X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mój eM miał kończyć już dawno pracę teraz do mnie zadzwonił, że już wychodzi z pracy i jeszcze tylko po coś słodkiego i do domu. no to będzie po 22 . A ja już po wieczornym spacerku, po wyprysznicowaniu, z termometrem na szafeczce Gotowa iść spać :P

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh ;) to fajnie. dobrze że Ci przeszło :) ja też już po kąpieli, i czekam na tego mojego. Jeszcze minimum godzinę.
    Zestaw poranny - tabletki, woda, termometr przygotowane :P także żegnam się z Wami. Dobranoc. Do jutra :) <3

Paulette lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez właśnie po kąpieli , w lozeczko z herbatka przed TV:) i z tabletem obowiazkowo:) właśnie mi jakiś nerwobol wlazl ale w tyłek !!! Ja pierdziule ...
    Kochana dobrze ze ci przeszlo a co do ciała kobiety to jak mówisz dokładnie nikt nie wie jak się zachowa kolejnym razem hihi.
    Dobranoc kochane

gabi544, Paulette lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejooooo kochane:)
    Jak tam pięknie rozpoczelyscie dzień ?
    Ja wstalam , poszlam umieszac twarozek na sniadanko , herbatke zrobilam i o:)
    My z Antkiem po sniadanku juz a teraz katujemy TV , później zabierzemy się za sprzatanko hihi

Paulette lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstałam i zjadłam suchą bułkę bo nic lepszego nie ma;p idę zaraz do sklepu. Dziś u mnie brzydka pogoda:( i ma to się ciągnąć aż tydzień :((

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ja to nawet nie wiem jak ma być u mnie cały tydzień , narazie mam ciepło ale nie za gorąco wiec czuje się super !
    Deszczykiem tez nie pogardze :)
    Mdłości masz ??? Jak się czujesz wgle ? Jeny jutro juz 7 tydzień zaczynasz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 09:36

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym chciała słoneczko żeby na działce posiedzieć a tak to ewentualnie spacery ale nie za długie bo deszcz nas zmoczy.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak bym była w Pl to tez bym pewnie na dzialeczke skoczyła w taka pogodę ładna jak mam dziś:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Ja muszę sie wygramolić z kajaka i iść zjeść śniadanie, chyba zrobię jajecznice :) moje samopoczucie superowe tylko brzuch czasami pobolewa dzis w nocy cześciej wstawałam do wc.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli Cie kochana bo jesteś w czasie kiedy malpiszon powinien być , musisz na siebie bardzo teraz uważać i nie wolno Ci brać zbyt ciepłych kąpieli ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie boli tak przez 20min codzień w nocy. Silny ból że aż krzyż boli. Lekarz powiedział że tak mam i jak nie będę mogla wytrzymać to noszę mam brac

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nospe tak ?
    No nospa rozkurczowa i lepsze to niż na bol brzucha brać tabsy typu paracetamol bo one przecmiewaja bol tylko , mnie na poczatku na szczęście nic nie bolalo ,jedynie to powchwa bo się wszystko tam rozciągało:) nawet teraz czasami cmia mnie biodra , pochwa kluje , ciągnie wiozadla się rozciągają wszystko u Ciebie Agnesia tez juz może ten etap powoli wchodzić ale on nie odbija się z bólami krzyża akurat

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Nospe tak ?
    No nospa rozkurczowa i lepsze to niż na bol brzucha brać tabsy typu paracetamol bo one przecmiewaja bol tylko , mnie na poczatku na szczęście nic nie bolalo ,jedynie to powchwa bo się wszystko tam rozciągało:) nawet teraz czasami cmia mnie biodra , pochwa kluje , ciągnie wiozadla się rozciągają wszystko u Ciebie Agnesia tez juz może ten etap powoli wchodzić ale on nie odbija się z bólami krzyża akurat
    Tak chodziło o nospe niestety autokorekta w telefonie wie lepiej co chce napisać. Mnie krzyż boli też od tego że mam silna skolioze :( a ten ból promieniuje mi od podbrzusza. Dziś w nocy nie wzięłam tabletki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kochane :) u mnie poranek był taki, że jak rano zmierzyłam sobie tempke i poszłam dalej spać to mi się tak przysnęło, że temu swojemu na biegusiu kanapeczki robiłam :P W nocy miałam jakieś dziwne sny, wieczorem w ogóle nie mogę zasnąć. Północ a jeszcze na tv patrzę gdzie ten mój już dawno chrapie :P A później to miałam taki przypływ energii, że oskubałam truskaweczki ugniotłam ze śmietaną i cukrem i mama miała kluski zagnieść to zagniotła (bo przecież ja to nie potrafię tego zrobić tylko ona to najlepiej umie) i później już sobie kluseczki sama zrobiłam :) teraz mam jeszcze ochotę upiec jakiś jabłecznik od wczoraj za mną chodzi :P tylko szukam w necie jakiegoś innego (a zarazem łatwego przepisu) niż z tych co ja mam przepisy.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to Ty dzisiaj pełen dzień zalatania :D
    Agnesia niestety moj tablet tez mądrzejszy jest ode mnie i o:)
    Wspolczuje skoliozy w takim razie , a najbardziej w późniejszych miesiacach ciąży jak to wlasnie kręgosłup najbardziej jest obciążony: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jakoś dzisiaj mam wyjątkowy przypływ energii. nie pamiętam kiedy mi się tak chciało wszystko robić jak dziś. chociaż nie wiem czy długo to będzie trwać bo jak teraz siedzę to jakoś tak mnie dziwnie boli w dole brzucha po obu stronach. nie jajniki ale też nie wiem co to ;/ jak nie urok to sraczka za przeproszeniem. przeszło mi z prawego to przylazło tu . No ale przynajmniej ten jajnik czy tam jego okolice już mnie nie bolą ;)

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette a moze to jakis znak ??? :) :) :)

zakrecona uwazam na sibie wczoraj tylko poodkurzalam i zlew i sracz umylam a tak siedze i kwitne :)

tutaj znalazlam taki artykul :

http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/bol-brzucha-w-ciazy-norma-czy-powod-do-niepokoju_35115.html

jak ja juz sie nie moge doczekac kiedy pojde do gina i powie mi ze jest wszystko ok i zobacze srduszko aaaaaaaaaa <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 12:23

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana cicho w podświadomości mam taką małą iskierkę nadziei, ale też nie chcę się nastawiać pełną parą, bo wtedy rozczarowanie bardziej będzie boleć.. Jedynie co mnie na ziemie sprowadza to moja temp on w ogóle na ciążową się nie wydaje .

• Asmee Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!
    Ja dziś odwrotnie od Was... obudziłam się znów o 5, ale przeczekałam i zasnęłam. Przebudziłam się na mierzenie temp i znów zasnęłam. Spałam prawie do 12 ;D No i siedzę teraz z kawą i obudzić się nie mogę ;/

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to się pochwalilam... Właśnie zwijalam się z bólu i wzięłam nospe :( boję się brać te tabletki ale bez nich nie dam rady:(

‹‹ 227 228 229 230 231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ