Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna mam takie pytanko czy w pierwszych tygodniwch ciąży tez miałaś dużo śluzu mlecznokremowego z pochwy?

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie93lica wrote:
    ZakręconaOna mam takie pytanko czy w pierwszych tygodniwch ciąży tez miałaś dużo śluzu mlecznokremowego z pochwy?
    Każdy jest inny Anielico, ja np nie mam w ogole śluzu.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie93lica wrote:
    Miałam i mam momentami do tej pory ale jak masz to się nie martw , norma:)
    Teraz to Ja się momentami zalewam tak , ze szok hehe
    Ale dokładnie nie każda ciąża taka sama jest , niektóre wgle suchotnice hihi

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    wiem, choć rozczarowanie w moim przypadku to standard... niby się dobrze nastawiam ale w podświadomości i tak ukrywa się nadzieja że to może ten miesiąc :)
    Kochana spokojnie , staracie się dopiero 5 miesięcy:) do 10 miesięcy do 12 zdrowi ludzie się starają , moja przyjaciółką zdrowa i jej maz tez starali się 10 miesięcy ! :)
    Ja dwa lata się staralam ... A są ludzie co dużo dłużej i co oni maja powiedzieć ?!
    Pewnie ze zawsze jakaś mała nadzieja jest i niech sobie mała będzie , mniej bólu przy nie wypale a więcej szczęścia przy udanym cyklu :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lizaa Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie kobietki :)
    Jezeli mozna dołacze do Was ;) To dopiero poczatki 21latki :)
    Pozdrawiam :*

Maleństwo <3
    11.03.2016

f2w343r8aoadohls.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! :)
    Witam Cie mój roczniku ! :D 94 tak ?
    Opowiedz cos o Was , o staraniach waszych:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • małazłośnica Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa - ja niestety nie wiem czy mozna robic usg podczas @, natomiast ja mam przyjsc w pierwszych dniach cyklu na potwierdzenie czy to polip czy nie powiedział, żeby obfite krwawienie sie skończyło a były plamienia.. więc coś tam robią, ale nie wiem jak to jest jak jest @ obfity.

Kurcze dziewczyny wy tu takie młode 21 lat... a ja prawie 26, i dopiero teraz się zaczęliśmy starać... eh było po ślubie, ale wszystko było ważniejsze... to teraz mam

Przepraszam, że tak smęce

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 10:54

f2w3rjjg787he44v.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna mi się udało w 10 cyklu starań :) Ja tylko zrobiłam sobie wyniki na tarczyce a mąż tylko zbadał nasienie i to było tyle mieliśmy badać się dalej ale gdy zobaczyłam II Kreski 17.05 to odjęło mi mowę:) A dziś juz 10 tc

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • lizaa Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ZakręconaOna Czesc:)
    Tak, 94 :D
    Nie mężatka, dopiero planujemy ślub. Plany o dziecku juz od ponad 8mies. W sumie to mój mężczyzna mial te plany (strasznie chcial juz miec dziecko, wszystko kupowac i wgl :) ), ja jeszcze nie byłam tego tak pewna wtedy. A teraz to ja rozpoczelam ten temat i drugi cykl staramy sie :) dzis wlasnie mam plamienie delikatne po 7dpo i bez bólu jaki zawsze mam przy okresie :) Wiec mam nadzieje, że @ się nie pojawi :) I za jakis czas na teście wyjda dwie, grube krechy :))
    A ty Zakreconaona widze ze juz w polowie :D Gratulacje!! :*
    Dlugo sie staraliscie? :)

Maleństwo <3
    11.03.2016

f2w343r8aoadohls.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małazłośnica wrote:
    panipasztetowa - ja niestety nie wiem czy mozna robic usg podczas @, natomiast ja mam przyjsc w pierwszych dniach cyklu na potwierdzenie czy to polip czy nie powiedział, żeby obfite krwawienie sie skończyło a były plamienia.. więc coś tam robią, ale nie wiem jak to jest jak jest @ obfity.

Kurcze dziewczyny wy tu takie młode 21 lat... a ja prawie 26, i dopiero teraz się zaczęliśmy starać... eh było po ślubie, ale wszystko było ważniejsze... to teraz mam

Ja mam 25 ;)

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za pocieszenie :) wiem niby ze te 5 miesiecy to stosunkowo niewiele, ale wiecie jak to jest z tym staraniem kilka miesiecy nietrafionych i juz sie zaczynasz zastanawiac czy wszystko jest ok :) takie juz jestesmy stresowo nastawione... Tym bardziej ze tyle sie slyszy o tych wszystkich trudnosciach, poronieniach... Moja siostra w styvzniu zaszla w ciaze za pierwszym starankiem i po8 tygodniach juz bylo po ciazy, poronila. Strasznie sie boje w zwiazki z tym ze to takie skomplikowane

178158129f.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie można myśleć o poronieniach, trzeba być dobrej myśli ze wszystko jest ok.

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna ja cały czas się boję o to. Ale jestem dobrej myśli:) Tobie też się uda wierzę w to! Z resztą ja wierzę we wszystkie dziewczyny na forum że zajdą w ciążę. <3 :)

ZakręconaOna, anie93lica, Carmen1724 lubią tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małazłośnica wrote:

Kotus nie smecisz i stara taka nie jesteś ! Nie przesadzaj
    Co do starań tak późnych to najwidoczniej mieliscie cos innego do załatwienia ze tak powiem a teraz przyszedł czas na dziecko , wiele par ma dużo później dziecko wiec głowa do gory ! :)

anie93lica lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby oby... Ach te nasze slodkie, malutkie marzenia :) jak sobie ppmysle co by bylo jakby byly dwie kreseczki to az nie moge sie tego doczekac. Taka radosc mnie ogarnia na sama mysl :)

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lizaa wrote:
    @ZakręconaOna Czesc:)
    Tak, 94 :D
    Nie mężatka, dopiero planujemy ślub. Plany o dziecku juz od ponad 8mies. W sumie to mój mężczyzna mial te plany (strasznie chcial juz miec dziecko, wszystko kupowac i wgl :) ), ja jeszcze nie byłam tego tak pewna wtedy. A teraz to ja rozpoczelam ten temat i drugi cykl staramy sie :) dzis wlasnie mam plamienie delikatne po 7dpo i bez bólu jaki zawsze mam przy okresie :) Wiec mam nadzieje, że @ się nie pojawi :) I za jakis czas na teście wyjda dwie, grube krechy :))
    A ty Zakreconaona widze ze juz w polowie :D Gratulacje!! :*
    Dlugo sie staraliscie? :)
    My staralismy się 2 lata ! I nie powiem żeby były to dwa przyjemne lata bo w tym czasie miałam tyle chorób , leczenia , stwierdzony brak owulacji naturalnej , juz proponowała lekarka in vitro i w tym cyklu co zaproponowała to byłam w pl w szkole , miałam mieć cykl bezowulacyjny bo miałam USG nie bralam leków na owulację ani nic , w 20 DC wrocilam do domu albo w 21 jakoś i bach okazało się ze pierwszy naturalna owulka była w 23 dc i dzidziuś się pojawił ! Tak juz po połowie jestem hihi , coraz bliżej końca ! :) z tym ze przy staraniach po półtora roku po tabletlach na owulację udało mi się zajść w ciążę ale poroniłam w 6 tygodniu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 11:08

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipasztetowa... Przepraszam ale rowniez jestem z 26-ka na karku ale mysle ze to idealny czas. Damy rade :)

178158129f.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,ale nadajecie :)
    U mnie dzis czyste niebo i słoneczko,ale czuc taki chłodek fajny,wczoraj była masakra duchota ze nie szło wyrobić i 30,5 stopni.
    Ja dzis na obia robie cukinie i kalafior do tego schabowego :) a pozniej przygotuje farsz na krokiety i jutro bedą krokieciki z kapusta i pieczarkami :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    Dzieki dziewczyny za pocieszenie :) wiem niby ze te 5 miesiecy to stosunkowo niewiele, ale wiecie jak to jest z tym staraniem kilka miesiecy nietrafionych i juz sie zaczynasz zastanawiac czy wszystko jest ok :) takie juz jestesmy stresowo nastawione... Tym bardziej ze tyle sie slyszy o tych wszystkich trudnosciach, poronieniach... Moja siostra w styvzniu zaszla w ciaze za pierwszym starankiem i po8 tygodniach juz bylo po ciazy, poronila. Strasznie sie boje w zwiazki z tym ze to takie skomplikowane
    Nikt nie mówił , ze będzie łatwo:)
    Ale trzeba być dobrej myśli bo psychika tez wpływa bardzo , ja w pierwszej ciąży wiedziałam od razu ze będzie cos nie tak , bolalo itp wiedziałam ze to koniec ciąży zaraz i poronilam , źle nastawiemie , myślenie ... A teraz od poczatku na prawdę modłę się , powtarzam ze będzie dobrze i jest ! :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniaaaaam Biedroneczko Twój osobisty lekarz wola o krokiety jutro ! Hihi

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 250 251 252 253 254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ