Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anie93lica wrote:ZakręconaOna mam takie pytanko czy w pierwszych tygodniwch ciąży tez miałaś dużo śluzu mlecznokremowego z pochwy?
Teraz to Ja się momentami zalewam tak , ze szok hehe
Ale dokładnie nie każda ciąża taka sama jest , niektóre wgle suchotnice hihi -
Błękitna wrote:wiem, choć rozczarowanie w moim przypadku to standard... niby się dobrze nastawiam ale w podświadomości i tak ukrywa się nadzieja że to może ten miesiąc
Ja dwa lata się staralam ... A są ludzie co dużo dłużej i co oni maja powiedzieć ?!
Pewnie ze zawsze jakaś mała nadzieja jest i niech sobie mała będzie , mniej bólu przy nie wypale a więcej szczęścia przy udanym cyklu -
panipasztetowa - ja niestety nie wiem czy mozna robic usg podczas @, natomiast ja mam przyjsc w pierwszych dniach cyklu na potwierdzenie czy to polip czy nie powiedział, żeby obfite krwawienie sie skończyło a były plamienia.. więc coś tam robią, ale nie wiem jak to jest jak jest @ obfity.
Kurcze dziewczyny wy tu takie młode 21 lat... a ja prawie 26, i dopiero teraz się zaczęliśmy starać... eh było po ślubie, ale wszystko było ważniejsze... to teraz mam
Przepraszam, że tak smęceWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 10:54
-
Błękitna mi się udało w 10 cyklu starań Ja tylko zrobiłam sobie wyniki na tarczyce a mąż tylko zbadał nasienie i to było tyle mieliśmy badać się dalej ale gdy zobaczyłam II Kreski 17.05 to odjęło mi mowę A dziś juz 10 tcGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
@ZakręconaOna Czesc:)
Tak, 94
Nie mężatka, dopiero planujemy ślub. Plany o dziecku juz od ponad 8mies. W sumie to mój mężczyzna mial te plany (strasznie chcial juz miec dziecko, wszystko kupowac i wgl ), ja jeszcze nie byłam tego tak pewna wtedy. A teraz to ja rozpoczelam ten temat i drugi cykl staramy sie dzis wlasnie mam plamienie delikatne po 7dpo i bez bólu jaki zawsze mam przy okresie Wiec mam nadzieje, że @ się nie pojawi I za jakis czas na teście wyjda dwie, grube krechy )
A ty Zakreconaona widze ze juz w polowie Gratulacje!! :*
Dlugo sie staraliscie?
-
nick nieaktualnymałazłośnica wrote:panipasztetowa - ja niestety nie wiem czy mozna robic usg podczas @, natomiast ja mam przyjsc w pierwszych dniach cyklu na potwierdzenie czy to polip czy nie powiedział, żeby obfite krwawienie sie skończyło a były plamienia.. więc coś tam robią, ale nie wiem jak to jest jak jest @ obfity.
Kurcze dziewczyny wy tu takie młode 21 lat... a ja prawie 26, i dopiero teraz się zaczęliśmy starać... eh było po ślubie, ale wszystko było ważniejsze... to teraz mam
Przepraszam, że tak smęce -
Dzieki dziewczyny za pocieszenie wiem niby ze te 5 miesiecy to stosunkowo niewiele, ale wiecie jak to jest z tym staraniem kilka miesiecy nietrafionych i juz sie zaczynasz zastanawiac czy wszystko jest ok takie juz jestesmy stresowo nastawione... Tym bardziej ze tyle sie slyszy o tych wszystkich trudnosciach, poronieniach... Moja siostra w styvzniu zaszla w ciaze za pierwszym starankiem i po8 tygodniach juz bylo po ciazy, poronila. Strasznie sie boje w zwiazki z tym ze to takie skomplikowane
-
Błękitna ja cały czas się boję o to. Ale jestem dobrej myśli:) Tobie też się uda wierzę w to! Z resztą ja wierzę we wszystkie dziewczyny na forum że zajdą w ciążę.
ZakręconaOna, anie93lica, Carmen1724 lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
małazłośnica wrote:panipasztetowa - ja niestety nie wiem czy mozna robic usg podczas @, natomiast ja mam przyjsc w pierwszych dniach cyklu na potwierdzenie czy to polip czy nie powiedział, żeby obfite krwawienie sie skończyło a były plamienia.. więc coś tam robią, ale nie wiem jak to jest jak jest @ obfity.
Przepraszam, że tak smęce
Co do starań tak późnych to najwidoczniej mieliscie cos innego do załatwienia ze tak powiem a teraz przyszedł czas na dziecko , wiele par ma dużo później dziecko wiec głowa do gory !anie93lica lubi tę wiadomość
-
lizaa wrote:@ZakręconaOna Czesc:)
Tak, 94
Nie mężatka, dopiero planujemy ślub. Plany o dziecku juz od ponad 8mies. W sumie to mój mężczyzna mial te plany (strasznie chcial juz miec dziecko, wszystko kupowac i wgl ), ja jeszcze nie byłam tego tak pewna wtedy. A teraz to ja rozpoczelam ten temat i drugi cykl staramy sie dzis wlasnie mam plamienie delikatne po 7dpo i bez bólu jaki zawsze mam przy okresie Wiec mam nadzieje, że @ się nie pojawi I za jakis czas na teście wyjda dwie, grube krechy )
A ty Zakreconaona widze ze juz w polowie Gratulacje!! :*
Dlugo sie staraliscie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 11:08
-
Witajcie,ale nadajecie
U mnie dzis czyste niebo i słoneczko,ale czuc taki chłodek fajny,wczoraj była masakra duchota ze nie szło wyrobić i 30,5 stopni.
Ja dzis na obia robie cukinie i kalafior do tego schabowego a pozniej przygotuje farsz na krokiety i jutro bedą krokieciki z kapusta i pieczarkami -
Błękitna wrote:Dzieki dziewczyny za pocieszenie wiem niby ze te 5 miesiecy to stosunkowo niewiele, ale wiecie jak to jest z tym staraniem kilka miesiecy nietrafionych i juz sie zaczynasz zastanawiac czy wszystko jest ok takie juz jestesmy stresowo nastawione... Tym bardziej ze tyle sie slyszy o tych wszystkich trudnosciach, poronieniach... Moja siostra w styvzniu zaszla w ciaze za pierwszym starankiem i po8 tygodniach juz bylo po ciazy, poronila. Strasznie sie boje w zwiazki z tym ze to takie skomplikowane
Ale trzeba być dobrej myśli bo psychika tez wpływa bardzo , ja w pierwszej ciąży wiedziałam od razu ze będzie cos nie tak , bolalo itp wiedziałam ze to koniec ciąży zaraz i poronilam , źle nastawiemie , myślenie ... A teraz od poczatku na prawdę modłę się , powtarzam ze będzie dobrze i jest !