X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna mam takie pytanko czy w pierwszych tygodniwch ciąży tez miałaś dużo śluzu mlecznokremowego z pochwy?

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie93lica wrote:
    ZakręconaOna mam takie pytanko czy w pierwszych tygodniwch ciąży tez miałaś dużo śluzu mlecznokremowego z pochwy?
    Każdy jest inny Anielico, ja np nie mam w ogole śluzu.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie93lica wrote:
    Miałam i mam momentami do tej pory ale jak masz to się nie martw , norma:)
    Teraz to Ja się momentami zalewam tak , ze szok hehe
    Ale dokładnie nie każda ciąża taka sama jest , niektóre wgle suchotnice hihi

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    wiem, choć rozczarowanie w moim przypadku to standard... niby się dobrze nastawiam ale w podświadomości i tak ukrywa się nadzieja że to może ten miesiąc :)
    Kochana spokojnie , staracie się dopiero 5 miesięcy:) do 10 miesięcy do 12 zdrowi ludzie się starają , moja przyjaciółką zdrowa i jej maz tez starali się 10 miesięcy ! :)
    Ja dwa lata się staralam ... A są ludzie co dużo dłużej i co oni maja powiedzieć ?!
    Pewnie ze zawsze jakaś mała nadzieja jest i niech sobie mała będzie , mniej bólu przy nie wypale a więcej szczęścia przy udanym cyklu :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lizaa Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie kobietki :)
    Jezeli mozna dołacze do Was ;) To dopiero poczatki 21latki :)
    Pozdrawiam :*

Maleństwo <3
    11.03.2016

f2w343r8aoadohls.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! :)
    Witam Cie mój roczniku ! :D 94 tak ?
    Opowiedz cos o Was , o staraniach waszych:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • małazłośnica Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa - ja niestety nie wiem czy mozna robic usg podczas @, natomiast ja mam przyjsc w pierwszych dniach cyklu na potwierdzenie czy to polip czy nie powiedział, żeby obfite krwawienie sie skończyło a były plamienia.. więc coś tam robią, ale nie wiem jak to jest jak jest @ obfity.

Kurcze dziewczyny wy tu takie młode 21 lat... a ja prawie 26, i dopiero teraz się zaczęliśmy starać... eh było po ślubie, ale wszystko było ważniejsze... to teraz mam

Przepraszam, że tak smęce

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 10:54

f2w3rjjg787he44v.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna mi się udało w 10 cyklu starań :) Ja tylko zrobiłam sobie wyniki na tarczyce a mąż tylko zbadał nasienie i to było tyle mieliśmy badać się dalej ale gdy zobaczyłam II Kreski 17.05 to odjęło mi mowę:) A dziś juz 10 tc

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • lizaa Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ZakręconaOna Czesc:)
    Tak, 94 :D
    Nie mężatka, dopiero planujemy ślub. Plany o dziecku juz od ponad 8mies. W sumie to mój mężczyzna mial te plany (strasznie chcial juz miec dziecko, wszystko kupowac i wgl :) ), ja jeszcze nie byłam tego tak pewna wtedy. A teraz to ja rozpoczelam ten temat i drugi cykl staramy sie :) dzis wlasnie mam plamienie delikatne po 7dpo i bez bólu jaki zawsze mam przy okresie :) Wiec mam nadzieje, że @ się nie pojawi :) I za jakis czas na teście wyjda dwie, grube krechy :))
    A ty Zakreconaona widze ze juz w polowie :D Gratulacje!! :*
    Dlugo sie staraliscie? :)

Maleństwo <3
    11.03.2016

f2w343r8aoadohls.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małazłośnica wrote:
    panipasztetowa - ja niestety nie wiem czy mozna robic usg podczas @, natomiast ja mam przyjsc w pierwszych dniach cyklu na potwierdzenie czy to polip czy nie powiedział, żeby obfite krwawienie sie skończyło a były plamienia.. więc coś tam robią, ale nie wiem jak to jest jak jest @ obfity.

Kurcze dziewczyny wy tu takie młode 21 lat... a ja prawie 26, i dopiero teraz się zaczęliśmy starać... eh było po ślubie, ale wszystko było ważniejsze... to teraz mam

Ja mam 25 ;)

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za pocieszenie :) wiem niby ze te 5 miesiecy to stosunkowo niewiele, ale wiecie jak to jest z tym staraniem kilka miesiecy nietrafionych i juz sie zaczynasz zastanawiac czy wszystko jest ok :) takie juz jestesmy stresowo nastawione... Tym bardziej ze tyle sie slyszy o tych wszystkich trudnosciach, poronieniach... Moja siostra w styvzniu zaszla w ciaze za pierwszym starankiem i po8 tygodniach juz bylo po ciazy, poronila. Strasznie sie boje w zwiazki z tym ze to takie skomplikowane

178158129f.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie można myśleć o poronieniach, trzeba być dobrej myśli ze wszystko jest ok.

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna ja cały czas się boję o to. Ale jestem dobrej myśli:) Tobie też się uda wierzę w to! Z resztą ja wierzę we wszystkie dziewczyny na forum że zajdą w ciążę. <3 :)

ZakręconaOna, anie93lica, Carmen1724 lubią tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małazłośnica wrote:

Kotus nie smecisz i stara taka nie jesteś ! Nie przesadzaj
    Co do starań tak późnych to najwidoczniej mieliscie cos innego do załatwienia ze tak powiem a teraz przyszedł czas na dziecko , wiele par ma dużo później dziecko wiec głowa do gory ! :)

anie93lica lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby oby... Ach te nasze slodkie, malutkie marzenia :) jak sobie ppmysle co by bylo jakby byly dwie kreseczki to az nie moge sie tego doczekac. Taka radosc mnie ogarnia na sama mysl :)

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lizaa wrote:
    @ZakręconaOna Czesc:)
    Tak, 94 :D
    Nie mężatka, dopiero planujemy ślub. Plany o dziecku juz od ponad 8mies. W sumie to mój mężczyzna mial te plany (strasznie chcial juz miec dziecko, wszystko kupowac i wgl :) ), ja jeszcze nie byłam tego tak pewna wtedy. A teraz to ja rozpoczelam ten temat i drugi cykl staramy sie :) dzis wlasnie mam plamienie delikatne po 7dpo i bez bólu jaki zawsze mam przy okresie :) Wiec mam nadzieje, że @ się nie pojawi :) I za jakis czas na teście wyjda dwie, grube krechy :))
    A ty Zakreconaona widze ze juz w polowie :D Gratulacje!! :*
    Dlugo sie staraliscie? :)
    My staralismy się 2 lata ! I nie powiem żeby były to dwa przyjemne lata bo w tym czasie miałam tyle chorób , leczenia , stwierdzony brak owulacji naturalnej , juz proponowała lekarka in vitro i w tym cyklu co zaproponowała to byłam w pl w szkole , miałam mieć cykl bezowulacyjny bo miałam USG nie bralam leków na owulację ani nic , w 20 DC wrocilam do domu albo w 21 jakoś i bach okazało się ze pierwszy naturalna owulka była w 23 dc i dzidziuś się pojawił ! Tak juz po połowie jestem hihi , coraz bliżej końca ! :) z tym ze przy staraniach po półtora roku po tabletlach na owulację udało mi się zajść w ciążę ale poroniłam w 6 tygodniu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 11:08

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipasztetowa... Przepraszam ale rowniez jestem z 26-ka na karku ale mysle ze to idealny czas. Damy rade :)

178158129f.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,ale nadajecie :)
    U mnie dzis czyste niebo i słoneczko,ale czuc taki chłodek fajny,wczoraj była masakra duchota ze nie szło wyrobić i 30,5 stopni.
    Ja dzis na obia robie cukinie i kalafior do tego schabowego :) a pozniej przygotuje farsz na krokiety i jutro bedą krokieciki z kapusta i pieczarkami :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    Dzieki dziewczyny za pocieszenie :) wiem niby ze te 5 miesiecy to stosunkowo niewiele, ale wiecie jak to jest z tym staraniem kilka miesiecy nietrafionych i juz sie zaczynasz zastanawiac czy wszystko jest ok :) takie juz jestesmy stresowo nastawione... Tym bardziej ze tyle sie slyszy o tych wszystkich trudnosciach, poronieniach... Moja siostra w styvzniu zaszla w ciaze za pierwszym starankiem i po8 tygodniach juz bylo po ciazy, poronila. Strasznie sie boje w zwiazki z tym ze to takie skomplikowane
    Nikt nie mówił , ze będzie łatwo:)
    Ale trzeba być dobrej myśli bo psychika tez wpływa bardzo , ja w pierwszej ciąży wiedziałam od razu ze będzie cos nie tak , bolalo itp wiedziałam ze to koniec ciąży zaraz i poronilam , źle nastawiemie , myślenie ... A teraz od poczatku na prawdę modłę się , powtarzam ze będzie dobrze i jest ! :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniaaaaam Biedroneczko Twój osobisty lekarz wola o krokiety jutro ! Hihi

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 250 251 252 253 254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ