Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno mój eM miał kończyć już dawno pracę teraz do mnie zadzwonił, że już wychodzi z pracy i jeszcze tylko po coś słodkiego i do domu. no to będzie po 22 . A ja już po wieczornym spacerku, po wyprysznicowaniu, z termometrem na szafeczce Gotowa iść spać
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez właśnie po kąpieli , w lozeczko z herbatka przed TV:) i z tabletem obowiazkowo:) właśnie mi jakiś nerwobol wlazl ale w tyłek !!! Ja pierdziule ...
Kochana dobrze ze ci przeszlo a co do ciała kobiety to jak mówisz dokładnie nikt nie wie jak się zachowa kolejnym razem hihi.
Dobranoc kochanegabi544, Paulette lubią tę wiadomość
-
Hejooooo kochane:)
Jak tam pięknie rozpoczelyscie dzień ?
Ja wstalam , poszlam umieszac twarozek na sniadanko , herbatke zrobilam i o:)
My z Antkiem po sniadanku juz a teraz katujemy TV , później zabierzemy się za sprzatanko hihiPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A Ja to nawet nie wiem jak ma być u mnie cały tydzień , narazie mam ciepło ale nie za gorąco wiec czuje się super !
Deszczykiem tez nie pogardze
Mdłości masz ??? Jak się czujesz wgle ? Jeny jutro juz 7 tydzień zaczynaszWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 09:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nospe tak ?
No nospa rozkurczowa i lepsze to niż na bol brzucha brać tabsy typu paracetamol bo one przecmiewaja bol tylko , mnie na poczatku na szczęście nic nie bolalo ,jedynie to powchwa bo się wszystko tam rozciągało:) nawet teraz czasami cmia mnie biodra , pochwa kluje , ciągnie wiozadla się rozciągają wszystko u Ciebie Agnesia tez juz może ten etap powoli wchodzić ale on nie odbija się z bólami krzyża akurat -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Nospe tak ?
No nospa rozkurczowa i lepsze to niż na bol brzucha brać tabsy typu paracetamol bo one przecmiewaja bol tylko , mnie na poczatku na szczęście nic nie bolalo ,jedynie to powchwa bo się wszystko tam rozciągało:) nawet teraz czasami cmia mnie biodra , pochwa kluje , ciągnie wiozadla się rozciągają wszystko u Ciebie Agnesia tez juz może ten etap powoli wchodzić ale on nie odbija się z bólami krzyża akurata ten ból promieniuje mi od podbrzusza. Dziś w nocy nie wzięłam tabletki:)
-
nick nieaktualnyWitam Was kochane
u mnie poranek był taki, że jak rano zmierzyłam sobie tempke i poszłam dalej spać to mi się tak przysnęło, że temu swojemu na biegusiu kanapeczki robiłam
W nocy miałam jakieś dziwne sny, wieczorem w ogóle nie mogę zasnąć. Północ a jeszcze na tv patrzę gdzie ten mój już dawno chrapie
A później to miałam taki przypływ energii, że oskubałam truskaweczki ugniotłam ze śmietaną i cukrem i mama miała kluski zagnieść to zagniotła (bo przecież ja to nie potrafię tego zrobić tylko ona to najlepiej umie) i później już sobie kluseczki sama zrobiłam
teraz mam jeszcze ochotę upiec jakiś jabłecznik od wczoraj za mną chodzi
tylko szukam w necie jakiegoś innego (a zarazem łatwego przepisu) niż z tych co ja mam przepisy.
-
Kochana to Ty dzisiaj pełen dzień zalatania
Agnesia niestety moj tablet tez mądrzejszy jest ode mnie i o:)
Wspolczuje skoliozy w takim razie , a najbardziej w późniejszych miesiacach ciąży jak to wlasnie kręgosłup najbardziej jest obciążony: ( -
nick nieaktualnyno jakoś dzisiaj mam wyjątkowy przypływ energii. nie pamiętam kiedy mi się tak chciało wszystko robić jak dziś. chociaż nie wiem czy długo to będzie trwać bo jak teraz siedzę to jakoś tak mnie dziwnie boli w dole brzucha po obu stronach. nie jajniki ale też nie wiem co to ;/ jak nie urok to sraczka za przeproszeniem. przeszło mi z prawego to przylazło tu . No ale przynajmniej ten jajnik czy tam jego okolice już mnie nie bolą
-
Paulette a moze to jakis znak ???
zakrecona uwazam na sibie wczoraj tylko poodkurzalam i zlew i sracz umylam a tak siedze i kwitne
tutaj znalazlam taki artykul :
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/bol-brzucha-w-ciazy-norma-czy-powod-do-niepokoju_35115.html
jak ja juz sie nie moge doczekac kiedy pojde do gina i powie mi ze jest wszystko ok i zobacze srduszko aaaaaaaaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 12:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny