Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:No , także rozumiemy się haha: D
Kurde, wiecie co, tak się ciągle zastanawiam - czemu na tej ulotce od ovitrelle pisze, że po 10 dniach powinien zastrzyk już 'wyparować'. A niby pregnyl dopiero po 14. To takie wprowadzanie ludzi w błąd.
Zresztą w ogóle uważam, że te ulotki do leków to jakieś porypane są. Wszędzie te same objawy skutki uboczne i w ogóle. Człowiek taką ulotkę przeczyta, to aż strach jakiś lek wziąć.Udało się!
-
Skutki uboczne muszą napisać niestety ale występują one meeeeeeeega rzadko !
Wiesz zastrzyk może się utleniac z organizmu po 10 dniach ale po 14 najbezpieczniej jest test zrobić bo wtedy pewny wynik bedziesz miałapanipasztetowa lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Skutki uboczne muszą napisać niestety ale występują one meeeeeeeega rzadko !
Wiesz zastrzyk może się utleniac z organizmu po 10 dniach ale po 14 najbezpieczniej jest test zrobić bo wtedy pewny wynik bedziesz miała
Dobra laski, ja lecę na to kameralne spotkanko.
Wieczorem się odezwe.
Buziole! :*Udało się!
-
Biedroneczka29 wrote:A ja sie umówiłam na sesje brzuszkowa na 28Grudnia mam nadzieje ze juz bede miała piłeczkę
A 27 lipca jestem umówiona na ekografie i tu moje pytanie to jest takie badanie jak Usg przez brzuch ??
Tutaj w ogóle nie używa się słowa USG tylko właśnie echografia -
Hej
Ale dziwna nazwa , właśnie mialam pytać co to takiego !
Biedroneczko a który to tydzien bo do 4 miesiąca robią dopochwowe USG ale nie wiem jak jest w waszych państwach , Ja miałam w Anglii pierwsze USG w 9 tyg i miałam docipne następne miałam na koniec 14 tyg genetyczne to juz miałam robione przez brzuch bo dziecko było wystarczajaco widoczne ... -
cześć dziewczyny
jak początek weekendu? Jakie plany?
Mam do Was pytanie znowu... Od jakichś 3-4 dni boli mnie gardło/szyja w sumie to ciężko stwierdzić. ból nasila się przy podnoszeniu głowy do góry i zlokalizowany jest na połączeniu podbródka z szyją. Ciężko jest mi przełykać ślinę a kiedy dotknę w tym miejscu, boli, wiecie co to może być? Niepokoić mnie to zaczęło bo ból się nie zmniejsza. -
Błękitna wrote:cześć dziewczyny
jak początek weekendu? Jakie plany?
Mam do Was pytanie znowu... Od jakichś 3-4 dni boli mnie gardło/szyja w sumie to ciężko stwierdzić. ból nasila się przy podnoszeniu głowy do góry i zlokalizowany jest na połączeniu podbródka z szyją. Ciężko jest mi przełykać ślinę a kiedy dotknę w tym miejscu, boli, wiecie co to może być? Niepokoić mnie to zaczęło bo ból się nie zmniejsza.
Może to migdały. Ja 2 miesiące walczyłam z anginą i objawy były podobne do Twoich. 4 antybiotyki i w końcu przeszło.Udało się!