Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak normalne , Ja miałam kłucia jajnika do ok uuuu 14 tyg nawet ciąży:)
A co do jedzenia no malo trochę ale jedź jak jesz na razie , ja na poczatku ciąży do ok 16 tyg prawie nic nie jadlam , ciągle wymiotowalam , mdłości mnie zabijały to i brak apetyty w 1 trym schudlam 5 kg ...
Nie jedź pamietaj ryb wedzonych na zimno , surowych , mięsa surowego albo nie dosmazonego , fasoli Jasia np. Nie jedź bo cie wzdyma strasznie jelita płód uciekają w takich przypadkach ale to w późniejszej ciąży tak po 4 miesiącu kiedy dziecko spore się robi juz ... Kawy za dużo nie pij , surowych jajek ,watrobki nie za dużo bo ma ona w sobie za dużo witaminy A ale czasem raz na jakiś czas powinno się zjeść . Większość ci napisałam a takto jedź co chcesz , to Twój czas ! Hahaha tzn nie szalejmy z chemia a więcej natura!lnych witamin ale takto wiesz :d -
Błękitna kurde! Pochwaliła się beta i zniknęła z rocznikan 89. Co to ma znaczyć? Się tam zastanawiamy co z Tobą... Jak się czujesz, byłaś już u giną? Wpadnij do ciężarówek z 89 na fioletowe stronie. Dużo się tam nas zrobiło z wątku 89 dla starać em. Lottcie tez się udało
-
Ja dziś od rana walczę z bólem głowy.. zrobiłam sobie małe zakupy, jeszcze tylko muszę wyjść do zoologicznego uzupełnić zapasy zwierzaków. Generalnie czuję się dziś źle.. moje współlokatorki smażą mięso, a mnie bierze na mdłości ;/ A mój wykres.. szkoda gadać. Totalnie nie rozumiem tego, co się na nim dzieje w tym cyklu.
-
Hej, hej.
My dziś z M. sporo spraw do załatwienia mieliśmy.
W urzędzie skarbowym taki ból mnie chwycił, że myślałam, że padnę. ;/ Potem aż słabo mi było. Teraz mam jakiś taki dziwny śluz białawy, na majtkach taki żółty osad zostawia. ;/
A co u Was? Ja jak zwykle głodna.Udało się!
-
Landryneczko, a który u Was cykl starań? Ja coś czuję, że też w końcu wylądujemy w klinice..
panipastetowa, taki śluz po owulce to podobno norma.
Ja dzisiaj też jem i jem, a mdłości mam tragiczne.. pewnie przez ból głowy, bo u mnie to powiązane. Aż się zdziwiłam dzisiaj jak detektor dodał mi punkty za ból głowy.. -
nick nieaktualnyhej dziewczyny
czekałam do ostatniej chwili, bo nie wiedziałam czy wypali, a jednak się uda. Dziś wyjeżdżamy nad morze. Na weekend. W niedziele w nocy wracamy. Zaległości nadrobię w poniedziałek wszelkie
Miłego weekenduLandryneczka, panipasztetowa, ZakręconaOna, ona. lubią tę wiadomość
-
Zobaczymy, zobaczymy.
Na razie mi kurde jakoś dziwnie...
Jutro idziemy na urodziny.Potem mamy wyskoczyć na koncert Dżemu u nas w mieście.
Dziś jeszcze koleżanka ze swoim chłopakiem nam wy[ad na miasto proponują.
Zaczyna jakoś lecieć mi ten czas powoli.Udało się!
-
Marzycielka hahahaha wiedzialam ! Dokładnie , niech sobie sam radzi !
Pasztetowa Ja o dziwo dziś okielznalam swój głód i nie ciągnie tak ale nie powiem , ze juz nie myślę o obiedzie
Dopiero wyszlam z wanny , wymoczylam się za wszystkie czasy a stopu i ręce aż stare się zerobily przemoczone hahaha
Asmee wykres normalny:) a Ty zawsze jesteś takim niskotemperaturowcem ?
Landrynka on po wyrwaniu powinien z dzień w domu być , ja dostalam zakaz dźwigania , schylania się bardzo po wyrwaniu 6 bo krwotoku można dostać co on chory ?! :o asz sieknij go w końcu bo sama to zrobię ! :p
Paulette mmmmm miłego wypoczynku:) moim wypoczynkiem dziś była wanna i teraz herbatka z owoców leśnych:) -
Landryneczka wrote:Poszedł już więc co ja mogę. Generalnie mówiłam mu, że jakby coś się działo to ma przyjeżdżać. No ale robi jak uważa. Dorosły jest ja już nie mam słów do niego
Asmee rosnąć rosną po spadku ale niskie ogólnie są w tym cyklu dość bardzo widzę , no cóż ! Czekany jeszcze parę dni:)