Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
panipasztetowa wrote:No tak. Jeszcze sporo czasu do października. Coś wymyślę. Na ostatnią chwile pewnie. Jak zwykle. Haha.
Zobaczymy co lekarz powie we wtorek. Będzie śmiesznie, jak się okaże, że w następnym cyklu już zaciąże i okaże się, że wystarczyła wizyta i zerknięcie specjalisty i ciach - będzie fasolka. Hihihi. -
Hej, dzięki dziewczyny za słowa otuchy...
mam jeszcze nadzieje, że na drugim usg po okresie okaże się, że to nie polip jednak.
Choc jeśli to polip, tłumaczyłby czemu się nie udaje...
Myslałam, że będzie rano lepszy humor, ale chyba nadal mam doła.. -
Cześć dziewczyny mam do was prośbę o poradę...
czy jeśli test owulacyjny będzie na plus 12 dnia cyklu i program oznaczy mi ten dzień jako owulację to jakie dni proponujecie na przytulanko? Bo mój poprzedni cykl wygląda na to, że był taki sam jak ten, a przytulaliśmy się 10 i 11 dc ale nic nie wyszło...Cykle mam co 27 dni. Macie jakieś propozycje?
Staramy się z mężem o dzidziusia 5 miesiąc i bardzo bym chciała aby był szczęśliwy w końcu... Poradźcie, macie jakieś sposoby co do przytulania?
-
Witam !
Malazlosnica jezeli to ten polip to usuna Ci go drogę macie otwarta do szczęścia , ze tak powiem bo faktycznie on może być przyczyna niepowodzeń ...
Błękitna jeżeli test owulacyjny pozytywny był w 12 dc to owulka będzie od 24-48 h mniej więcej czyli powinniscie się przytulac 12,13,14,15 dc jak dla mnie byłby to czas idealny bo jak dostaniesz z dzień później to to przytulanko będzie albo dzień wczesniej ... -
małazłośnica wrote:Hej, dzięki dziewczyny za słowa otuchy...
mam jeszcze nadzieje, że na drugim usg po okresie okaże się, że to nie polip jednak.
Choc jeśli to polip, tłumaczyłby czemu się nie udaje...
Myslałam, że będzie rano lepszy humor, ale chyba nadal mam doła..
Na razie się nie ma co martwić na zapas. Żadnego polipa nie będzie i już!
A ja mam do Was pytanie z innej beczki. Czy podczas @ ginekolog robi badanie usg? Bo kurcze, jadę do tej kliniki we wtorek i trochę mnie przeraża fakt, że mogę dostać okres do tego czasu, bo powoli zbliża się już ponad 40 dni, a ja ostatnio dostaję w 46-48 dc.Udało się!
-
ZakręconaOna wrote:Jeny a!e brzydactwo z pogody u mnie ... Po sniadanku a raczej kanapeczce jestem , grejpfrucik czeka ale popijam herbatke z cytryna i zakwasno mi by było ... Zapodalam sobie w TV Ugotowanych i wyleguje się hihi
Co dziś na obiadek robicie ?
U mnie też pogoda paskudna. ;/ Zimno, ponuro. Lato powinno nas ładną pogodą przywitać, a nie się z jesienią zamieniać.Udało się!
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Jeny a!e brzydactwo z pogody u mnie ... Po sniadanku a raczej kanapeczce jestem , grejpfrucik czeka ale popijam herbatke z cytryna i zakwasno mi by było ... Zapodalam sobie w TV Ugotowanych i wyleguje się hihi
Co dziś na obiadek robicie ?