X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak normalne , Ja miałam kłucia jajnika do ok uuuu 14 tyg nawet ciąży:)
    A co do jedzenia no malo trochę ale jedź jak jesz na razie , ja na poczatku ciąży do ok 16 tyg prawie nic nie jadlam , ciągle wymiotowalam , mdłości mnie zabijały to i brak apetyty w 1 trym schudlam 5 kg ...
    Nie jedź pamietaj ryb wedzonych na zimno , surowych , mięsa surowego albo nie dosmazonego , fasoli Jasia np. Nie jedź bo cie wzdyma strasznie jelita płód uciekają w takich przypadkach ale to w późniejszej ciąży tak po 4 miesiącu kiedy dziecko spore się robi juz ... Kawy za dużo nie pij , surowych jajek ,watrobki nie za dużo bo ma ona w sobie za dużo witaminy A ale czasem raz na jakiś czas powinno się zjeść . Większość ci napisałam a takto jedź co chcesz , to Twój czas ! Hahaha tzn nie szalejmy z chemia a więcej natura!lnych witamin ale takto wiesz :d

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki ZakęcOna :)

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lajcik:) do usług

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna kurde! Pochwaliła się beta i zniknęła z rocznikan 89. Co to ma znaczyć? Się tam zastanawiamy co z Tobą... Jak się czujesz, byłaś już u giną? Wpadnij do ciężarówek z 89 na fioletowe stronie. Dużo się tam nas zrobiło z wątku 89 dla starać em. Lottcie tez się udało :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 17 lipca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonił...

i81xxzdvdk9o3z3n.png

Wysłany: 17 lipca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    i jeszcze jedno mam pytanie kłuje mnie tak jakby u dołu w podbrzuszu z prawej strony... jakby jajnik czy to normalne?
    A miałaś wycinany wyrostek?

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka ja boli jajnik i promieniuje , to bankowo przez to ze początek ciąży i organizm się przestawia:)
    Marzycielka i co mówił ?!

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 17 lipca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie normalnie rozmawiał .. O dziwo :)

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo może czegoś będzie potrzebowal ?!
    Eh przerabane masz o tyle z tym ojcem ...
    Co tam laseczki porabiacie ?
    Ja właśnie zaraz wychodze z wanny bo zrobilam sobie mega kąpiel ! :) a juz aż stopy rozmiekle hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 17 lipca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No juz dostałam telefon z prośba.
    W dupie. Tym razem nie ulegnę, niech chociaż raz zostanie sam. Koniec kropka

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

i81xxzdvdk9o3z3n.png

Wysłany: 17 lipca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedzę w domu, ale mam pare spraw do załatwienia. I w koncu jadę na brwi bo juz sie jedna zrobiła hahaha :D

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś od rana walczę z bólem głowy.. zrobiłam sobie małe zakupy, jeszcze tylko muszę wyjść do zoologicznego uzupełnić zapasy zwierzaków. Generalnie czuję się dziś źle.. moje współlokatorki smażą mięso, a mnie bierze na mdłości ;/ A mój wykres.. szkoda gadać. Totalnie nie rozumiem tego, co się na nim dzieje w tym cyklu.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej. :)

My dziś z M. sporo spraw do załatwienia mieliśmy. :)

W urzędzie skarbowym taki ból mnie chwycił, że myślałam, że padnę. ;/ Potem aż słabo mi było. Teraz mam jakiś taki dziwny śluz białawy, na majtkach taki żółty osad zostawia. ;/

A co u Was? Ja jak zwykle głodna. :D :D

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczko, a który u Was cykl starań? Ja coś czuję, że też w końcu wylądujemy w klinice..

panipastetowa, taki śluz po owulce to podobno norma.

Ja dzisiaj też jem i jem, a mdłości mam tragiczne.. pewnie przez ból głowy, bo u mnie to powiązane. Aż się zdziwiłam dzisiaj jak detektor dodał mi punkty za ból głowy..

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) czekałam do ostatniej chwili, bo nie wiedziałam czy wypali, a jednak się uda. Dziś wyjeżdżamy nad morze. Na weekend. W niedziele w nocy wracamy. Zaległości nadrobię w poniedziałek wszelkie :)
    Miłego weekendu <3

Landryneczka, panipasztetowa, ZakręconaOna, ona. lubią tę wiadomość

• panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy, zobaczymy. :)

Na razie mi kurde jakoś dziwnie...

Jutro idziemy na urodziny. :) Potem mamy wyskoczyć na koncert Dżemu u nas w mieście. :)

Dziś jeszcze koleżanka ze swoim chłopakiem nam wy[ad na miasto proponują. :P

Zaczyna jakoś lecieć mi ten czas powoli. :D

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka hahahaha wiedzialam ! Dokładnie , niech sobie sam radzi !
    Pasztetowa Ja o dziwo dziś okielznalam swój głód i nie ciągnie tak ale nie powiem , ze juz nie myślę o obiedzie :D
    Dopiero wyszlam z wanny , wymoczylam się za wszystkie czasy a stopu i ręce aż stare się zerobily przemoczone hahaha
    Asmee wykres normalny:) a Ty zawsze jesteś takim niskotemperaturowcem ?
    Landrynka on po wyrwaniu powinien z dzień w domu być , ja dostalam zakaz dźwigania , schylania się bardzo po wyrwaniu 6 bo krwotoku można dostać co on chory ?! :o asz sieknij go w końcu bo sama to zrobię ! :p
    Paulette mmmmm miłego wypoczynku:) moim wypoczynkiem dziś była wanna i teraz herbatka z owoców leśnych:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa wieczorem Harry :) kolejna część , czekalam cały tydzień ! :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette, zazdroszczę! Udanego wyjazdu kochana :)

Zakręcona, ja generalnie mam niskie tempki, ale w 2 fazie zawsze mi idą w górę, a tutaj nie dość że ten 2dniowy spadek to w sumie nic nie rośnie.. Dziwny ten cykl.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Poszedł już więc co ja mogę. Generalnie mówiłam mu, że jakby coś się działo to ma przyjeżdżać. No ale robi jak uważa. Dorosły jest ja już nie mam słów do niego
    Eh ... No cóż , na sile fakt nie zatrzymasz go w domu !
    Asmee rosnąć rosną po spadku ale niskie ogólnie są w tym cyklu dość bardzo widzę , no cóż ! Czekany jeszcze parę dni:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 333 334 335 336 337 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ