Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona, taki wzrost co nic.. Jak o parę kresek pójdzie w górę, to następnego dnia w dół. Temperatury są prawie identyczne jak w pierwszej fazie. Nawet szyjka płata figle bo jest nisko jak nigdy, dziwnie odwrócona.. ładnie się muszę namęczyć, żeby zbadać ją.
-
Dokładnie , jak zbadać jej nie możesz bo ledwo co ja siegasz to jest wysoko:)
A wzrost po spadku masz dobry , po prostu cykl mega niskimi tempkami ale jak masz zawsze dość niskie jak mówisz to lajcik . No nie ma rybcia co tu spisywać na straty cokolwiek:) -
Nie mam tyłozgięcia. Moja szyjka pierwszy raz od kiedy ją badam jest w takiej dziwnej pozycji..
Landryneczka, jak już 'dogmeram' się do odpowiedniego miejsca to bez problemu określam, tylko muszę, tak jak mówiłam, nakombinować żeby tam wgl palcem natrafić. No i zawsze się paznokciem dźgnę w końcu ;d -
Landryneczka wrote:No bo nie wiem jak wytłumaczyć inaczej. Ale tak każdy mówi że takie odczucie przecież nei cały palec wchodzi
Ja jak spr i mam otwartą to opuszkiem palca czuje jak jest ze tak powiem otwarcie
Wie. O co ci chodzilo -
Muszę zupełnie po dolnej ściance sunąć palcem . Nawet nie wiem jak mam to Wam opisać. No po prostu jest dziwnie, inaczej... i jakaś taka miękka się dziś zrobiła. Coś czuję, że @ przyjdzie w najmniej odpowiedniej chwili ;/
Zakręcona, ja sprawdzam w okolicach południa i wieczorem. Mniej więcej zaznaczam sobie jak się przemieszcza i później mam porównanie. Cóż, ważne żeby badanie było o tej samej porze każdego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 13:41
-
Paulette wrote:hej dziewczyny
czekałam do ostatniej chwili, bo nie wiedziałam czy wypali, a jednak się uda. Dziś wyjeżdżamy nad morze. Na weekend. W niedziele w nocy wracamy. Zaległości nadrobię w poniedziałek wszelkie
Miłego weekendu -
ZakręconaOna wrote:Asmee to wredna sucz !
Ona kocham Pottera !od dziecka , ogladalam milion razy i milion pierwszy nawet mogę
Czaję się na książki, bo wstyd przyznać, ale jeszcze nie przeczytałam, a zazwyczaj najpierw u mnie książka, później film.ZakręconaOna lubi tę wiadomość