Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna to rzeczywiscie poczatki trudne.. Ale mysle że juz teraz sama radosc, czekac do rozwiązania i aby byl duzy, silny, zdrowy tego Ci zycze
Do wszystkich starajacych sie, głowa do góry, myślimy pozytywnie i bez stresu - uda sie!)
Paulette, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Cię lizaa
ja również ten sam rocznik
U mnie dziś dzień ostateczny w którym już powinnam krwawić (już wczoraj powinnam mieć plamienia ) . A więc czekam. Jeśli do jutra nie przyjdzie @ to robię test. Na chwilę obecną żadnych zapowiedzi na @ ani też żadnych ciążowych objawów. Bym powiedziała cisza na morzu przed sztormem .
Remont trwa a nic mi się nie chce dobrze, że mojemu eM. jego brat i znajomy pomagają to tylko moja kwestia sprzątania po nich
-
Paulette to trzymamy kciuki !
Mnie troche to plamienie krwi nie daje spokoju, bo nie wiem czy to plamienie implantacyjne czy @ ale nie boli nic jak przy @ i troche za wczesnie na okres. Zobaczymy co to bedzie
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:A gdzie Ty masz wykres kochanie ? Ile dni po jesteś ?
Liza cale dwa lata były mega trudne dla mnie ale dokładnie teraz kupa szczęścia !
Oby wszystko było dobrze: )
Na razie moje szczęście ma ok pol kg i 26 cm wzrostu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ja się nie nastawiam, bo robiłam już dwa testy tylko nie z rana. i były negatywne. więc i mój zapał ostygł. Więc się nie nastawiam. no temp się trochę trzyma. w zeszłym cyklu dzień przed plamieniem już miałam mały spadek.
no może faktycznie oni coś zmieniają i to tak wariuje -
nick nieaktualny