Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Nie rob nie rob , Ja miałam CRP i Aso robione po tym wyszło ze chyba mam paciorkowca po tylu latach leczenia anginy
O mój Ty Panie. ;/ Ja nie wiem, czasem mam wrażenie, że Ci lekarze leczą tak na chybił trafiła - uda się, czy się nie uda. Eh..Udało się!
-
zakrecona z tego co wychodzi bedzie to 6 tydzien i 7 dzien
a na tvn style leca ekstremalne porody
a gdzie kolo Twojego sowaczka imie Twojego babelka?
a dokladnie mam na kalendarzu:
Jesteś w 6 tygodniu ciąży
(5 tyg. i 2 dni)
Miesiąc: 2
Trymestr: 1
Wiek płodu: 3 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 22:08
-
nick nieaktualnyWitam nowe dziewczyny!
Byłam na zakupach kupiłam kropkowi niedrapkijakoś na większą rzecz się nie odważyłam. Idę juz za 2 dni na wizyte, oby było serducho!
Mój A. chory żeby się nie zarazić zaczęłam pić herbatke z miodem i cytrynka. Nasmarowałam go Vikiem i teraz śpi:D chociaż może przez nos oddychać. A w następny poniedziałek ma operacje juz na te żylaki jąder:( -
O rany to trzymam kciuki za operacje. Juz będzie serduszko na wizycie , spokojnie:) pasztetowa loho , Ja niedawno zakonczylam egzaminy w szkole , ostatnie mam w grudniu:) i koniec ...
No mam nadzieje ze będzie dobrze , tak jak mówisz same problemy były teraz mniej ale również są niestety -
Biedroneczka29 wrote:zakrecona z tego co wychodzi bedzie to 6 tydzien i 7 dzien
a na tvn style leca ekstremalne porody
a gdzie kolo Twojego sowaczka imie Twojego babelka?
a dokladnie mam na kalendarzu:
Jesteś w 6 tygodniu ciąży
(5 tyg. i 2 dni)
Miesiąc: 2
Trymestr: 1
Wiek płodu: 3 tydzień -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:O rany to trzymam kciuki za operacje. Juz będzie serduszko na wizycie , spokojnie:) pasztetowa loho , Ja niedawno zakonczylam egzaminy w szkole , ostatnie mam w grudniu:) i koniec ...
No mam nadzieje ze będzie dobrze , tak jak mówisz same problemy były teraz mniej ale również są niestetypierwszy raz wycelowaliśmy idealnie co 2 dni przed owulacją i fasol się pojawił!
-
nick nieaktualny
-
Ja tak wiedziałam , ze mam Nadię w brzuchu hahahaha i bach chłopak !
Lila ładne , Tymon i Miłosz nie w moim guście ale Tymon lepsze jak cos hihi
Co do ciąży z zylakami na jądrach to jest ciężko , Wy mieliscie szczęście wielkie i fart ... Moja znajoma nie ma go do tej pory: ( ale wierze w nich ...
Podobno 3 miesiące po operacji się regenerują plemniki i wtedy można starania zacząć poważne takie . -
Jakie ładne imiona macie.
Oby brzdące zdrowo rosły.
ZakręconaOna ja w czwartek ostatni egzamin i koniec. Policealna skończona.Zastanawiam się nad studiami, chociaż jakby się dzidzi trafiło, to wtedy chyba dałabym sobie spokój.
Ale na razie nic na horyzoncie nie widać, więc jakieś tam myśli są o srtudiach.
)
Udało się!
-
małazłośnica wrote:A ja właśnie wróciłam od ginekologa, prawdopodobnie mam polipa ma macicy... powtórne usg po miesiączce jak się błona złuszczy... jeśli tak to zabieg...
jestem załamana ;/;/;/;/;/
Ona tez płakała ze mama nie będzie a w szpitalu jej powiedzieli ze to nic nie przekreśla .panipasztetowa lubi tę wiadomość
-
małazłośnica wrote:A ja właśnie wróciłam od ginekologa, prawdopodobnie mam polipa ma macicy... powtórne usg po miesiączce jak się błona złuszczy... jeśli tak to zabieg...
jestem załamana ;/;/;/;/;/
Ej, spokojnie. Uszy do góry. Nic nie jest jeszcze pewne z tego co piszesz.Trzy głębokie wdechy i będzie ok.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Udało się!
-
panipasztetowa wrote:Jakie ładne imiona macie.
Oby brzdące zdrowo rosły.
ZakręconaOna ja w czwartek ostatni egzamin i koniec. Policealna skończona.Zastanawiam się nad studiami, chociaż jakby się dzidzi trafiło, to wtedy chyba dałabym sobie spokój.
Ale na razie nic na horyzoncie nie widać, więc jakieś tam myśli są o srtudiach.
)
-
No miałabym, miałabym. Z teściami i babcią męża mieszkamy, więc jest spokojnie.
Ale i tak jest masa obowiązków i często moja szkoła na weekendy teraz była małą przeszkodą, bo oprócz gospodarstwa prowadzimy również sklep z paszami. Wiadomo - panowie zajmują się zwierzakami i polem, to my we dwie mamy sklep. Wiadomo - po towar ktoś musi jechać (przynajmniej po ten drobniejszy, bo pasze zazwyczaj przyjeżdżają tirami). Zazwyczaj jedzie teściowa, to ja wtedy cały dzień tam. Jak zaczęłabym studia, to w niektórych miesiącach byłoby słabo. Zima to zima, bo nie ma prac polowych, ale tak...
Udało się!
-
No tak. Jeszcze sporo czasu do października. Coś wymyślę.
Na ostatnią chwile pewnie. Jak zwykle. Haha.
Zobaczymy co lekarz powie we wtorek. Będzie śmiesznie, jak się okaże, że w następnym cyklu już zaciąże i okaże się, że wystarczyła wizyta i zerknięcie specjalisty i ciach - będzie fasolka.Hihihi.
Udało się!
-
nick nieaktualnymałazłośnica wrote:A ja właśnie wróciłam od ginekologa, prawdopodobnie mam polipa ma macicy... powtórne usg po miesiączce jak się błona złuszczy... jeśli tak to zabieg...
jestem załamana ;/;/;/;/;/nie załamuj się będzie dobrze, musi!
ZakręconaOna lubi tę wiadomość