X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Nie rob nie rob , Ja miałam CRP i Aso robione po tym wyszło ze chyba mam paciorkowca po tylu latach leczenia anginy

O mój Ty Panie. ;/ Ja nie wiem, czasem mam wrażenie, że Ci lekarze leczą tak na chybił trafiła - uda się, czy się nie uda. Eh..

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ... Ale paciorkowców nie da się wyleczyć a je zaleczyc niestety dlatego teraz przy porodzie jak wyjdą znów ze są co pewne dla mnie na 80% to będę musiała mieć zastrzyk żeby małego nie zarazić

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakrecona z tego co wychodzi bedzie to 6 tydzien i 7 dzien :) a na tvn style leca ekstremalne porody :) a gdzie kolo Twojego sowaczka imie Twojego babelka?

a dokladnie mam na kalendarzu:

Jesteś w 6 tygodniu ciąży
    (5 tyg. i 2 dni)
    Miesiąc: 2
    Trymestr: 1
    Wiek płodu: 3 tydzień

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 22:08

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna same problemy. :( Ale miejmy nadzieję, że będzie wszystko dobrze. :) Trzymam kciuki! :)

Ja dodatkowo w małym stresie jestem teraz, bo tydzień egzaminów mam teraz. :D Wczoraj zawodowy pisemny z rachunkowości, a w czwartek praktyczny. :D

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe dziewczyny! :D
    Byłam na zakupach kupiłam kropkowi niedrapki :D jakoś na większą rzecz się nie odważyłam. Idę juz za 2 dni na wizyte, oby było serducho! :D
    Mój A. chory żeby się nie zarazić zaczęłam pić herbatke z miodem i cytrynka. Nasmarowałam go Vikiem i teraz śpi:D chociaż może przez nos oddychać. A w następny poniedziałek ma operacje juz na te żylaki jąder:(

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany to trzymam kciuki za operacje. Juz będzie serduszko na wizycie , spokojnie:) pasztetowa loho , Ja niedawno zakonczylam egzaminy w szkole , ostatnie mam w grudniu:) i koniec ...
    No mam nadzieje ze będzie dobrze , tak jak mówisz same problemy były teraz mniej ale również są niestety

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    zakrecona z tego co wychodzi bedzie to 6 tydzien i 7 dzien :) a na tvn style leca ekstremalne porody :) a gdzie kolo Twojego sowaczka imie Twojego babelka?

a dokladnie mam na kalendarzu:

Jesteś w 6 tygodniu ciąży
    (5 tyg. i 2 dni)
    Miesiąc: 2
    Trymestr: 1
    Wiek płodu: 3 tydzień
    Kochanie nie ma 7 dnia w ciąży:) jest 6 dzień a jak masz np. Jak piszesz 6 t 7 dni tzn 7 t 0 dni ... Bo takto tydzien konczy 6t6 d Wtedy na pewno serduszko będzie ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak na zlosc pilot mi się spierdolil !!!! Wrrrrrr ...
    A bo juz sama nie jestem pewna imienia hihi:) może jednak Oliwier okaże się wiec zmienilam

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    O rany to trzymam kciuki za operacje. Juz będzie serduszko na wizycie , spokojnie:) pasztetowa loho , Ja niedawno zakonczylam egzaminy w szkole , ostatnie mam w grudniu:) i koniec ...
    No mam nadzieje ze będzie dobrze , tak jak mówisz same problemy były teraz mniej ale również są niestety
    Cieszę się też że udało nam się zaciążyć teraz bo po operacji byśmy musieli zawiesić starania na jakiś czas:) Ale widzicie tak się mówi że przy żylakach raczej plemniki są słabe i ciężko zajść a wcale tak nie jest :) pierwszy raz wycelowaliśmy idealnie co 2 dni przed owulacją i fasol się pojawił!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Jak na zlosc pilot mi się spierdolil !!!! Wrrrrrr ...
    A bo juz sama nie jestem pewna imienia hihi:) może jednak Oliwier okaże się wiec zmienilam
    My wybraliśmy imiona Tymon/ Miłosz/ Lilianna :) Chociaż wiemy że mam tam Tymka! :D

• małazłośnica Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wróciłam od ginekologa, prawdopodobnie mam polipa ma macicy... powtórne usg po miesiączce jak się błona złuszczy... jeśli tak to zabieg...
    jestem załamana ;/;/;/;/;/

f2w3rjjg787he44v.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak wiedziałam , ze mam Nadię w brzuchu hahahaha i bach chłopak ! :)
    Lila ładne , Tymon i Miłosz nie w moim guście ale Tymon lepsze jak cos hihi
    Co do ciąży z zylakami na jądrach to jest ciężko , Wy mieliscie szczęście wielkie i fart ... Moja znajoma nie ma go do tej pory: ( ale wierze w nich ...
    Podobno 3 miesiące po operacji się regenerują plemniki i wtedy można starania zacząć poważne takie .

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie ładne imiona macie. :D
    Oby brzdące zdrowo rosły. :)

ZakręconaOna ja w czwartek ostatni egzamin i koniec. Policealna skończona. :D Zastanawiam się nad studiami, chociaż jakby się dzidzi trafiło, to wtedy chyba dałabym sobie spokój. :P Ale na razie nic na horyzoncie nie widać, więc jakieś tam myśli są o srtudiach. :))

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małazłośnica wrote:
    A ja właśnie wróciłam od ginekologa, prawdopodobnie mam polipa ma macicy... powtórne usg po miesiączce jak się błona złuszczy... jeśli tak to zabieg...
    Eeeeej nie załamuj się , cieszka sprawa ale to nie przekreśla Twoich szans na bycie mama , lezalam w szpitalu kiedyś z taka jedna co miała właśnie polipa gdzieś w sobie w macicy czy gdzies , usunęli jej go , dostała leki specjalne i jakiś czas kuracji i wsio
    Ona tez płakała ze mama nie będzie a w szpitalu jej powiedzieli ze to nic nie przekreśla .

panipasztetowa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małazłośnica wrote:

Ej, spokojnie. Uszy do góry. Nic nie jest jeszcze pewne z tego co piszesz. :) Trzy głębokie wdechy i będzie ok. :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Jakie ładne imiona macie. :D
    Oby brzdące zdrowo rosły. :)

ZakręconaOna ja w czwartek ostatni egzamin i koniec. Policealna skończona. :D Zastanawiam się nad studiami, chociaż jakby się dzidzi trafiło, to wtedy chyba dałabym sobie spokój. :P Ale na razie nic na horyzoncie nie widać, więc jakieś tam myśli są o srtudiach. :))
    Korzystaj kochana na razie ile możesz a później najwyżej wezmiesz urlop dziekanski czy jakoś tak i zajmiesz się malenstwem jak masz pomoc jakąś to dziecko przy szkole problemem nie jest :)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No miałabym, miałabym. Z teściami i babcią męża mieszkamy, więc jest spokojnie. :) Ale i tak jest masa obowiązków i często moja szkoła na weekendy teraz była małą przeszkodą, bo oprócz gospodarstwa prowadzimy również sklep z paszami. Wiadomo - panowie zajmują się zwierzakami i polem, to my we dwie mamy sklep. Wiadomo - po towar ktoś musi jechać (przynajmniej po ten drobniejszy, bo pasze zazwyczaj przyjeżdżają tirami). Zazwyczaj jedzie teściowa, to ja wtedy cały dzień tam. Jak zaczęłabym studia, to w niektórych miesiącach byłoby słabo. Zima to zima, bo nie ma prac polowych, ale tak...

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana doskonale Cie rozumiem ale dobra organizacja i nie staje nic na przeszkodzie . :)
    Na razie Koszystej , myśleć będziesz później także wiesz ... Będzie ciąża będzie myslonko hihi a na razie edukacja , praca i dom ! Idealnie

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 23 czerwca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak. Jeszcze sporo czasu do października. Coś wymyślę. ;D Na ostatnią chwile pewnie. Jak zwykle. Haha. :D

Zobaczymy co lekarz powie we wtorek. Będzie śmiesznie, jak się okaże, że w następnym cyklu już zaciąże i okaże się, że wystarczyła wizyta i zerknięcie specjalisty i ciach - będzie fasolka. :D Hihihi. :D

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małazłośnica wrote:
    Dosłownie przed chwilką czytałam na jakimś forum o kobiecie która miała polipa, po zabiegu 2 miesiace zajęło jej staranie się o dziecko! :D nie załamuj się będzie dobrze, musi!

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

‹‹ 248 249 250 251 252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ