy może się zmienić i nie zawsze człowiek się powinien sugerować tempka co do ciąży moja znajoma z obu zaszła przy 36 z groszem nie więcej niż 36.6 ona zimna babka hahjaha

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi nie byłam u lekarza, ale już mnie nie boli. tzn jak dotknę ręką to czuję lekki ból. więc to pewnie jakiś nerwoból był i akurat wlazł w okolice jajnika :P jeszcze nie umieram :D więc do lekarza nie idę. Zresztą i tak będę musiała się wybrać do swojej gin. jak nie dostanę @ lub jak dostanę i mi się skończy. więc nawet jak coś to jej wspomnę o tym.

Nie dziękuje kochana :*

Zakręcona ja jak byłam w ciąży to miałam ciągle w granicach 37,3 . Ale fakt faktem jest taki, że kobieta zmienną jest i to jak jej ciało się będzie zachowywać to tego nawet najstarsi górale nie wiedzą :D

‹‹ 226 227 228 229 230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ