Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Zakrecona pewnie tak było nasrał i poleciał
hahahh
pasztetowa ja mam mega dużo lepkiego gęstego śluzu białego jak spr szyjkę to potem na palcu to strasznie dużo było
Ja ni cholery nie wiem jak tą szyjke sprawdzić.Próbuję, ale jakoś tak... Nie wiem.
Udało się!
-
Landryneczka wrote:pasztetowa do 48godz ovu powinna być zazwyczaj 36godz
Ja śluz mam ciągle jakiś poprzednie cykle po ovu miałam ciągle wodnisty lub w cale teraz mam kremowy, lepki gęsty
No ja podobnie.. Kurde uczucie, jakbym okres miała, bez kitu. ;/ I taki kurde jakiś dziwaczny ten śluz.. Niby nie mocno bialy, jak krem, ale taki.. przeżroczysto-biały.Udało się!
-
Laski słuchajcie no ! jak dupa będzie to dupa , będziecie się starać następny cykl .
Ja wiem , ze jest ciężko ale nic nie przychodzi odrazu i same wiecie o tym: (
Ja jednak trzymam za was kciuki , odpuscilybyscie sobie to myślenie chociaż na chwile bo zamartwiamie i pisanie czarnych scenariuszy nic nie da na tym etapie juz -
Asmee wrote:Zakręcona, ja typowo się już nastawiam na nowy cykl. Ten mój wykres mnie teraz zwyczajnie śmieszy. Nikt nie potrafi nic z niego wyczytać ;d
Ja jakoś tak podobnie. Od następnego cyklu, będę brała clo od 3-7 dc + pabidexamethazol czy jakoś tak. ;/
Następne tabsy do kolekcji. ;/Udało się!
-
A ja sobie chyba zaraz w łeb strzelę, żeby przestał boleć -.-
Zjadłam dziś tyle co nigdy, ugotowałam obiad czego normalnie nie robię jak jestem sama. Zrobiłam zakupy, pochodziłam z psem.. ba, nawet wybrałam się do apteki na końcu osiedla po test ciążowy, bo wiem, że po pracy się nie wyrobię.. a moja apteka to dno. Jedyne testy jakie mają to te co w rossmannie.